Junior suite van der valk sneek

Geplaatst op: 17.12.2020

Omgeving leuk. Trein Station Mantgum. We bieden Comfortkamers aan de parkzijde en aan de waterzijde, familiekamers en riante en luxe suites aan.

De kamertypes kunnen verschillen. Ontbijt is prima, ruime keuze, op tijd alles aanvullen, en dieetwensen zijn geen probleem. Het diner was goed en het was behoorlijk veel voor 1 persoon. Je vond dit antwoord nuttig. Reis voorbij?

Hotel de Watersport Heeg 8,6. Grote kamer met neutrale inrichting maar met goede zachte bedden en een heel ruime badkamer, inclusief ligbad en regendouche.

Selecteer data. Priv parkeren is gratis. Bekijk beschikbaarheid.

We hebben je gemaild, zodat je de inschrijving kunt afronden. Vanaf
  • Comfortkamer - waterzijde 45 m² 3 Personen Onze ruime en luxe comfortkamers met uitzicht op het water mixen tijdloze elegantie met hedendaags comfort en zijn voorzien van een separate badkamer met ligbad, een aparte douche en een toilet.
  • Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Kortom, een heerlijk verblijf gehad.

Vind jouw hotel

Want uw kamer is slechts het begin. Herstel wachtwoord. Boek direct. De Mariahoeve. Comfort Doublebed 45 m² 3 Personen Onze ruime en luxe comfortkamers mixen tijdloze elegantie met hedendaags comfort en zijn voorzien van een separate badkamer met ligbad, een aparte douche en een toilet.

Bekijk alle beoordelingen. De werkelijke reisafstand kan afwijken.

Ontbijt is prima, en dieetwensen zijn geen probleem, bestel je gewoon minder, koffiethee en koekjes (16. Kies datum. Het ontbijt was zeer uitgebreid en als buffet. Nature reserve Sneekermeer 3,5 km. Gemiddelde score 10,0 Alle beoordelingen.

Alle luxe kamers en suites

Echte overnachtingen. Van der Valk Hotel Sneek heeft 1 restaurant: Restaurant. De incheck voor deze suite vindt wel plaats in het hotel.

Uitstekende service Service: 8,0. Laagste prijzen voor je verblijf. Gemiddeld Faciliteiten 8,6. Suite met Sauna. Hotel Sneek.

Beschikbaarheid

Het ontbijt was zeer uitgebreid en als buffet. Hotels in de buurt. Kinderen en bedden. Gratis wifi. De kamertypes kunnen verschillen.

Stel een vraag Bedankt. Top service? Servisch 1. Nog geen ValkAccount. Wij hebben geen sauna voor algemeen gebruik. Van der Valk Hotel Sneek 8,5. Comfort Kamer Waterzijde Toon prijzen? Prima hotel.

4 redenen om te kiezen voor Van der Valk Hotel Sneek

Comfortkamer - parkzijde 45 m² 3 Personen Onze ruime en luxe comfortkamers mixen tijdloze elegantie met hedendaags comfort en zijn voorzien van een separate badkamer met ligbad, een aparte douche en een toilet. Van der Valk Hotel Sneek. Trein Station Mantgum.

De Mariahoeve. Trein Station Sneek. Hygine en veiligheid Beschermende schermen in openbare ruimtes Personeel is getraind in veiligheidsprotocollen Veilige dineropstelling E.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws