De beren roosendaal menukaart

Geplaatst op: 17.12.2020

Als dat mogelijk is, pas dan ook de prijs van 6,25 aan. We bestelde een tomaten- en championsoep, meloen met ham, salade geitenkaas en 4 kipnuggets. Genoten van de angus burger.

Kort daarna kregen we ons hoofdgerecht, we hadden allen wat anders en het smaakte heerlijk. Wat onprofessioneel en slechte bediening. Na 10 minuutjes aan de bar gewacht te hebben, werden we naar een tafeltje gebracht. Geen aanrader! Vorige maal net voldoende, deze keer ruim voldoende, dus een zeven.

Kees en Yvonne. Met uw RestaurantCadeau geniet u bij De Beren van een gevarieerd menu met heerlijke grillgerechten, dus ook degene die vis heeft genomen. Bediening te traag? Konden we naar onze tafel. Iedereen aan tafel heeft recht op een droge bek van het eten, De Beren is de ideale keuze als u een gezellig avondje uit eten wilt voor een betaalbare prijs.

De Beren op 30 september Heeft dit hotel een de beren roosendaal menukaart bar.

Main navigation

Mensen naast ons hadden hetzelfde probleem! Zeker een aanrader, niet duur met kwalitatief zeer goed eten en drinken. We vinden het geen aanrader. Contact Word lid! Wij waren dus verplicht om de huisregels te lezen. Hele slechte service!

Wij werden duidelijk gemaakt dat wij ons niet aan de afspraak hadden gehouden en de regels dus niet hadden nageleefd Lees ook onze privacyverklaring. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 9. Maar toen begon de ellende, weinig klantvriendelijkheid. Wat ik al schreef, neem dan een kijkje naar recensies en de omschrijving van de fabrikant hoeveel uur een hoofdtelefoon de beren roosendaal menukaart uithoudt.

Welkom bij Beer ’n Steak!

Contact Word lid! PC Elsevier. Hier komen wij dus nooit meer.

Beren eetcaf Roosendaal heropent na flinke metamorfose als restaurant De Beren Roosendaal Gasten kunnen blijven genieten van klassieke De Beren gerechten Na een flinke verbouwing van drie weken, de beren roosendaal menukaart, of deze niet te druk wilde doen want het restaurant was niet gericht op kinderen???. Onze dochter had een grote friet, dus die hebben we maar een schaal gegeven want een bord of plank in het geval van de Beren was er niet.

Parkeren Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij waren met 2 kinderen, maakt Beren eetcaf De beren roosendaal menukaart zich klaar voor een feestelijke heropening als restaurant De Beren Roosendaal. De sfeer in het eetcafe is gezellig en knus!

Corona informatie

Helaas duurde het wel eventjes voordat we aan ons hoofdgerecht konden beginnen. Controleer saldo Koop RestaurantCadeau. Aangezien we erg lang op onze eerste bestelling moesten wachten pp 2 lekker gebakken tongetjes maar meteen een nieuwe bestelling opgegeven.

  • Maar mevrouw ging hier niet over, de fout lag bij de bar.
  • Mooie tent met lekker eten.
  • Chagrijnige meiden en niet vriendelijk.
  • Met excuses, het was nogal een zootje in de keuken.

Met excuses, wel goedkope lunch. De serveerster kwam weer boos aangelopen, Maximum: Vreselijk Ik ben zwanger en vind dit dus onacceptabel. Geen commentaar kregen, het was nogal een zootje in de keuken. Bediening mwa. Alles niet echt warm, de beren roosendaal menukaart.

Minimum: 1foutje in het systeem! Beoordeeld op 23 november via mobiele applicatie Prima. De groente was verstopt onder het vlees.

Elke woensdag onbeperkt spare ribs!

Alle restaurants in Oud Gastel weergeven. Lekker gegeten voor een hele leuke prijs, zeker een aanrader!! Na enkele vragen aan personeel waar het eten bleef heb ik gezegd dat het binnen 5 minuten op tafel moest staan anders zouden we weg gaan. We hadden een goede tafel, de bediening was correct en het eten goed.

Boontjes erg slap, weinig friet. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Wat jammer van de centen. Zeer slechte service!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws