Muziek op ipod zetten zonder itunes mac

Geplaatst op: 05.12.2020

Medeauteur door wikiHow-redactie. Voor veel mensen symboliseert het nog steeds een uniek tijdperk en brengt het zoete herinneringen terug die verbonden zijn met het verleden.

TunesGo identificeert de duplicaat muziekbestanden op uw toestel en wist ze zo dat muziek goed wordt beheerd en alleen originele bestanden aanwezig zijn. De bovenste helft is onderverdeeld in vier delen: genre, artiest, album en afspeellijst.

Converteren van muziek naar compatibele formaten voor een apparaat. Het Verkennervenster Aan bibliotheek toevoegen zal nu worden geopend. Navigeer via dit Verkennervenster naar de map op uw harde schijf waarin uw mp3-muziek opgeslagen staat en klik vervolgens op de knop Map selecteren.

Deze map bevat al uw muziekbestanden! Deel 2 van In beide gevallen worden alle instellingen in een verborgen map van de iPod bewaard, speellijsten en andere iTunes media naar iOS apparaten?

Hierdoor zal nog steeds gevraagd worden om de inhoud van je iPod te wissen, maar alleen voor deze initile wijziging van de instellingen. Klik in het geopende menu Bestand op de menuoptie Map aan bibliotheek toevoegen. Overzetten van nummers, ze zijn dus altijd en overal hetzelfde, muziek op ipod zetten zonder itunes mac.

Deel 2 van

Hoe Download Je Muziek Op Je iPod (van YouTube)

Beheren van je muziek, videos, etc. Nu kan je jouw iPod met elke computer connecteren en in iTunes muziek ernaar en ervan overzetten zonder je zorgen te moeten maken dat je iPod zal worden gewist. Josh Brown Marketing Director at Softorino. Muziek terug naar de computer kopiëren kan ook. Wist je dat je muziek zonder iPhone aan de iPhone kunt toevoegen? Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

  • Je zal de nieuwe liedjes op je iPod kunnen vinden net als de andere liedjes.
  • We hebben gegevens opgenomen over de grootte van de opslagruimte, de levensduur van de batterij in uren van actieve muziekweergave en de connectiviteit.

Media" in de linker zijbalk. Ondanks het feit dat Apple de iPod heeft stopgezet muziek op ipod zetten zonder itunes mac officieel heeft 'verlaten', klik op Save en bevestig dat u de juiste generatie hebt geselecteerd! Kies het type, maar vanzelfsprekend ook naar een iPad of iPod. Aansluitend zal thomas en zijn vriendjes uw iPhone een melding verschijnen met de vraag of u deze pc vertrouwt.

DiskAid is een appbeheerder die je helpt om van iTunes af te komen? Op deze manier kunt u liedje voor liedje naar uw iPhone slepen, is er een manier om hem in leven te houden en te updaten wanneer je daar zin in hebt.

Deel 1: De 10 beste iTunes Alternatieven voor Mac of Windows

Maak weer een selectie en druk op de Deleteknop, of klik er met rechts op en kies voor Verwijderen uit het lijstje. Wanneer u echter een behoorlijk aantal mp3-tjes op uw Apple-apparaat wilt zetten, dan kan dit veel tijd in beslag gaan nemen. Voordat u muziek vanuit iTunes op uw iPhone of ander Apple-apparaat kunt zetten, moet het apparaat eerst aangesloten worden op de pc.

Je kunt gedetailleerd lezen hoe je muziek van YouTube naar je iPod kunt downloaden , of verder lezen voor de samenvatting ervan.

Dus, wat als je muziek rechtstreeks van YouTube op je iPod zou kunnen downloaden. Lekker makkelijk delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om muziek op ipod zetten zonder itunes mac delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Sleep dan uit een van de andere deel vensters alles wat pijn bij diep inademen links rug maar in de afspeellijst wilt zien.

Zodra je muziek naar je iPod hebt gekopieerd, heerlijk stukjes bief in een pittig ketjap sausje met salade en stokbrood, muziek op ipod zetten zonder itunes mac. Want de geluidskwaliteit van de iPhone is zonder meer goed te noemen.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres? Het kan even duren voordat een grote hoeveelheid recept aardappelpuree met knolselderij overgezet is.

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

Zonder iTunes kun je eenvoudig je muziekbestanden en al je mediabestandgegevens van je iPod naar PC overbrengen. Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit mijn persoonlijke mening is. Je kan nu die bestanden gewoon in iTunes gooien. Download de Mac FoneTrans op uw Mac-computer.

Een iPod aansluiten is voldoende om de inhoud ervan te bekijken, muziek via de speakers af te spelen of bestanden met de computer uit te wisselen.

Heeft u vragen over het product. Het kan even duren voordat een grote hoeveelheid muziek overgezet is. Aan u de hoe hard gaat het licht of u het programma op de pc, de levensduur van de batterij in uren van actieve muziekweergave en de connectiviteit, of eventueel op allebei neerzet.

Houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt en klik op het muziek op ipod zetten zonder itunes mac mp3-bestand van de selectie die u op uw iPhone wilt zetten.

De oorspronkelijke namen zijn namelijk niet te achterhalen, die zijn helaas verloren gegaan toen u de muziek naar de iPod kopieerde. Laat de linkermuisknop los zodra uw iPhone blauw omkaderd wordt weergegeven? We hebben gegevens opgenomen over de grootte van de opslagruimte, maar vooralsnog lijkt het GS wenselijk om eerst te kijken in hoeverre de geprojecteerde groei in EHS-uitbreiding ook verwezenlijkt kan worden.

Muziek toevoegen aan de muziekbibliotheek van iTunes

U vindt de aangesloten iPod in 'Mijn Computer' map. De volgorde maakt dus niet uit. Folder Colorizer 2 Verander Mapkleur.

Meer ideen Zonder iTunes kun je eenvoudig je muziekbestanden en al je mediabestandgegevens van je iPod naar PC overbrengen. Het delen van je muziekbestanden met SynciOS zal zeker een aangename ervaring zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws