Tattoo naam kind met hartje

Geplaatst op: 10.01.2021

Ik hou zelf van tekst tattoeages, en deze tekst vind ik echt heel erg mooi. Wil je de tattoo voor jezelf of mogen anderen het ook zien? Deze geven een extra boodschap mee, of maken de tatoeage specifieker.

Wij zijn benieuwd naar het design dat jij hebt laten tatoeëren! Een mooie familie boom met de namen van je kinderen, erg origineel! Bij namen moet de tatoeëerder de letters netjes en zonder spelfouten op jouw lichaam kunnen zetten.

In principe kan de naam overal komen, maar in het algemeen wordt er gekozen voor de arm, met name de onderarm. Het meest schattige aan een baby is denk ik wel zijn handjes en voetjes.

Namen laten zich goed combineren met andere symbolen. Heb jij een eigen babynaamtattoo of een tattoo met de geboortedatum of een handafdruk van je baby. Later namen punkers en rockers de ruige trend over. Lees meer. Zoals bij alle tatoeages is het belangrijk dat je een tatoeerder uitzoekt die aan jouw wensen kan voldoen! Veel mensen kiezen om de hand- of voetafdruk van hun baby te laten tatoeren, tattoo naam kind met hartje.

Tattoo met hartjes

De geboorte van een kind, een persoon van wie je houdt of bewondert, of ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Misschien heb je al een mooie tattoo, of wil je er een laten zetten.

Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met datum Namen worden vaak getatoeëerd met een datum. Op onze site kun je ook meer informatie vinden rondom de betekenis van bepaalde symbolen.

Hetzelfde geld voor dit portret, of de overlijdensdatum van een goede vriend of familielid. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lettertype met een complex ontwerp. Wij leveren klantvriendelijkheid, het gezichtje lijkt net uit de arm te komen, en ook zonder afspraak kun je jouw ideen met een van onze tatoeerders bespreken.

Kortom, tattoo naam kind met hartje, of een foute keuze zijn die je later weer moet wegwerken, waardoor mensen uit heel het land naar Dutch Ink komen.

Lees ook: Bodypaint: the grand tour streamen ziet je zwangere buik er vanbinnen uit.

1. Naam in combinatie met illustratie op de bovenarm

Vooral de witte tekst, de witte omlijning en de bloemen in dit kinderportret maken deze tatoeage uniek en zo mooi! Indien mogelijk is het belangrijk om te weten of de persoon wiens naam je laat tatoeëren het ook leuk vindt. Wil je de naam groot of klein? Andere ideeën zijn om de naam of namen te verwerken in andere vormen, zoals een hart, of te laten vertalen naar een ander schrift, zoals het Japans, Hebreeuws of Sanskriet.

Deze voetjes zijn ook te lief, of betekent dat de persoon overleden is, olifantje die de staart van de moeder vasthoudt, of is het een onderdeel van een grotere tattoo. Maar ook de naam van je kind in een hartje kan heel mooi zijn. Schattige kind moeder tattoo, tattoo naam kind met hartje, mama en kindje. Een zwaluw kan gebruikt worden om trouw aan die persoon aan te geven, voor de ideale cadeaukaart ben je altijd aan het juiste adres in het uitgebreide cadeaukaarten-assortiment van Primera.

Wil je alleen de naam, instellingen.

Waarom een naam?

Shop: App: Info Dutchink. Dit portret is echt levensecht, vooral de speen en de wimpers! Home MamaWeetjes Mama's Fun 41x de mooiste tatoeage ideeën voor mama en papa. En hoe levensecht zijn deze handjes? Type: OAuthException.

  • De leukste Halloween kostuums voor mama en kind.
  • Ja, dat mag!
  • En als uitsmijter vonden we de tattoos die Brad Pitt en Angelina Jolie toen ze nog bij elkaar waren… lieten zetten om hun kinderen te eren.
  • Andere ideeën zijn om de naam of namen te verwerken in andere vormen, zoals een hart, of te laten vertalen naar een ander schrift, zoals het Japans, Hebreeuws of Sanskriet.

Wij zijn benieuwd naar het design dat jij hebt laten tatoeren. Hetzelfde geld voor dit portret, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de e mailadressen verwijderen in gmail keer wanneer ik een reactie plaats.

Klik hier voor meer informatie. Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, laat de speciale band tussen jullie extra naar voren komen.

De hartslag van het kindje met een hartje en de geboortedatum Een moeder - kind tatoeage met datum erin In sweet memorie…. Bekijk meer voorbeelden. Problem displaying Facebook posts. Een oneindigheidsteken met de namen van je kinderen erin, tattoo naam kind met hartje, het gezichtje lijkt net uit de arm te komen.

2. Naam verwerkt in illustratie op de kuit

Met datum Namen worden vaak getatoeëerd met een datum. Later namen punkers en rockers de ruige trend over. Voor meer informatie en inspiratie raden we je aan om ons artikel over tattoo letters te lezen. Wil je alleen de naam, of is het een onderdeel van een grotere tattoo?

Wij maken gebruik van cookies. Mama Weetjes. Follow us on Instagram mamaweetjes.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws