Camping het reestdal de haar balkbrug

Geplaatst op: 11.11.2020

Sanitair bij hutje was schoon, let wel: het is kamperen, geen stacaravan met alle gemakken. Ga naar website.

Er is genoeg te beleven op onze camping. Het weer in Balkbrug 10°. Een verwarmd buitenzwembad met apart kleuterbad; de grote speeltuin; kinderknutselruimte; sportveld; verschillende speeltuintjes; kinderboerderij; huifkartochten; een actief recreatieprogramma met veel verschillende thema's; Snackhuisje met o.

Bekijk campingwebsite. Recreatie en wellness. Breukers, Rapporteren.

Jaarlijks genspecteerd. Wat ook heel jammer was, was dat Wifi op onze plek zwak was en de laatste paar dagen geheel uitviel. Wat zijn wij niet. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie fietsen noord holland nl fietsknooppunten de camping of de regio.

Voor een ontspannen vakantie of gewoon een weekendje weg bent u van harte welkom op onze gezellige gezins- en familiecamping te Balkbrug, camping het reestdal de haar balkbrug.

Lees hun ervaringen en reacties.

Inlog eigenaren. Camping 't Reestdal is een camping in Balkbrug, Overijssel.

Balkbrug, Hardenberg, Overijssel, Nederland

Mooie ruime plek en rustig tot er in het weekend een motorclub kwam die regelmatig het geluid van hun machines demonstreerde. Kom naar Si-Es-An, de prachtig gelegen  groene camping  in het mooie Overijsselse Reestdal en ontdek wat een goede vakantie voor u kan doen! Zelfs het 2x bellen en de belofte van de receptioniste de avond ervoor om dit meteen op te pakken waren niet voldoende.

Recreatie en wellness. In een Dassenhut gelogeerd, die in de schaduw stond, tot mijn grote vreugde met die hittegolf!

  • Vanaf Utrecht. Wilt u een plek reserveren?
  • Het was ons eerste verblijf op de camping. Bekijk alle 2 vragen.

Wij gebruiken cookies op onze web site. Gereisd met jonge kinderen in augustus Campings Balkbrug. Recreatie en wellness. Lees wat gasten van de verschillende accommodaties vonden en hoe ze hun vakanties hebben ervaren. Vonden wij leuk.

ACSI Club ID

De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. Vraag en antwoord Vraag toevoegen. Algemeen Voorzieningen Het weer. Ook niet na een dagdeel zwemmen om de hoek in het prachtige en grote Heuveltjesbosbad.

Playa de las Amricas. Goed: 7 - 8. Ontvang leuke tips en aanbiedingen. Prima sanitair. Ondanks berichten hieronder, hebben wij geen vies sanitair aangetroffen; juist hulde voor de schoonmaakster. Met vrienden 4 Anders 2.

Camping Si-Es-An in het mooie Overijsselse Reestdal

De beheerders stonden altijd klaar voor de gasten, hoe druk het ook was dit jaar. Wat ook heel jammer was, was dat Wifi op onze plek zwak was en de laatste paar dagen geheel uitviel. Plaatsen met privé-sanitair.

Gun uzelf Camping Si-Es-An. Annuleren Versturen. Plek en camping absoluut niet prikkelarm. Ook geen kleedhokje, waar wij in het voorjaar qua drukte niet echt iets van gemerkt hebben! Wij bieden onder andere een actief  animatieprogramma  aan en er zijn genoeg faciliteiten voor de kinderen aanwezig. Wel lotgenoot, geen professionele instelling.

Het versturen van de mail is gelukt.

Wat is er te doen?

Inspecteur Dhr. Ik vond het hier echt leuk met mijn vriendin alles ook goed regegeld was een top week lekker eten ook volgend jaar komen we gewoon weer en ook leuke activiteiten leuke bar en een mooi zwembad ook en heel behulpzaam en aardige personeel en ik vind het een mooie omgeving hier groetjes Remco en Nikki Ik vond het hier echt leuk met mijn vriendin alles ook goed regegeld was een top week lekker eten ook volgend jaar komen we gewoon weer en ook leuke activiteiten leuke bar en een mooi zwembad ook en heel behulpzaam en aardige personeel en ik vind het een mooie omgeving hier groetjes Remco en Nikki Het het leukte camping die er is ik sta hier al 8 jaar Het is een prima camping, vooral gericht op kinderen, waar wij in het voorjaar qua drukte niet echt iets van gemerkt hebben.

Reviews Vragen Tips.

De standplaats was ruim. Fraaie wandel- en fietsroutes? Algemeen Kindvriendelijkheid Mindervalide Seniorenkorting.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws