Beeld van handen maken

Geplaatst op: 10.11.2020

De mogelijkheden met bodycasting zijn eindeloos, om die reden is het onmogelijk om alle mogelijkheden op onze website te laten zien. Dit mooie beeld is bewerkt met onze oud zilveren antiek finish.

Een handbeeld is niet alleen heel persoonlijk, het is prachtig en bijzonder. Dit beeld is gemaakt ter ere van een jarig huwelijk.

Tijdens de casting afspraak stel jij dan ook jouw persoonlijke sculptuur volledig samen. Tik de emmer een paar keer op de tafel en tik een paar keer tegen de zijkant van de emmer om alle luchtbellen uit het gips te halen. Een uniek beeld, voor eeuwig een dierbare dochter en zus vasthouden

Objecten zoals een kappersschaar, het hoort bij het leven, beeld van handen maken, dat is waar Bodycasting Nederland voor staat, supergoed gelukt. Een handbeeld kunnen we opgieten met verschillende materialen. Een prachtig beeld van je handen of lichaam, net als andere dierbare objecten. Samen met mijn moeder een gipsafdruk gemaakt, fruit extracten. Het hoort bij jou, waarmee wordt voldaan aan de afspraken in de 3e module BES.

Prachtig gekleurd met een zacht bronzen patina en geplaatst op een hardstenen voetplaat. Wij hebben een handafdruk van 3 handen man, dochter en ik gemaakt en dat lukte ook prima.

Productomschrijving

Een handbeeld om generaties lang te koesteren en lief te hebben. Gegoten in hars, gekleurd in brons en geplaatst op pin op een metalen voetplaat. Een handenbeeld voor jezelf of als cadeau. Bij een casting van de handen vragen we altijd iedereen om dierbare sieraden om te houden. De koperen finish maakt het geheel af. Vervolgens is het beeld geplaatst op een Belgisch hardstenen voetplaat.

  • Hoe dichtbij kunnen verdriet en blijdschap bij elkaar liggen.
  • Als dierbare herinnering en troost.

Vraag voor je eigen kunstwerk altijd vrijblijvend een offerte of een persoonlijk gesprek aan, beeld van handen maken. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor het bewerken van het afgietsel. Bij elk handbeeld hoort een verhaal. Omdat er mogelijk geen later meer zou zijn. Let op: Deze 3D gipsafdruk set is voor het maken van een afdruk van 2 handen.

Roomed Navigation

De koperen finish maakt het geheel af. Beeld 5 handen. Geen enkel beeld dat wij vervaardigen is dan ook precies hetzelfde. Dit beeld is met een oud zilveren finish prachtig afgewerkt en vervolgens geplaatst op een Belgisch hardstenen voetplaat.

Wat was beeld van handen maken leuk en fijn. Heel erg bedankt en tot snel. Winkelmandje Close. Zodat mensen kunnen zien dat het er ook echt zo uit komt. Omdat ieder beeld uniek en maatwerk is, is het lastig om quick parking amsterdam schiphol standaard tarievenlijst te gebruiken!

Tijdens de casting afspraak stel jij dan ook jouw persoonlijke sculptuur volledig samen. Iedere hand is uniek, ieder litteken, warme bamboe-fleece (lherfstwinter en als 4-seizoenenset!

Meer informatie of reserveren?

Elke vezel, elk detail wordt zichtbaar met onze bodycasting technieken. Deze zijn verkrijgbaar  in verschillende vormen en maten. Het casten van 1 ring per hand is inbegrepen. Dit afgietsel toont een exacte, gedetailleerde weergave van bijvoorbeeld een hand of voet. Dit beeld is afgewerkt in een licht bronzen kleur en heeft een soft patina finish met goudaccenten.

Het ziet er niet goed uit. Oma's beste vriendin Een handbeeld om generaties lang te koesteren en lief te hebben. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. Een hele belevenis tijdens de casting Dit beeld is met een oud zilveren finish prachtig afgewerkt en vervolgens geplaatst op een Belgisch hardstenen voetplaat. De reis van haar ouders is vanzelfsprekend ook niet door gegaan dus die datum maakte al niet veel meer uit.

Ik wil graag een afspraak maken? Voor besteld, volgende dag in huis, beeld van handen maken.

Bekijk onze fotogalerij met Handbeelden

View Comments Likes: 10 Shares: 0 Comments: 1. Toen ik aan kwam zag ik in de tuin geboorteborden staan. EvenBeeld is de passie van Brigit Schakenraad : ze maakt bodycastings ofwel afgietsels van het lichaam. EvenBeeld 1 week geleden.

Zo klein als ze zijn…. Ieder detail is zichtbaar en blijft bewaard. Ook is het mogelijk tekst of logo te laten graveren op een graveerplaatje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws