Thermostatische douchekraan geeft geen warm water

Geplaatst op: 10.01.2021

Zoek Geavanceerd zoeken The headhunter Specialist Elektra. De monteur heeft niets vervangen.

Demonteren thermostatische mengkraan Thermostatische radiatorkraan radiator badkamer Thermostatische douchekraan lekkage op te lossen? De CV-ketel kan op geen enkele manier 'weten' hoe een thermostaatkraan ingesteld staat. JavaScript is disabled. Je kunt hier niet meer reageren. Vandaar dat ik deze tip post. Ik heb onlangs een thermostatische kraan op mijn bad geplaatst. Axor Starck wastafelmengkraan binnenwerk vervangen.

De meeste cv-ketels maken warm water aan voor zowel verwarmingselementen zoals radiatoren als voor huishoudelijk gebruik, heb je mogelijk een camping in noordwijk aan zee met de brander in uw boiler. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. JavaScript is disabled.

Het leek dus dat het koude water zoveel tegendruk gaf aan het warme water dat er niet genoeg warm water thermostatische douchekraan geeft geen warm water de kraan kon komen.

Enkele tests die ik heb uitgevoerd - Warm water rechtstreeks aan de muur afnemen - wordt heet - Warm en koud omwisselen - water wordt ook heet, kan een van de componenten in de douche de schuldige zijn.

En het rare is dat in die toestand er geen warm water meer uit de andere kranen lavabo,keuken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Alle designs, diverse prijsklassen, maar altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je wil na een lange werkdag gaan douchen. Een verstopte waterleiding misschien. Misschien is het tijd om de kraan te ontkalken. Iemand enig idee? De technieker is na een maand langsgekomen en heeft het binnenste van de thermostaat vervangen.

Login Je naam of e-mailadres. Gino ik denk dat je gelijk hebt,er is een drukregelaar aan de boiler.

Dus of die thermostaatkraan nu op 'heet' staat of op 'koud', dat maakt voor de CV-ketel helemaal niets uit. Nieuwe berichten. Als ze allemaal warm beginnen maar snel vervagen, heb je mogelijk een probleem met de brander in uw boiler. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Lid geworden 20 mei Berichten 1.

Wat veroorzaakt koud water in de douche?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief! Bedenk tot slot het tijdstip van je douche. De douche wordt enkel nog lauwtjes, zelfs al ik de temperatuur op de kraan op maximum zet.

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Warm en koud omgedraaid geeft dit resultaat even goed checken dus.

Het water dat er initieel uitkwam was ook redelijk vuil bruin. Op die manier kunnen de kinderen zich lekker uitgebreid douchen zonder zich schuldig te voelen, hoef jij niet in de keuken zitten mokken en loopt de energierekening minder snel op, thermostatische douchekraan geeft geen warm water.

Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp?

Mvg, Mike. Maar ik vind het toch een korte levensduur Wil je altijd warm water, zelfs als medebewoners al gedoucht hebben? Het kan ook zijn dat de zeefjes bij je warm waterbereider vervuild zijn.

Goedkoop is in dit geval toch vaak duurkoop ook qua levensduur.

  • Het water dat er initieel uitkwam was ook redelijk vuil bruin.
  • Perlators en vuilzeefjes zijn twee verschillende dingen.
  • Wanneer de warm water temperatuur te beinvloeden is door een thermostatische mengkraan dan zijn de keerkleppen van deze kraan defect of blijven open staan doordat er een vervuiling tussen is gekomen.
  • De kalk laat dan vanzelf los.

Log in. De thermostatische kraan van de douche en de wasbak geven wel heet water, thermostatische douchekraan geeft geen warm water. De kalk laat dan vanzelf los. Hallo, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

En dus heb je minder energie nodig om jouw water op temperatuur te brengen. Gerelateerde onderwerpen Axor Starck wastafelmengkraan binnenwerk vervangen Hendel mengkraan Grohe zit muurvast Binnenwerk mengkraan HR vervangen nu geen druk meer Grohe mengkraan cartouche vervangen Thermostatische douche mengkraan mengt niet echt goed. Mijn boiler is ok, al is dit water wel iets warmer dan de eerste kraan.

Nieuwe kranen

Thermostatische kranen in vochtige ruimtes zoals de badkamer kunnen sneller stuk gaan omwille van kalkaanslag. Ik snap jullie reacties. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.

Heb nu ook nog een volgende test gedaan: als ik de koudwatertoevoer naar de keukenkraan afsluit en het warme water volledig opendraai krijg ik nog steeds enkel lauw water! De thermostaat kraan temperatuur knop zit vaak aan de koude zijde. Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum Axor Starck wastafelmengkraan binnenwerk vervangen 9 25 okt Hendel mengkraan Grohe zit muurvast 2 18 okt Binnenwerk mengkraan HR vervangen nu geen druk meer kan pdf bijlage mail niet openen 24 aug Grohe mengkraan cartouche vervangen 1 13 jul Thermostatische douche mengkraan mengt niet echt goed.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws