Border collie ee red pup

Geplaatst op: 14.11.2020

Groetjes, Susanna Like Like. Spring naar inhoud Zoals ik in mijn vorige blog al zei wilde ik de vachtkleuren van de border in een apart stuk gaan behandelen, dit vooral omdat het er zo vreselijk veel zijn! Niet te koop Mijne lieve schattige border collie , ik wil hem eens de kans geven om papa te worden.

Choco merle. Ze komt ook uit een echte showlijn, heeft de kleur EE-red en heeft weinig ambitie om te drijven. Het liefste wordt ze heel de dag geaaid. Ze worden gechipt, gevaccineerd en zijn al ontwormd. Zekerheid voor alles. Les chiots sont disponible de suite.

Border collie pups zwart wit teefjes en reutjes Border collie ee red pup pups hier geboren! De pups zijn gechipt door de Wij bieden u een mooi nestje aan van onze pupjes die bij ons geboren zijn.

Mooi nestje met nog 3 Reutjes. Oostrozebeke 11 nov. Hoewel je van buiten het verschil amper zal zien met een double merle is dit dus echt wat anders.

De pups worden in huis geboren en groeien in en rondom ons huis op en zijn hierdoor super gesocialiseerd en gewend aan kinderen, andere dieren en alle belangrijke huiselijk geluiden en momenten.
  • Het liefste wordt ze heel de dag geaaid.
  • Ik ben al een tijdje op zoek naar een border collie, liefst rond de 3 jaar oud. Extreem wit.

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Leuke mixen van kleuren. Ze zijn kortharig Het is 1 van de weinige rassen waarbij er zoveel kleuren toegestaan zijn. Bieke is een dochter van Kasy haar 2e nestje.

  • Vrijblijvend komen kijken kan op afspraak. Mijne lieve schattige border collie , ik wil hem eens de kans geven om papa te worden.
  • Inmiddels is hij gecastreerd, gechipt, ontwormd en voorzien van alle vaccinaties en paspoort. Voor meer info bel;

Waardoor je ook deze NIET moet kruisen met een merle hond. Vrijblijvend komen kijken kan op afspraak! Liz Aarschot. Op aanvraag 18 nov.

Te koop mooie border collie pups. Zowel de oma en moeder van vaders kant zijn oo Deze word, net als blauw wit, een  zadelpatroon en ticking, border collie ee red pup. De zwart witte variant kan voorkomen met tanpoints, check out Google's support page.

Berichtnavigatie

Meer informatie over de ad Bordercollie reutjes. De ouders werken bij de schapen en deze pups zijn dan ook uitermate geschikt om een honden sport te gaan beoefenen. Voor meer info bel;

Op 5 aug is onze lieve Gaiya bevallen van 5 prachtige pups. Border Collie pups choco merle Wij hebben prachtige border collie pups in choco merle, net klaar om het nestje te border collie ee red pup. Wij hebben 8 geweldige collie pups die binnen kort naar hun nieuwe eigenaren mogen. In theorie kan dit dus bij alle basiskleuren, maar komt het eigenlijk vooral bij zwart voor.

Hierbij bieden wij onze border collie aan als dekreu.

Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. De pups Gefokt uit eigen lijnen.

Rakker reu 19 juli tricolor pootje ra? Border collie ee red pup 5 aug is onze lieve Gaiya bevallen van 5 prachtige pups. Van zwart wit is er een merlevariant: blue merle en een dilute verdunde variant: blauw wit.

Ze groeien op in huis Op zwart is het Brindle ook veel duidelijker te zien dan wanneer is stem ongeldig b. Border collie. De pups zijn bij ons in de huiskamer geboren en verblijven daar tot ze oud genoeg zijn om met hun nieuwe baasjes mee naar hun nieuwe thuis te gaan. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Op aanvraag Eergisteren.

De haren van een sable hond zijn anders van structuur dan bij de ander gekleurde honden.

Recente posts

Plaats dekreu advertentie. Je reageert onder je Facebook account. Zoals je hierboven kon lezen komen de 4 basiskleuren ook voor met een merle aftekening: blue merle, chocolat merle ook red merle genoemd , slate merle en lilac merle. Bekijk de stamboom van Kasy Bieke is een lieve, hele sociale, vrolijke hond.

Onze Tessa is de trotse moeder geworden van 4 prachtige raszuivere border collie pups. Bekkevoort Eergisteren. Ze zijn reeds zelfstandig en eten al goed mee.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws