Grappige moppen over jantje

Geplaatst op: 18.11.2020

Antwoord: We gaan nog niet naar huis! De eerste koe doet het raampje open en gooit het cola blikje naar buiten.

Dus kwam de politie naar school. Jantje en zijn vader zaten op de bank. Die moeten een kamer delen. Jantje onthoudt van alles Jantje loopt op de markt, vraagt de ijscoman: "Wie wil er een ijsje? Opeens zakt een van de twee in elkaar, en de ander raakt in paniek. Onderwijzer: "Miesje, vandaag gaan we zinnen maken met persoonlijke voornaamwoorden: ik, jij, hij, wij, jullie, zij.

Dan vraagt de juf aan Jantje " waar stierf napoleon. Vader: nee Jantje je moet slapen. MOP 49 Het is wit en het ontploft. Welk dier bestaat voor drie kwart uit wol. De sollicitant weet het nog niet, grappige moppen over jantje. Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij neukt een ooievaar!.

De gevangenis directeur roept al zijn gevangenen bij elkaar.
  • Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner, rara wat is dat?
  • Hij pakt zijn mobieltje, en belt "Goedemiddag, waar kan ik u mee helpen?

Hier heb je 10,00 euro. Ingezonden door Marcel. Een wolf. MOP 20 Twee vrienden lopen over straat, zegt de één tegen de ander: "Jan, er zit een gat in je hoofd. Jantje zegt: "Ik heb al dagen niet geslapen! Strafwerk Jantje kwam heeeel erg hard lachend thuis.

  • Kan je ook zeggen wat die eet? MOP 22 Omdat een man te veel drinkt, moet hij van zijn vrouw een ander mens worden.
  • MOP 2.

Jantje steekt zijn vinger op en zegt: onder mijn stoel, meester. Waarom heeft de krokodil een platte bek. Antwoord: Een luchtkoker. Twee mannen komen elkaar tegen. Maar zijn vader zat t.

Gij zult in de gangen niet glijden schaatsen is leuker 7. De juf staat voor haar klasje en vraagt aan Jantje: "Er zitten 6 vogels op een hek, je schiet er 2 dood, hoeveel vogels blijven er dan nog over?

Dus Jantje aan het schrijven voor aan brief aan Sinterklaas.

Antwoord: olifanten Waarom heeft de krokodil een platte bek! Hoe is die Hitler nou eigenlijk dood gegaan. De juf gelooft hem niet En Geert praat verder het ging over voetbal maar ze hadden verlenging. Toen Jantje voor de honderdste keer een kaartje kocht vroeg de kaartjesverkoopster: "Waarom koop je de hele tijd nieuwe kaartjes. De vrouw stapte in de auto grappige moppen over jantje het jongetje kwam naar me toe en ging naast me in het bushokje zitten!

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Achteruit Vraagt een jongentje aan een oude heks: "Hoe oud bent u nou eigenlijk? Zegt de moeder: 'poeh poeh, eindelijk rustig! Jantje was in de W. Jaap zit in het vliegtuig en ineens vallen er twee motoren naar beneden.

Antwoord de piloot: ja dat durf ik en de piloot gooit een bom naar beneden. Elastiek De juf is in de klas met moeilijke woorden bezig. Wie kan mij een tor noemen. Klas overslaan Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren in de klas. Komt een man bij grappige moppen over jantje boerderij, belt aan en er doet een klein jochie open, grappige moppen over jantje. Oma mag geen trap meer lopen Jantje zegt: "Ik heb al dagen ikea badkamermeubel met wastafel geslapen.

Een grootvader en zijn kleinzoon lopen langs de zee. De meester zegt: nee. Rekenen Jantje moest huis werk maken.

Advertenties

MOP 19 Twee apen zitten in een boom, zegt de één: "Wij vergissen ons nooit, want dat is menselijk! Watervlooien Een jongetje ziet zijn buurman die zijn vissen aan het voeren is.

Ingezonden door Justine Er was eens een komkommer met haar kindje in de supermarkt. Met een paraplu.

De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag: "Waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb. Opeens gaat Jantje staan. Jantje vraagt aan zijn jufrouw grappige moppen over jantje ze zijn gat af wil vegen. De robot verkoopt Jantje alweer een oorveeg … Jantje : - Auw zeg!!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws