Tuinslang aansluiten op grohe kraan

Geplaatst op: 10.11.2020

Onnodig wachten is er dus niet bij. Veilig betalen:.

Premium slangstuk aan het begin van de slang. Innovatieve productoplossingen. Set slangstukken. Voor waterkranen zonder schroefdraad. Gardena kraanstuk G

Bekijk dan al onze tuinslangkoppelingen? Dan zit ie vast. Set voor snel vertakken van de tuinslang? Voor uw professioneel systeem: het kraanstuk is de ideale kraanaansluiting voor andere Gardena professionele systeemonderdelen Eenvoudig in gebruik: het Gardena professionele systeem kraanstuk wordt eenvoudig op de kraan geschroefd. U kunt tuinslang aansluiten op grohe kraan melding sluitenwe nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons mooie liefdes teksten voor haar de afgelopen 50 jaar. Bekijk volledige vergelijking.

Recent bekeken

Je hoeft alleen de perlstraalkop van de kraan te vervangen en doet dit heel eenvoudig met de meegeleverde montagehulp. Jammer dat ie niet op alle kranen past Wim aarnink 13 augustus Het Prof-System kraanstuk is geschikt voor een kraan met 33, Weet jij het antwoord?

Als er een schroefdraad op zit, kan het zeker wel, er bestaan verloopstukjes, waarop je weer een tuinslang kan koppelen. Complete set voor snelle kraan- en slangaansluiting.

Filter beoordelingen. Zonder slangklem snel, maar ik vond dit wel lekker praktisch. Onze medewerkers helpen u graag. De kraanaansluiting is gemaakt van kunststof. Het Prof-System kraanstuk is geschikt voor een kraan met 33.

Weet jij het antwoord?

Prof-System T-stuk Artikelnr. Prof-System slangstuk met reguleerventiel Artikelnr. Andere regio kiezen. Lonneke van Erp 7 augustus

Complete set voor snelle kraan- en slangverbinding. Past perfect op mengkraan en sluit goed af zonder lekkage. Ingebouwde knikbescherming: de innovatieve knikbescherming voorkomt ongewild losraken van de slang. Terug naar productinformatie. Video toevoegen.

Wij houden u op de hoogte

Op deze manier past ie op een 22 mm kraan, maar er zit ook nog een ringetje bij om hem op een 24 mm binnenkraan te zetten. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Bekijk vergelijking. Eigenschappen Type slangkoppeling Kraanstuk. Gardena Startset. In de bouwmarkt was het me niet meteen duidelijk welk koppelstuk ik nodig had en ik vroeg het aan een medewerker. Het installeren bleek zelfs heel erg simpel. Voorkomt knikken en verdraaien van de slang op de waterkraan, tuinslang aansluiten op grohe kraan. Op zoek naar een ander tuinslangkoppeling. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat?

Wat zit er in de doos.

2 Comments

Voor aansluiting op enerzijds de kraan en anderzijds een slangstuk. Gardena kraanstuk scharnierend. De koppeling van een wasmachinekraan is daarvoor te groot.

Heeft u een vraag. Omschrijving Met de Gardena Adapter voor waterkranen binnenshuis maak je van je keuken- of wastafelkraan een toevoer voor je tuinslang. Alternatieven Productinformatie Reviews Specificaties.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws