In de keuken van floris rotterdam

Geplaatst op: 11.01.2021

Beoordeeld op 12 april via mobiele applicatie Een echte belevenis. Geweldig 4-gangen afhaalmenu! Één ding moet me van het hart.

Kijk maar mee naar onze ervaring met een 9 gangen diner! Uiteindelijk zaten er mooie vondsten bij maar niets waar we stijl van achterover sloegen. Maar dat vond ik juist niet erg, omdat je weet dat je er komt voor een smaakbeleving en niet alles is dan even lekker. Maar wat ook absoluut een compliment waard is, is het alcoholvrije saparrangement! Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Als vegetarisch stel hebben wij dus genoten van de vleesloze gerechten, waarbij we nooit het gevoel hebben gehad iets te hoeven missen; iets dat in sommige restaurants wel eens anders is.

Hoe was jouw ervaring. Gemiddeld 4. Normaal kun je er in een U omheen zitten. Elk gerechtje is in de keuken van floris rotterdam symfonie waarbij Floris als dirigent zorgt dat ieder ingredint bijdraagt aan een perfect geheel en Wilfred met zijn drank-spijs combinatie de solo verzorgt die het geheel afmaakt.

Ook het, deze maand, gratis wijn arrangement en voor de niet drinkers het sap arrangement was lekker. Vooral de bereidingen van eend vond ik heerlijk. De beste gerechten waren namelijk degene die op zichzelf stonden, oftewel totaal afwijkend van de vis- en vleesgerechten.
  • Zeker heftig, dus regelmatig smaakexplosies. Foto's van Eddy ×.
  • Het eerste gerecht was een mix van vis en vlees: griet en ossobuco. Een leuk concept!

Er gebeurde namelijk ontzettend veel qua smaken en structuren op 1 bordje. Dus een deal van 88,50 is dan sowieso ongelukkig, kwamen we later achter. Datum van bezoek: april Alle steden. Neem wel een taxi of de tram.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, maar als klap op de vuurpijl heeft Floris mijn reservering weggegeven aan een ander, technisch, knolselderij. Als hij normaal had uitgelegd wat wel en niet mogelijk is had ik zelf een keuze kunnen maken, dus geen kaart. Schielandshuis Frans, in de keuken van floris rotterdam. We zitten met 8 mensen aan n kant van de keuken.

Corona informatie

Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem. Voor ons geen probleem, aangezien we bijna alles lusten. Land: Nederland Nederland België. Reserveer tijdig!

In de keuken word secuur en geconcentreerd gewerkt, prachtig om te zien. Culinair 3-gangen afhaal menu bij jou thuis? De volgende twee gerechten waren vis gerechten waarbij 2 witte wijnen werden geserveerd. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Degene die de afwas doet ziet het.

Het proeven van structuren

Maar wat ook absoluut een compliment waard is, is het alcoholvrije saparrangement! Dit is niet duidelijk van tevoren gecommuniceerd naar de mensen met een IENS deal, enkel globaal tegen de gasten.

Echt een leuke ervaring.

Venlo Zandvoort Zoetermeer Zwolle 's-Hertogenbosch. Maar dat vond ik juist niet erg, omdat je weet dat je er komt voor een smaakbeleving en niet alles is dan even lekker.

Foto's van BC from Sweden. Ten tweede word je ontvangen op een vast tijdstip. In de keuken van Floris, plakkeriger en zweterig.

Dat hadden wij dus ook moeten doen: weglopen. De mede gasten in de keuken van floris rotterdam net zoals wij steeds roder, Rotterdam.

Meer informatie

Het gerecht van kalf trouwens ook. Ten eerste, wordt er geen menu of wijnkaart gebruikt. Nooit eerder heb ik een sommelier ontmoet die zijn vak zo goed verstaat als Wilfred Roth.

Alsof ik ervoor kies om allergisch te zijn… Prima dat je als restaurant niet overal rekening mee kunt houden, en ook prima als dat betekent dat ik mogelijk minder bijzondere gerechten zou krijgen, maar ik vind de toon van de berichten echt onacceptabel.

Plaats recensie. Hierdoor is er ook maar plaats voor ongeveer 40 man. De gerechten waren heerlijk, verassend in het gebruik van onbekende vruchten en niet alledaagse smaakcombinaties.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws