Het weer woensdag antwerpen

Geplaatst op: 24.12.2020

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Antwerpen. Tyfoon Vamco is over de Filippijnen getrokken.

Door dit te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor niet-commercieel gebruik. Wind: ZZW 4. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 4,9 km afstand. Denemarken www. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Antwerpen.

Mijn locaties. Er valt in totaal mm neerslag op 47 dagen. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren tracking cookies, het weer woensdag antwerpen.

Er valt in januari op 17 Dagen neerslag met een totaal van 45 mm. Beschrijf je ervaring met het weer:.

  • Klimaatinfo van Antwerpen. Het is 51 dagen droog in de lente.
  • Meteo Pro Seizoenstendensen. NNW 4 4.

Severe Weather Warning

Locatie zoeken. De hoogste gemiddelde temperatuur in Antwerpen is 23°C in juli en de laagste is 5°C in januari. Gemiddeld is het maximaal 6°C in december in Antwerpen en minimaal rond de 3°C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Tropische storm Theta een feit en de Filipijnen krijgen alweer een orkaan 10 nov.

De minimumtemperaturen in het weer woensdag antwerpen komende nacht liggen rond de 9C. Er valt in augustus op 14 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Antwerpen.

Inentingen Antwerpen Er zijn voor Antwerpen geen aanbevolen inentingen nodig. Weer vandaag:. Zon onder uur.

Bilan hittegolf augustus Zich inloggen Gebruiker. Bekijk het actuele reisadvies voor België op de site van de Rijksoverheid.

Weerplaza wereldweer Europa Belgi Antwerpen. Er valt in totaal 78 mm neerslag op 39 dagen. Oranje kruizen geven plaatsten aan waar bliksem werd waargenomen boven Europa. Er valt in november op 16 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm! Weer Antwerpen december Gemiddeld is het maximaal 6C in december in Antwerpen en minimaal rond de 3C. De blauwe en de gele lijn geven de extreme waarden aan, het weer woensdag antwerpen.

Weersverwachting Antwerpen volgende week

Deel deze verwachting. Duitsland www. Er valt in maart op 15 Dagen neerslag met een totaal van 38 mm. Weer Antwerpen september Gemiddeld is het maximaal 20°C in september in Antwerpen en minimaal rond de 12°C. Weer Antwerpen januari Gemiddeld is het maximaal 5°C in januari in Antwerpen en minimaal rond de 1°C.

Er valt in totaal 78 mm neerslag op 39 dagen, het weer woensdag antwerpen. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland! Het is deze maand 10 Dagen droog in Antwerpen en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in januari. Verenigd Koninkrijk www?

Dit ging gepaard met veel wind, regen en huizenhoge golven. De gewenste datum kan helaas niet worden getoond. De blauwe en de gele lijn geven de extreme waarden aan.

Woensdag 18 november

Neerslag: - Gem. Cookie voorkeur. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 10 °C. U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken.

Rukwinden Windsnelheid. In de ensemble-grafiek zie je de temperatuurtrend voor de komende 2 weken. Op de 5-daagse meteogram Antwerpen ziet u alle weerinformatie in 3 simpele grafieken:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws