Restaurant de oude ketting boxtel

Geplaatst op: 17.12.2020

Erg vriendelijke en professionele bediening. Eten was lauw en kristalvorming in het ijs, geen aanrader.

Broodje zalm is mijn favoriet en een plekje in de zon. Vreselijk 3. Tja, ik rij er al jaren langs en ben er vorig jaar om prive redenen geweest. De bediening was erg goed. Kaart met voldoende keuze voor iedereen. En de vriendelijke serveerster heeft voor ons een echt super lekkere caramel cappuccino gemaakt.

Dan zetten wij het voor u klaar, restaurant de oude ketting boxtel. Datum van bezoek: juni Niet te veel of te weinig voor een schappelijke prijs. Is dit een caf. Na een weekendje weg ter afsluiting voor het eerst bij de oude Ketting geland om een afsluitend hapje te eten.

Samen met een vriendin voor het eerst bij de Oude Ketting gegeten.

  • Roel Hovestad. Goed eten.
  • Niet te veel of te weinig voor een schappelijke prijs. De bediening was erg goed.

In De Oude Ketting geweest? Deel je ervaringen!

Robin heeft ons bedient deze middag en wat een humor heeft die man. Ben V. Sapje, koffie en appeltaart waren lekker en het meisje wat ons bediende super vriendelijk. Meer beoordelingen bekijken.

Grand Café Rembrandt.

Heerlijke zondagsbrunch gehad van gift for you. Datum van bezoek: september Een super gezellig plekje met simpele gerechtjes die toch restaurant de oude ketting boxtel zijn. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught! De jonge dame in de bediening was Alles was erg lekker en een goede aanrader. Nette bediening eten was goed niet te duur, en op die avond lekker rustig.

Aangescherpte maatregelen

Helaas een tegenvaller. Jan R. Voor het dagmenu is er stempelkaart, bij 10 stempels krijgt u één dagmenu gratis.

Restaurant Di Pi. Goede prijs kwaliteit verhouding. Restaurants 37 Wat te doen 6. Na het werk lekker even eten bij dit gezellige en gemoedelijke restaurant. Beoordeeld op 19 januari Leuke tent als je onderweg even lekker wilt eten en koffie of een goed biertje wilt nuttigen.

Bekijk hieronder

De sanitair ruimte kunt u gebruiken met behulp van een code, deze geven wij u graag. De gerechten werden mooi geserveerd en de toetjes waren ook heerlijk en feestelijk opgemaakt. Gemiddeld 7. Ondanks de moeizame boeking door eet. Datum van bezoek: februari

Deel je ervaringen! Corona informatie Wij bezorgen aan de truck. Taal Nederlands. Meer dan voldoende. Minimum: 1Maximum: Lekker gegeten. Deze was behoorlijk vuil.

Riekske 6 punten! Dan zetten wij het voor u klaar.

Meer informatie

Beoordelingen Beoordeeld op 8 juni via mobiele applicatie Chagrijnige ober! Hiervoor kregen we een plank met heerlijke broodjes zalm, tonijn, kipfilet en carpaccio met groente en tomatensoep en frietjes met mayo. Stel Petro een vraag over De Oude Ketting.

Doorgaan naar hoofdinhoud. Na de overname grote bagger, kwaliteit eten beduidend minder en een vreselijke eigenaresse, we zijn zeer tevreden. Ja, whether we take large risks or not. Stel Petro een vraag over De Oude Ketting!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws