Hotel kogerstaete texel de koogtexel niederlande

Geplaatst op: 21.11.2020

Gezellig door kleinschaligheid. In onze gezellige lounge kunt u rustig genieten van diverse Texelse specialiteiten, een mooi glas wijn en verrassende bites.

Probeer later opnieuw. Goeieavond, wij hebben een heel klein puppieke teckel en dat mag ook niet mee met ons? An extensive breakfast buffet with home baked bread is served every morning in the breakfast room from - Reviewed by guests. Goede service. De meeste kamers van Hotel Kogerstaete Texel zijn voorzien van een balkon of een terras.

Hotel Kogerstaete beschikt tevens over een gezellig a la carte restaurant, heel erg dichtbij het gezellige centrum vd Koog is ook super.

Jutta S heeft een vraag hotel kogerstaete texel de koogtexel niederlande jul. Welke restaurants liggen er in de buurt van Hotel Kogerstaete 4 sterren. De lokatie, reserveren is hiervoor gewenst. Er is gratis privparkeergelegenheid aan de achter- en voorzijde van het hotel!

Vergelijk de prijzen van Hotel Kogerstaete ***

Huurauto's Alle huurauto's in De Koog bekijken. The friendly host and hostess create an informal atmosphere ensuring a pleasant stay. Een heerlijk ontbijt en het eten restaurant is ook erg lekker.

Komt u met het openbaar vervoer naar Texel? Wat is uw indruk van deze accommodatie? Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.

Reviewed by guests. Hotel Kogerstaete 4 sterren, De Koog. Het ligt naast Surfschool Foamball. Gast aan het woord.

Hotel Zeerust Texel De Koog 8. Nuttig Niet nuttig Je vond dit antwoord nuttig Je vond dit antwoord niet nuttig.

Zoover beoordeling: Beste hotel van Nederland in 2012

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,3 voor een reis voor twee. Scoort hoog voor: Nabijgelegen stranden. Hotel Kogerstaete Texel behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard.

En de koffie, die in hotels nogal eens kan tegenvallen, is hier uitstekend.

Diana Nederland? Nette en schone kamer. Tijdelijk aanbod. Datum van verblijf: oktober Gratis WiFi  9,4.

5 redenen om te kiezen voor Hotel Kogerstaete Texel

Gasten —. Kinderen en extra bedden Alle kinderen jonger dan 17 jaar verblijven gratis wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Het ligt naast Surfschool Foamball. Lekker gegeten, zowel ontbijt als diner.

Super uitgebreid ontbijt en een heel persoonlijke en fijne benadering. Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert. Junior Suite Show prices. Locatie 9,4. Bedankt voor uw hulp. Ook een avondje dineren is zeer aan te raden.

Het ontbijt wat de avond ervoor moesten bestellen was uitmuntend en als je meer wou bij bestellen was het geen probleem. Personen: 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen.

Find your hotel

Andere Geef ons uw feedback. Gasten vonden het geweldig om in de omgeving te wandelen! Gastvrij en kwaliteit van de accommodatie is uitstekend.

Wij hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen. Hygiene 9. Fur hunde am Strand auf Texel haben wir eine Formular mit regeln.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws