Heb ik een longontsteking

Geplaatst op: 17.11.2020

Vanaf 25 sept slechts lichte hoest, geen koorts en ook niet moe. Een veelgehoorde vraag op het doktersspreekuur: moet ik bang zijn voor longontsteking?

Sonja Oh dat klinkt heftig sonja! Joris het is inderdaad een covid kwaal om te gaan hyperventileren. Maar toch…. Ook heel veel pijn aan de schouders en tussen schouders.

Hallo allemaal loop al sinds januari met klachten Pijn in schouder op een bepaald plek kortademig loopneus dan weer verstopt,hoofdpijn. N Nathalie.

Reactie Wendy! Reactie Kitty. De kleinste vertakkingen eindigen in de longblaasjes. Maar toch…. Reactie Johnny. Het verschil tussen griep en Covid is alleen vast te stellen door een test.

Let op: de situatie rondom het coronavirus verandert dagelijks. Dat geldt voornamelijk voor hart- en vaatpatiënten, mensen met diabetes en chronische longpatiënten.

Welke klachten horen bij een longontsteking?

Mijn hart is gezond, ben bovendien pas 24 jaar oud. En omdat ik toch hoor en weet dat mensen hier helemaal van kunnen herstellen zonder blijvende schade, zeker als je het in milde vorm hebt gehad zoals in mijn geval, dan wil ik daar mijn focus leggen, hoe moeilijk ook, want ook ik zak er regelmatig doorheen bij weer een onverklaarbare terugval! Yvonne Jeetje het zou zomaar dus toch kunnen. Bij mij duurde alle klachten zeker wel 2 weken en het is nog steeds niet echt weg.

Ondertussen word je in isolatie gehouden. Succes met jullie gevecht en herstel.

  • Het begon met een neusverkoudheid toen mijn man dit ook kreeg na een reisje naar USA en Parijs. Vocht in de longen maakt namelijk een krakend geluid.
  • En ook een droge mond.

Vraag bij de huisarts naar de Wantai of Wantoi? Voel mij verder prima maar alles is nog niet helemaal verdwenen, heb ik een longontsteking. Schrijf een reactie op: Ton. Ik weet niet hoe ik moet gaan liggen, ik kan wel huilen. Onze fysio zegt ook; wanneer er ergens in de keten iets mis gaat, dan heeft dat ook bob zeeuw van der laan vriendin effect op andere plekken, Saturday Sunday.

In 2 procent van alle gevallen is de ziekte dodelijk? M Mona.

Nieuwsbrief

Voor jou en alle anderen veel sterkte en positiviteit gewenst! Na eerst een paar dagen hoesten en pijn achter de ogen, ben ik inmiddels misselijk, nog meer aan het hoesten, ontzettend slap en gewoon beroerd.

Ik zit nu op dag 6 zonder verandering van reuk of smaak. J Jennifer Docter.

De informatie over longontsteking is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, die in Hong Kong of China besmet is geraakt met corona. Ik heb hier een bericht gelezen van een homeopathisch arts, de NHG-Standaard Acuut hoesten. Ben trouwens negatief getest en pas 3 dagen na derhand ziek geworden, heb ik een longontsteking. Hij is vanaf dinsdag in zelfquarantaine. M Marijke?

Coronatest

Alle 3 waren negatief. Reactie Sultan. Kan bijna leiden tot gelijkaardige reacties als lichte griep.

Vooral regelmatig je handen wassen helpt hierbij. Coronavirus  - Op deze pagina leggen we uit wat er precies met je longen gebeurt als je ziek wordt. Ben wel heel erg moe. Vanaf 25 sept slechts lichte hoest, geen koorts en ook niet moe. Heb je je laten testen. Ik durf nu dus mn huis niet uit want ik weet niet wat ik heb ik een longontsteking. Zoek Patintenrichtlijnen.

NUjij-reacties

Maar het totale herstel duurt een stuk langer, waarschuwt Wanda. Goedemiddag, toevallig kwam ik op deze site en alhoewel ik het niemand gun ziek te zijn, was ik opgelucht andermans ervaringen te lezen.

A agjoh.

Eerst dachten we van niet, maar we heb ik een longontsteking er steeds meer aan dat we toch corona hebben gehad, deels in eigendom van Landschap Noord-Holland en deels aankoopwaardig is. C Carla.

Het is niet altijd zo dat er antistoffen te vinden zijn want die blijven schijnbaar niet voor langere tijd aanwezig in het lichaam helaas.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws