Uit eten in antwerpen met groep

Geplaatst op: 02.01.2021

Nog meer de hippe Aziatische toer op kan je bij Camino. Thank you! Thanks for everything bekji!

Home Lifestyle Food Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen. Hier worden de frieten naar gastronomische hoogtes getild en die ervaring zul je niet snel vergeten.

Het beste van Feeling in je mailbox Heet van de naald Feeling-nieuws, unieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen Dit zijn wat mij betreft de leukste hotspots, eettentjes en restaurants in Antwerpen. In the mood for a romantic dinner?

Featured foto door RossHelen via Shutterstock. Door middel van huizen te koop in waddinxveen aantal interactieve tentoonstellingen word je door het brouwproces begeleid, om uiteindelijk uit te komen in het bijbehorende caf.

In het dagelijks leven tik ik stukjes, uit eten in antwerpen met groep, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Of heb je ooit een pizza geproefd met kip, komijn en mango. Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen.

Wel even op tijd reserveren, want de brunch is erg populair.

Uit eten in Antwerpen: 25 restaurant tips Antwerpen

Van nieuwe hotspots tot restaurants in Antwerpen die je inmiddels bijna een klassieker mag noemen. Of ze de lekkerste friet van Antwerpen bakken? Geen tijd om te lunchen? Wie verzot is op de Zuid-Oost Aziatische keuken, moet zeker eens binnen springen bij Overzee. Niet goedkoop, maar je hebt het hier dan ook niet over een ordinaire zak patat. Met de samenstelling ervan wil Bistro Estelle vooral mooi aansluiten bij de multiculturaliteit van de buurt waarin het ligt. Als bodem voor hun creaties gaan de chefs bij Standard steevast voor een gezonder en lichter verteerbaar zuurdesemdeegje.

  • Onbeperkt opscheppen voor een vast bedrag, wat mij betreft de beste manier om de zondag te beginnen. Antwerpen is een geweldige stad.
  • De chef werkt uitsluitend met seizoensgebonden en lokale producten én met een vast menu — al dan niet met aangepaste wijnen.

Lokaal , Vinottestraat 36, Borgerhout. Ik ook niet. Meer lezen over reizen in Belgi. Lees ook mijn blog met de leukste tips voor een weekendje Antwerpen. Niet gek: het heeft een historisch centrum dat ondanks bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog nog volop geschiedenis uitademt.

Main navigation

Het restaurant bevindt zich in een van de oude pakhuizen tegenover het MAS en de oude elementen komen overal terug. Een mooi lijstje om op te slaan.

Ontbijtbarretjes zijn echt mijn ding.

Hier zit je schouder aan schouder met de Antwerpers zelf, en kun je een aantal leuke restaurants bezoeken. Ga je binnenkort een weekendje naar Antwerpen en ben je op zoek leuke plekken om uit eten te gaan. Gek op de Japanse keuken en op zoek naar een Japans restaurant in Antwerpen. Ontzettend handige lijst.

Huibrecht Berends , vroeger chef bij Pure C, en Hao Truong bundelen hun vakmanschap in dit lekkere restaurant in Antwerpen. Tijd dus voor een update van mijn lijstje met leuke restaurants. Veranda , Lange Lobroekstraat 34, Antwerpen. Als ik een aanbeveling mag doen: neem de burgertjes met citroengras vooraf en de curry met eend als hoofdgerecht.

Als pizzaliefhebber is Otomat zeker een van mijn favoriete restaurants in Antwerpen.

Antwerpen is een geweldige stad. Nog meer de hippe Aziatische uit eten in antwerpen met groep op kan je bij Camino. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven jij wil ontvangen. Het stikt van de leuke restaurants in Antwerpen. Voor mij ook. Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacybeleid. Wat je kan verwachten. Home Belgi 12 x eten en drinken in Antwerpen. Een reisblog bomvol inspiratie.

Daar krijg je je tweede biertje aangereikt en kan je proeven van een echte Antwerpse Bolleke. Jouw e-mailadres. Vooraf kan ik de gestoomde buns en gyoza aanraden. Thank you!

Nog meer de hippe Aziatische toer op kan je bij Camino! Ik ook niet! Lees ook mijn andere blogs over Belgi.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws