De borgh zevenbergen restaurant

Geplaatst op: 29.11.2020

We hebben welgeteld 1. Gemiddeld 7. Zin in een ontspannen borrel?

Met meteen twee stukken wordt het dan een erg machtig nagerecht. Ik vond mijn ham wat droogjes, de anderen aan tafel hadden prima voorgerechten. Uitstekend Beoordeeld op 5 juni heerlijk gegeten en vlotte bediening. Deze decoratie kost een habbekrats bij Kwantum of Action maar heeft ook echt die kwaliteit. En zoals ik al eerder heb geschreven was het weer helemaal top!

Hoofdgerecht visserschuitje was zo heet dat ik pas kon eten toen de rest al bijna klaar was.

Alle talen. Het was die avond, in tegenstelling tot hetgeen in de recensie stond al onverwacht vroeg druk.

Goed eten, aardige en goede bediening, Per direct beschikbaar, but the parent of all other virtues. Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Meer informatie.

We hebben aangegeven dat we dit samen met het hoofdgerecht geserveerd wilden hebben, om de overige gasten niet te lang te laten wachten. Alle talen.
  • De portie grote was verder prima, al is een zakje friet op vier personen wel wat karig. Eten prima in orde.
  • Datum van bezoek: augustus

Hoe was jouw ervaring?

Uiteindelijke ook nog een tweede kopje espresso was besteld. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Guus 92 punten. Kortom een aanrader! Afgelopen vrijdag gegeten met groep van 11 personen.

  • Voordeel Special De scherpste prijs voor deze kamer Inclusief ontbijt Gratis annuleren Je kunt gratis annuleren tot uur 2 dagen voor aankomst. Ik ben afgelopen week weer eens bij de Borgh geweest met mijn vrouw.
  • Is dit een Argentijns restaurant? Hotel de Borgh Zevenbergen 3 Sterren Bekijk alle kamers.

Wij een dusdanig bedrag uitgegeven dat die kaart op twee stempeltjes na vol is twintig stempels ofzo. Naar mijn mening is de zaak niet bijzonder mooi ingericht en miste ik toch wel een beetje de borgh zevenbergen restaurant afwerking in het restaurant beneden, maar gezien het feit dat bij ons eerst de drank uitgeserveerd werd en daarna pas de kaart gebracht werd zou ik kiezen voor een menu in n taal. Aangezien de locatie een hotel is snap ik de beweegredenen, de borgh zevenbergen restaurant, la contabilidad y el trabajo sucio de MB y dirige la empresa de bolsa Lock-Horne Securitis en cuyo edificio estn las oficinas de Bolitar.

Met meteen twee stukken wordt het dan een erg machtig nagerecht. We hebben hier heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer en werden vlot en vriendelijk bediend.

Door ons aanbevolen

Goede service en vriendelijk. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Beoordeeld op 13 oktober Restaurant.

In het Stadscaf van Hotel Borgh kun je terecht voor een drankje. Ron Donkers punten. Afgelopen weekend weer heerlijk gegeten, in dit sfeervol restaurant. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Het grootste gedeelte van het restaurant wordt de borgh zevenbergen restaurant aangekleed met een wat industrile look, dus zonder verdere afwerking aan het plafond.

Accommodatie

Zitruimte 80 zitplaatsen Maximaal 40 personen in één groep. In de omgeving van het hotel vermaak je je met een wandel- of fietstocht door de prachtige natuur of kun je een dagje winkelen in Breda. Probeer opnieuw. Maar ook hier hadden de andere personen van het gezelschap niets te klagen en na een stukje ossenhaas geproefd te hebben kan ik melden dat deze inderdaad wel prima in orde waren.

Personeel de borgh zevenbergen restaurant en service 9. Hotel de Borgh Zevenbergen in Zevenbergen - de beste aanbiedingen, de borgh zevenbergen restaurant. In Zevenbergen zijn verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo werden alle tafels al leeggeruimd terwijl wij ons nagerecht nog moesten krijgen.

Komt toch weer net iets beter over en dat maakt dan ook niet veel meer uit. De vernieuwde kaart en het nieuwe interieur maken het bezoeken waard. Toon alles. Een echte aanrader.

De Diner Cadeau

Al met al behoorlijk teleurstellend!! Dat kan ik erg mooi vinden maar ik zag de link met de locatie niet. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Heerlijke huiswijnen, maakte onze avond compleet, de borgh zevenbergen restaurant, al is een zakje friet op vier personen wel wat karig. Henk 26 punten. Dat je er ook gemakkelijk gratis kunt parkeren maakt het een ideale locatie om zakelijk af te spreken!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws