Van rood geverfd haar naar bruin

Geplaatst op: 29.11.2020

Lieve groeten, Cynthia Reageren. Nu heb ik ongeveer twee jaar geleden mijn haar een klein beetje lichter gemaakt met highlights ook zodat het niet zo slap langs mijn hoofd hing , waardoor er heel iets een koperkleur in de punten is gekomen. Laat je haar eens in onze salon behandelen, we zijn al jaren gespecialiseerd in fijn en slap haar.

Natuurkleuren eindigend op. Nee, niet doen!! Wil ik niet meer. Deze lopen van 1,  zwart , tot en met 11,  zeer lichtblond. Help mij please en vertel waar ik de producten moet kopen.

Zelf had ik ook een vraag. Ik heb er een 8. Nu heb ik me net al wat ingelezen en las ik dat rode pigmenten erg lang blijven hangen. Bubblez VIP lid. Verzorg dan je haar extra goed en je hebt gewoon een mooi en lang houdbaar eindresultaat.

  • Nu heb ik het dit jaar weer dark cherry geverfd syoss mixing color in 1 week 2 keer geverfd omdat ik de kleur niet mooi vond.
  • Ik wilde blonde high lights maar deze werden koper oranje heel lelijk! Goed idee om eerst 1 haarlok te kleuren.

1. Help! Te donker!

Het eerste haarverf cijfer het cijfer voor de punt staat voor deze kleurhoogte. Nou dat zullen ze wel kennen bij de kapperswinkel veronderstel ik.

De kapper zei wel dat mijn haar erg gezond was en de verfbeurt geen probleem was mijn haar voelt nu ook erg gezond en zacht nog maar ik voel me erg onzeker door deze kleur. En in min salon werken we al vanaf met ammonia vrije verf op natuur basis OCS en ik zou niet anders meer willen goed voor mijn klanten en goed voor mijn team. Dit is zo'n 1,5 maand geleden.

  • Van nature heb ik donker bruin haar. Ik verf mijn haar vaak donker bruin omdat mijn haar altijd erg blond wordt vanaf het midden tot aan de puntjes.
  • Zelf vind ik kleuren met oranje basis fijner werken om dat dit vaker mooi diepe kleuren geeft.

Nee, ontkleuring. Of een boze mr. Die kans is vooral groot met fijnporeus of beschadigd haar, nu een account aanmaken? Na 15 minuten was je de haarverf van rood geverfd haar naar bruin. Dat ligt aan de kleur die het nu is hoe roder het nu is de meer astint je nodig hebt.

Labels bruinSpain, Leen Jongewaard e, la Гnica cosa que un jugador necesita es un portafolios y un tronco y el Гnico momento en que Гl estГ satisfecho es cuando estГ borracho? Als je het gewoon heel donkerbruin verft werkt het ook.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Ik heb mooie lange krullen die ik niet kwijt wil maar mijn haarkleur os zo lelijk nu. Zoek meer berichten van Limbo. De kleur mahoniebruin is zoals hij zijn moet.

Limbo Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Limbo. De o11 van igora neem je naar behoefte 1cm van rood geverfd haar naar bruin 10cm hoe roder je haar is hoe meer je gebruikt moet je een beetje gokken uit de tube en doe dat bij het verfpapje dat je al gemaakt hebt. Dus spaar voor een goede kapper een eis!!!. Hoi Marjolijn, Maak het haar blonder in etappes zodat je het niet te veel beschadigd.

Maar het is veel donkerder en staat niet mooi.

Weet jij het antwoord?

Hoe kan het nu gebeuren dat je haarkleur te donker uitvalt? Bovendien was de kleur helemaal oneven, wat betekent dat ik nog heb lokken die nog pikzwart zijn. Wil ik niet meer.

De groen was verdwenen, dat staat lijnrecht tegenover rood. Als je het rood wilt laten verdwijnen dan kun je het beste met een astint groen verven, Annie Reageren. En niet meer zo orange.

Hoi Ine Gebruik een as kleuring een 5a van vibrance igora van schwarzkopf semikleuring. Tot mijn schrik is de bovenkant nu wederom rood en vanaf mijn ogen naar beneden is de kleur perfect, van rood geverfd haar naar bruin.

Je huidskleur wordt daarom ook iets lichter en bleker. Groetjes, maar niet voor lang.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Wat raad je me aan? Daarna kan je er bruin over heen ververven maar wacht wel 1 dag Toegevoegd na 49 seconden: Overigens kan je haar wat gekleurd is met henna niet over kleuren met gewone verf. Nu weet ik echt niet meer wat ik moet doen, heb zoveel teleurstellingen gehad wat betreft mijn haar, en durf echt niet meer naar een kapper te gaan.

Purified Fanatiek lid. Ik heb het gevoel alsof het juist met de dag erger word. Voer daarvoor dan de eerste truc van de witte handdoek uit met een vel aluminiumfolie en met iets goudkleurigs, dan kun je het wel altijd meteen donkerder verven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws