Teyler museum haarlem parkeren

Geplaatst op: 01.02.2021

Het café is alleen via het museum bereikbaar en geopend tijdens museumuren. The place to be, a warm welcome to all for breakfast, brunch or lunch and during cocktail hour.

Interessante Constable tentoonstelling.

Het Napoleon verhaal vond ik wat minder maar gelukkig is er nog zoveel prachtigs te ontdekken. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden. Eten en drinken In de lichte en ruime Tuinzaal kunt u terecht voor koffie, thee, taart, koek of een lunch verzorgd door huiscateraar Truffels. Het museum ademt de authentieke sfeer van de 18e en 19e eeuw. Steden als Alkmaar, Amsterdam, Bloemendaal of Zandvoort zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit dit hotel.

Het gehele hotel is rookvrij. Haarlem is een fantastische winkelstad met veel bijzondere winkeltjes en antiekzaakjes, grandioze eetgelegenheden en leuke terrasjes. Mooie en historische foto-perfecte wandeltocht door Haarlem. Reading a newspaper at the coffee. De plek waar een ieder teyler museum haarlem parkeren welkom wordt geheten voor ontbijt, brunch of lunch en rond borreltijd.

Zij kunnen u helpen met het vinden van de meest geschikte locatie.

Haarlem: wandel door de oude binnenstad.
  • Een föhn en een telefoon met buitenlijn zijn beschikbaar op verzoek. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.
  • Bavokerk, te midden van het veelzijdige uitgaansleven en vlakbij de mooie winkelstraten.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

In het opmerkingenveld op het boekingsformulier kunt u noteren voor hoeveel personen u ontbijt wenst. Functionele en marketing cookies. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. We would happily submit you our customized quote, please e-mail info teylertjehaarlem.

Enkele kamers hebben ook een schitterend uitzicht op de Sint Bavo. Onze Meeting Experts staan voor u klaar.

Geef een aankomstdatum op om aanbiedingen in dit hotel te zien. In de browser van uw smartphone benodigde gegevens. Een zakelijke lunch of een broodje eten met vrienden of de kinderen, teyler museum haarlem parkeren, een glas wijn na bezoek aan de stad of het Teylers Museum, je zult het noorderlicht kunnen bekijken tussen september en april. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress n altijd dichtbij je bestemming. Ontdek museum highlights en meer.

Kaart / Plattegrond Parkeergarage Raaks Haarlem

Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Met oude kunst uit de 16e en 17e eeuw, moderne en hedendaagse kunst en een prikkelende mix van beiden. Hotels in de buurt van Teylers Museum: 0.

Kies de gewenste tijden Kies een starttijd voor uw boeking Garages in activeLocation. Press enter to begin your search. Vertel ons wie je bent. Fietstours hoogtepunten van Haarlem 11 beoordelingen.

Uw Meeting Expert

Borreltijd: drankje naar keuze, geserveerd met zoute koekjes en nootjes. Welke hotels zijn er in de buurt van Teylers Museum? Het is wel jammer dat het museumcafe gesloten is. Datum van activiteit: oktober

De bewaker zei dat er nog nooit wat was gebeurd. Teylers Museum 1. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Garages in activeLocation.

Geen toegang, teyler museum haarlem parkeren. Pal tegenover de indrukwekkende St. Hierdoor is het ook niet te druk. Zo gauw het zonnetje schijnt kunt u heerlijk op ons intieme terras genieten van de goede dingen des levens.

In de browser van uw smartphone benodigde gegevens.

Daarom boekt u deze locatie

Een beoordeling schrijven. Ontvangst bij receptie niet hulpvaardig. Locatie Hof. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Locaties Haarlem Teylers Museum. Alles wordt door ons met liefde en passie bereidt en geserveerd. Tentoonstellingen Tentoonstellingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws