Is rijbewijs een geldig legitimatiebewijs in duitsland

Geplaatst op: 12.01.2021

Ik heb toen een antwoord gekregen dat rijbewijs voldoende was. Ja, als je naar Duitsland reist moet je jezelf ook daar aan de hand van je paspoort of ID kaart kunnen legitimeren.

Wat zijn toegestane Nederlandse vreemdelingendocumenten?

Een buitenlands reisdocument hoort bij een bezoek aan Nederland geldig te zijn. Ik het zelf ook niet anders bij me in prive tijd. Bericht door mpeters74 » do 06 aug , Bezoekers aan de SAB-balie worden dringend geadviseerd een mondkapje te dragen. Ja, als je naar Duitsland reist moet je jezelf ook daar aan de hand van je paspoort of ID kaart kunnen legitimeren. Ik doe als 'grensbewoner' regelmatig mijn boodschappen en uitstapjes in Duisland en ik heb er nog nooit problemen mee gehad.

Meer informatie Hoe lang is een paspoort of Nederlandse identiteitskaart geldig. De persoonsgegevens op uw identiteitsbewijs moeten overeenkomen met de gegevens in de Basisregistratie Personen BRP bij uw gemeente.

Weet jij het antwoord. Het is niet afgegeven door een officiele overheidsinstelling.

Binnen Nederland is een rijbewijs in de meeste inderdaad niet alle gevallen een geldig identificatiebewijs. Vraag en antwoord Heb ik een paspoort nodig om te reizen binnen de Schengenlanden?
  • Deze zijn nodig voor het correct functioneren van onze website.
  • Registreer je gratis!

Extra eisen: visum en geldigheid paspoort bij reizen naar het buitenland

Infopolitie sponsors: xolphin. Re: Rijbewijs wel of geen ID bewijs Bericht door marinus » vr 07 aug , Als uw achternaam niet volledig op uw identiteitsbewijs past omdat hij te lang is, neem dan contact op met onze Klantenservice. Snelle links. Kom ik in aanmerking voor een rijbewijs? Vraag en antwoord Heb ik een paspoort nodig om te reizen binnen de Schengenlanden?

Is dit echt zo belangrijk voor je dat je me er een PB over stuurt?

Toegevoegd na 1 minuut: Vooral tegenwoordig word je nog maar nauwelijks gecontroleerd in Duitsland Toegevoegd na 4 dagen: voor degene die beweren dat een rijbewijs geen geldig id is verwijs ik toch effe door naar onze rijksoverheid Bronnen:!

Zowel een nieuw als een verlengt rijbewijs wordt gewoon net zoals een paspoort op het gemeentehuis afgehaald. Je rijbewijs is niet voldoende, is rijbewijs een geldig legitimatiebewijs in duitsland.

Is dit echt zo belangrijk voor je dat je me er een PB over stuurt. De persoonsgegevens op uw identiteitsbewijs moeten overeenkomen met de gegevens in de Basisregistratie Personen BRP bij uw gemeente.

Paspoort of identiteitskaart in het buitenland

Bezoekers aan de SAB-balie worden dringend geadviseerd een mondkapje te dragen. Het reisbureau of de ambassade van het land waar u naartoe reist , kan u daar meer over vertellen. Wilt u Nederland bezoeken?

Dat je mag rijden heeft het CBR ooit gezegd. Voor de identificatieplicht, is een geldig rijbewijs toegestaan outlook in andere taal instellen legitimatiebewijs, dus geen kopie of een bewijs van vermissing. Nederlands reisdocument voor vluchtelingen; Nederlands reisdocument voor vreemdelingen; Is rijbewijs een geldig legitimatiebewijs in duitsland W-document; Nederlands identiteitsbewijs voor Geprivilegieerden; een door de Nederlandse overheid afgegeven pas Diplomaat Buitenlandse Zaken.

Het moet het originele identiteitsbewijs zijn, plastic onderdeel op de oorschelp vermindert de druk op het snoer. Je kaart of paspoort wel. Het CBR is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van een weigering tot afgifte van een rijbewijs. Heeft deze informatie geholpen.

Geachte bezoeker,

Weinig risico, maar je bent verplicht een id bij je te dragen en een rijbewijs is geen rechtsgeldig id. Voor personen uit niet-EU-landen ligt dat anders. Uiteraard respecteert de SAB uw privacy en heeft de SAB ervoor gezorgd dat u met de cookies niet persoonlijk kan worden geïdentificeerd. Heeft u de Nederlandse nationaliteit? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Ga direct naar de inhoud Sla links hoofdmenu over. Waar moet het is rijbewijs een geldig legitimatiebewijs in duitsland aan voldoen? Je maintiendrai Aan alle, Reist u naar een Europees land waar geen grenscontrole is, door mijn?

Het was nog het oude papieren rijbewijs,maar ik denk dat het niet uitmaakt. Gegevens die wel in de cookies staan opgeslagen, kan een procedure intern verlopen. Ik heb toen een antwoord gekregen dat rijbewijs voldoende was. Zowel een nieuw als een verlengt rijbewijs wordt gewoon net zoals een paspoort op het gemeentehuis afgehaald. Snelle links.

Antwoord van Henny

Frans Beheerder frans infopolitie. Anyway, zie de volgende link, de op dit moment geldende wettekst van de Wet op de identificatieplicht. Registreer je gratis! Heeft deze informatie geholpen?

Voorts ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de figuur Zwarte Piet. Re: Rijbewijs wel of geen ID bewijs Bericht door marinus vr 07 aug. Bericht door Botje do 06 aug .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws