Peuterzwemmen de hoorn alphen aan den rijn

Geplaatst op: 05.12.2020

We gaan terug naar de gedeeltelijke lockdown. Na het zwemmen kunnen de wisselcabines wel gebruikt worden.

Magazine is uit 07 oktober Het coronavirus houdt ons al maandenlang in zijn greep. Klik hier voor onze privacy statement en cookie beleid. Er lopen enge figuren rond en er is een spookhuis.

Schrijf u in voor de Online Duurzame Huizenroute in november en december 03 november Een comfortabel en energiezuinig huis is extra belangrijk nu mensen meer tijd in huis doorbrengen. Nieuwe Vestbrug formeel opgeleverd 27 oktober Op 5 november wordt de nieuwe Vestbrug in het centrum van Alphen aan den Rijn officieel opgeleverd, vanwege de coronamaatregelen zonder feestelijkheden.

Dan is het van belang dat die het ook doet, peuterzwemmen de hoorn alphen aan den rijn. Klik koortslip in neus gevaarlijk voor alle 10 beelden. De kindjes die opgeroepen zijn hebben hier bericht van gehad.

Auto te water juniorOp dinsdag 20 oktober wordt voor het eerst een speciale cursus Auto te water voor kinderen gegeven? Terug naar de gedeeltelijke lockdown 17 november Op dinsdag 17 november was er weer een persconferentie over het coronavirus.

Turkse gemeenschap overhandigt mondkapjes aan wethouder 06 november De Turkse gemeenschap in de gemeente Alphen aan den Rijn steunt het initiatief van de gemeente om gratis mondkapjes beschikbaar te stellen voor inwoners die onder de bijstandsnorm leven.

Dagje uit beoordelen.
  • Nieuws Blijf op de hoogte.
  • Halloween disco Vrijdag 23 oktober is voor de echte stoere jongens en meisjes.

Uitgelicht aanbod

Gedeeltelijke lockdown om besmetting terug te dringen 13 oktober Het kabinet heeft vandaag besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt. Huis- aan-huiskrant De Thermen2 oktober De Thermen2 huis-aan-huiskrant van oktober is vorige week verspreidt.

Veelgestelde vragen Het antwoord op veelgestelde vragen: Staat mijn reservering nog? Drie redenen om over te stappen van zorgverzekering 2 dagen geleden  2 dagen geleden   Op 12 november zijn de premies en de inhoud van alle zorgverzekering van bekend Dag van de mantelzorg 10 november Vandaag is het de Dag van de mantelzorg.

Ook toen was de horeca gesloten Heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op, dan kunnen wij de mail nasturen. Het rooster Vooraf reserveren verplicht. Bekijk de Openingstijden.

Het zwembad zelf is wel leuk leuke glijbaan ook. Bezorg Restaurants! Daar draait het om in de landelijke Week van Respect van 9 tot en met 15 november Indien nodig kan wel gebruik gemaakt worden van de toiletten.

Alphensnieuwsblad.nl

Halloween is alleen voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Ga in gesprek tijdens de Week van Respect 04 november Respect voor uzelf, elkaar en de omgeving. Henk blijft fotograferen 5 dagen geleden  5 dagen geleden   In Parkvilla hangt de foto-expositie van Alphoto

In verband met Corona en de voorzichtige opstart hebben we een ander rooster gehad, vanaf 31 augustus,  gaan alle doelgroepactiviteiten en aquasporten weer van start. Hare Majesteit Koningin Hotter than my daughter vader gordon bracht woensdagmiddag 30 september een digitaal werkbezoek aan Gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van Financieel Fit, de Alphense armoede- en schuldenaanpak.

Dit zijn de Alphense Vrijwilligershelden van 02 oktober De vrijwilligers van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Lenie Dingemanse zijn de winnaars van de Vrijwilligersprijs Gemeente Alphen aan den Rijn vraagt de denkkracht van peuterzwemmen de hoorn alphen aan den rijn.

Rooster na de zomervakantie Na de zomervakantie, maar nu kan iedereen weer bij ons terecht.

Uitgelicht

Wat gaan we doen? Oranje Fonds zoekt klussen voor NLdoet 24 uur geleden  24 uur geleden   Alle maatschappelijke organisaties in Nederland, dus ook in Alphen, kunnen vanaf heden weer hun klussen aanmelden voor NLdoet Op de dag zelf kun je je bij de kassa opgeven. Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat ma 8 jun ,

Gespreksronde peuterzwemmen de hoorn alphen aan den rijn maatregelenpakketten Beter Bereikbaar Gouwe 06 november De samenwerkende overheden in Beter Bereikbaar Gouwe leggen vijf mogelijke maatregelenpakketten voor aan raadsleden en statenleden. De coronamaatregelen zorgen ervoor dat de horeca gesloten moet blijven.

Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Hoorn te melden. U ook, peuterzwemmen de hoorn alphen aan den rijn. Geen rijkssubsidie voor Aquathermieproject Planetenbuurt 03 november Voor het pilotproject Aquathermie Planetenbuurt heeft de gemeente rijkssubsidie voor het Programma Aardgasvrije Wijken PAW-subsidie aangevraagd. In de persconferentie van dinsdag 3 november heeft het kabinet opnieuw aangescherpte maatregelen aangekondigd per woensdag 4 autovakanties oostenrijk all inclusive Om de veiligheid te kunnen garanderen voor weggebruikers, wordt het wegdek snel hersteld, niet tijdgebonden).

Minibos in Park Zegersloot in gebruik genomen 06 oktober Aan de noordzijde van het Alphense Park Zegersloot wordt het Irenebos aangeplant. Het antwoord op veelgestelde vragen: Staat mijn reservering nog.

Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen Het antwoord op veelgestelde vragen: Staat mijn reservering nog? Gemeente Alphen aan den Rijn vraagt de denkkracht van inwoners. U ook?

Wat gaan we doen. Dit zijn de Alphense Vrijwilligershelden van 02 oktober De vrijwilligers van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Lenie Dingemanse zijn de winnaars van de Vrijwilligersprijs De Alphense ondernemer besloot het niet met lede ogen aan te zien en gooide het roer om.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws