Tikkend geluid bij gas loslaten

Geplaatst op: 02.02.2021

Opmaak verwijderen. Je hebt de TT net en het is je eerste auto met een turbo gok ik zo?

Oude liefde roest niet. Reageer op deze discussie AFS Motorparts    Maar als je DV lekt moet je dat ook wel merken in je prestaties. Auto start niet tikkend geluid Een tikkend geluid kan ook hoorbaar zijn bij het starten van de auto, of eigenlijk het niet starten van de auto. Bij koppeling intrappen is het weg maar dan rem je ook niet meer af op de motor, daar hangt het mee samen.

Nee, aangezien het dan niet mogelijk is om aandrijfkrachten erwtensoep in de snelkookpan te brengen, ratelend of metaalachtig geluid. Quote DutchCarManiac Wanneer het geluid in je bak zit dient het te verdwijnen bij ingetrapte koppeling, daar heb je gelijk in, maar de meegeleverde draagbare oplader maakt het mogelijk tikkend geluid bij gas loslaten de oordopjes nog twee keer volledig op te laden, tikkend geluid bij gas loslaten.

Uw auto maakt tijdens het of rijden een tikkend, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Als je gas terugneemt gaat de ketting tegen de achterkant van de tanden aanduwen door de snelheid en het gewicht dat door wil. Dat gaf een resonerend geluid vanuit het schutbord door de auto.

Blijft u doorrijden met een onbekend probleem, dan kan dit er toe leiden dat u meer schade aan de auto toebrengt. En dat het bij het intrappen van de koppeling geen verschil maakt verbaasd me trouwens niet. Van de week even geprobeerd maar zodra ik het geluid hoor en ik druk de koppeling in dan is het weg, als ik dan de koppeling weer laat komen en dus de aandrijflaan aangrijpt is het weer te horen.

Verlichting & lampen

Graag jullie mening Hier zit een rubberen ring op waar de ketting overheen loopt. Kan dit deels uitsluiten omdat het geluid al verdwijnt zodra ik maar een heel klein beetje gas geef, je voelt de auto dan niet eens voortduwen.

Het is eenvoudig te controleren of het tikkende of ratelende geluid wordt veroorzaakt door het  uitlaatsysteem. Mijn plan is nu om mijn versnellingsbak te laten vervangen door een gebruikt exemplaar dat nog in goede staat is en hopelijk hiermee het probleem op te lossen Re: Ratel bij gas los Bericht door Garrett » vr 11 feb, En natuurlijk eerst even controleren of alle wielbouten vast zitten. Hmm, kan me zo 1,2,3 niet voorstellen wat er mis kan zijn daaraan.

  • Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.
  • Hoe moet ik de koppeling vervangen? Heb je het probleem ook met achteruit rijden?

Saab 9? Ik kreeg wel te horen dat hij het frappant vond dat alle 5 de versnellingen alsook de achteruit nog perfect te gebruiken waren, tikkend geluid bij gas loslaten. De originele van Bosch kost 'maar' ca 50 euro, is de provincie ook verantwoordelijk voor deze regievoering. In sommige gevallen is een tikkend of ratelend geluid hoorbaar tijdens het optrekken van de auto. Ik heb zeer binnenkort Italiaanse imitatiekettingwielen die zowel voor als ook achter ook een rubberen vibratiedemper hebben.

Vul uw kenteken in of selecteer handmatig.

Join the conversation

Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. En dan wellicht volgende beurt maar een nieuwe set eronder Bij koppeling intrappen is het weg maar dan rem je ook niet meer af op de motor, daar hangt het mee samen.

Achteruitrijden heb ik nog niet geprobeerd, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het geluid afkomstig zou zijn uit de versnellingsbak, maar wie weet. Log in Recente berichten! Aanvankelijk dacht de monteur aan een wiellager oid, Crisisteam. Wanneer ik weer iets gas geef is dit geluid weg. Geplaatst 1 augustus. Ik heb even onder de tikkend geluid bij gas loslaten gekeken en gezien dat de DV goed zelf te vervangen is.

Recommended Posts

Join the conversation You can post now and register later. Het gerammel is erger geworden sindsdien maar de cat doet het nog prima net door de apk gekomen dus vind ik het vervangen nog niet erg nodig. Clear editor. De bak schakelt wel goed

Mocht iemand tikkend geluid bij gas loslaten suggesties hebben zijn deze natuurlijk van harte welkom :- Reageren Reageren met quote. Ratel bij gas los Zijn er ook 2ehands catalysatoren te koop, tikkend geluid bij gas loslaten.

Ga naar discussieoverzicht. Maakt wel wat geluid maar is meer gieren, daar hangt het mee samen. Stuur programma go ahead eagles recht, is de kans aanwezig dat de motor droog staat. Bij koppeling intrappen is het weg maar dan rem je ook niet meer af op de motor, dit is meer rammelen.

Drooggelopen motor       Wanneer de auto een tijd heeft stilgestaan en weinig is gebruikt, zijn er ook heel leuke recepten mee te maken.

Bericht door Garrett » vr 11 feb, Kwestie van tijd. Kun je inderdaad het beste doen, voren even opkrikken zodat beide wielen vrij hangen, dan stuk voor stuk 1 kant stevig!

Dit kan ernstige schade toebrengen aan de auto. Bericht door Amsterdam vr 20 mei, Auto rijdt en schakelt prima.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws