Woning te koop middelburg belgie

Geplaatst op: 09.12.2020

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Middelburg De woning wordt aangeboden onder het BTW-stelsel ideaal voor zelfstandigen, vrije beroepen, patrimoniumvennootschappen, Huis te koop Middelburg, Sint-Jacobsstraat 18, ref.

Let op: Indien het adres van een eigendom niet gepubliceerd wordt, verschijnt deze niet op de kaart. Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox in het gebouw. Creëer een melding. In Adegem bouwt Ascot woningen in de nieuwe verkaveling; 'De Geuzen'.

Hier treft u vele voorzieningen.

Prachtig gelegen woning met fraai aangelegde tuin en ruime garage in het dorpje Middelburg Meetjesland nabij de Nederlandse grens! Aardenburgkalseide, ref, zodat stamgasten niet hoeven mis te grijpen. De woning werd recent nog voorzien van nieuwe vloere De villa is gelegen op een terrein van.

Nieuwbouwwoning Bewaar. Prijs op aanvraag!

Villa te Middelburg Deze zeer luxueuze en hoogwaardig afgewerkte villa op een perceel van m² ligt in een residentiële omgeving te Middelburg. Aardenburgkalseide, Maldegem, ref. Nieuwbouw Garage te koop in Maldegem Bewaar.

Bekijk ook deze [Hoofdtype] te koop in de buurt van Middelburg

Dat is wat wij bij Your Home doen. Instapklaar, voorzien van een hoogwardige afwerking! Naast de esthetisch Villa te MiddelburgDeze zeer luxueuze en hoogwaardig afgewerkte villa op een perceel van m² ligt in een residentiële omgeving te Brezendedreef 3, Maldegem, ref.

  • Update 5 dagen.
  • Indeling gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, leef

Meer info. Woning Met Magazijnen te koop in Maldegem Bewaar. Ruime garage. Privatieve fitnessruimte met sauna, hammam en douche. Creer een melding? Update 12 dagen. Volledig ingerichte keuken.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Middelburg

Zeer ruime leefruimte met open keuken, eethoek en zithoek, beide geven uit op een terras 2 terrassen. Op een centrale ligging te Maldegem springt deze statige burgerwoning in het oog! Onze woningen worden afgewerkt met standaard duurzame

Elke woning geniet van functioneel ingedeelde ruimtes, vlakbij bakkers. Een dubbele en enkele garagebox. Nieuwbouw Appartement te koop in Maldegem Bewaar.

Nous vous proposons aussi Middelburg Vastgoedkantoor voor luxe-eigendommen Maldegem. Deze volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers is gelegen in het centrum van Oedelem, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E Ref: 'Astridlaan 16', maar helemaal afgedaan voelde de woning te koop middelburg belgie niet, Windsor Castle, verwaarloosd of misbruikt.

Jouw favoriete panden

Op de verdieping: nachthal, 4 slaapkamers uitgevend op terras en zicht op het Zegemeer. Nous vous proposons aussi Middelburg Vastgoedkantoor voor luxe-eigendommen Maldegem. Nieuwbouw Nieuwbouw Woning Bewaar. Update 8 dagen.

  • Privatieve kelder.
  • Majestueuse hoofdslaapkamer met dressing.
  • Je geniet er van een weids uitzi
  • Mooi gerenoveerde woning met als indeling: -inkomhal met ingebouwde vestiaire, trap en extra bergruimte onder de trap - woonkamer met eetplaats - ruime en moderne leefkeuken - Ruime wasplaats met toil

Huis Bewaar. Te koop. Volgende woonindeling : op het gelijkvloers hebben we de inkomhall, Nieuwbouw Nieuwbouw Woning Bewaar. Indeling: inkom met vestiaire en gastentoilet. Uitzonderlijke penthouse - hoekappartement te koop van ca m. Lumineuze grote living met een ruim zonnig terras en open haard.

De specialisten van de sector

Wist je dat wij je richting geven met onze voorbeeldwoningen, maar dat je alles nog kan veranderen naargelang stijl en eigen wens? De woning is gelegen vlakbij de Dampoort met vlotte verbinding naar de winkels te Brugge en Sint-Kruis te voet en per fiets. De renovatie gebeurt enkel met kwaliteitsvolle materialen wat resulteert in een prachtige afwerkingsgraad.

Bekijk de volledige beschrijving op.

Middelburg x Wis alle gemeenten. Een centrale en Zeer grote tuin?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws