Flash player activex download

Geplaatst op: 03.12.2020

Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt. DL Downloads Installatie:. Wordt u gevraagd de browser te sluiten?

Cijfer van bezoekers:. Aantal stemmen: Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy. Je hebt je succesvol aangemeld. Nieuwe code.

Kathleen Vande Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Met de Flash player activex download Player plugin voor uw browser kunt u filmpjes, animaties en spelletjes zien op bepaalde websites. Flash Player voor Android is helaas niet meer beschikbaar. Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws. Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd. Je hebt je succesvol aangemeld.

De volgende besturingssystemen moeten worden bijgewerkt:. Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Download Flash Player voor Windows. Kan ik Flash Player Dit geldt ook voor macOS.

Vorige week Flash voor alle zekerheid maar compleet verwijderd en tot nu nog nergens afspeel problemen ondervonden. Versie: 28,0,0, is er al voor Google Chrome.

Ondervindt u machtigingsproblemen. Herhaal code:. Tip: Controleer of u de automatische updates voor Flash heeft aanstaan. Hebt u gecontroleerd of Flash Player al op de computer is genstalleerd.

Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:. Ik als "gewone gebruiker" dacht dat ik misschien 2 versies had omdat het om 32 en 64 bit gaat, flash player activex download.

Adobe Flash Player

NL gebruik van cookies. Startte het installatieprogramma de installatie? In Internet Explorer moet het installatieprogramma de browser sluiten om de installatie te kunnen voortzetten.

Nog steeds problemen. Om het gebruiksgemak te vergroten, de website te kunnen analyseren en om advertenties te kunnen beheren maakt Security. Heb je vragen neem dan contact op met info security. Nieuws Achtergrond Community Inloggen Registreren. Nieuwe Huisregels en Privacy Policy.

Na installatie van Flash Player moet u uw computer opnieuw opstarten om alles goed te laten werken. Vorige week Flash voor alle zekerheid maar compleet verwijderd en tot nu nog nergens afspeel problemen ondervonden. Privacy Policy. Download Flash Player voor Windows Let op! Nadat de computer opnieuw is opgestart, vragen webpagina's u opnieuw om Flash Player te installeren.

  • Mijn systeem is W 7 64Bit, heb ik daarom 2 Flash Players?
  • Tenzij u een andere map hebt opgegeven, wordt het bestand in de map Downloads opgeslagen.
  • Op 24 mei hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt.
  • De nieuwste versie van Flash Player is op uw computer ge├»nstalleerd.

Windows Server Als uw besturingssysteem Windows Server SP2 is, sluit u alle browsers. Zie Flash Player met Google Chrome. Flash player activex download moet misschien uw besturingssysteem bijwerken zodat het compatibel is met het digitale certificaat sha van het verschil gezwel en tumor Bestanden opslaan met speciale tekens. Tron 6 Dec - Nadat Flash Player is gedownload, flash player activex download, downloadt u de update voor uw besturingssysteem bij Microsoft-ondersteuning.

Dejan 2 Feb - Is die blijven staan na het installeren van versie Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd?

Kies je regio

En daaraan lever jij met je kennis en ervaring op het vlak van cybersecurity en telecommunicatienetwerken graag een bijdrage. Security engineer. Zie Hoe los ik machtigingsproblemen met Flash Player op Windows op?

Startte het installatieprogramma de installatie?

Nieuwe Huisregels en Privacy Policy. Kathleen Vande Onderaan het scherm zie je ook al flash player activex download gegevens over welke flashplayer die je hebt op je pc dat raampje wel full screen zetten en daar staat ook een url update informatie bij die naar de site gaat met de laatste update voor flash.

Flash Player Handboek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws