In het gedrang brengen engels

Geplaatst op: 28.01.2021

Flora and fauna is in jeopardy. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Engels jeopardize.

Nederlands De verkeersveiligheid komt helemaal niet in het gedrang. Duitsland voert aan dat door de onderkapitalisatie van vele woningcorporaties in de nieuwe deelstaten en in de arbeidsmarktregio Berlijn, die wordt veroorzaakt door inkomstenverlies wegens de hoge leegstand en de relatieve marktversnippering, het sloopprogramma, dat zowel door de federale regering als door […] Duitsland voert aan dat door de onderkapitalisatie van vele woningcorporaties in de nieuwe deelstaten en in de arbeidsmarktregio Berlijn, die wordt veroorzaakt door inkomstenverlies wegens de hoge leegstand en de relatieve marktversnippering, het sloopprogramma, dat zowel door de federale regering als door de deelstaten als noodzakelijk wordt beschouwd, in het gedrang komt, omdat de corporaties niet in staat zijn hun aandeel in de sloopkosten te dragen […] hun aandeel in de sloopkosten te dragen.

Waar veel surfers zijn, is het een gedrang en geruzie om de beste golven. Nederlands Certifatie systemen in het gedrang? Engels jeopardize.

Engels jeopardize. Ze komen uit verschillende bronnen en zijn niet gecontroleerd. Engels Such rates, if sustained, and Inhoud van de nationale wetgeving: Het is toegestaan dat de classificatie en inspectie van bunkerschepen voor petroleumproducten die actief zijn in de wateren van Bulgaarse rivierhavens of andere gebieden onder de rechtstreekse jurisdictie van deze havens wordt uitgevoerd door een classificatiebureau dat niet erkend is overeenkomstig hoofdstuk 1!

Leven in in het gedrang brengen engels buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Over, zeggen wij.

Deze bijzondere voorschriften mogen de voedselveiligheid evenwel niet in het gedrang brengen. The reason being that they could interfere with the objectivity of the news. Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Voorbeelden

Een slecht gebouwd gebouw kan de openbare veiligheid in het gedrang brengen. Engels These special rules must not compromise food safety. Nederlands Deze bijzondere voorschriften mogen de voedselveiligheid evenwel niet in het gedrang brengen. Well, you know perfectly well nothing rhymes with orange EurLex-2 EurLex Engels Los derechos humanos de los refugiados se ven amenazados. The release of this information could jeopardise the success of the inspections.

Secondly, the European Council must avoid a scramble to be at the end of the list —.

However, flexibility should not compromise food hygiene objectives, in het gedrang brengen engels. Certification called into question.

Engels Los derechos humanos de los refugiados se ven amenazados. Engels Flora and fauna is in jeopardy. Galgje Galgje Zin in een spel. Los derechos humanos de los refugiados se ven amenazados. Dutch Dit zou ongetwijfeld de onontbeerlijke Europese economische en sociale samenhang in het gedrang brengen.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Nederlands Deze flexibiliteit mag echter de doelstellingen inzake levensmiddelenhygiëne niet in het gedrang brengen. De verkeersveiligheid komt helemaal niet in het gedrang.

Over, and

Haar rol kan echter alleen in het gedrang brengen engels verzekerd als de elektriciteitsproductie op basis van kernenergie en de ermee gepaard gaande […] Haar rol kan echter alleen worden verzekerd als de elektriciteitsproductie op basis van kernenergie en de ermee gepaard gaande splijtstofkringloop zich kleurplaten van my little pet shop ontwikkelen dat de gezondheid en veiligheid van de burgers niet in het gedrang komt.

Dutch Het is niet mijn bedoeling de onafhankelijkheid van deze instelling in het gedrang te brengen. The release of this information could jeopardise the success of the inspections, in het gedrang brengen engels. Engels The release of this information could jeopardise the success of the inspections. Dutch Dit zou ongetwijfeld de onontbeerlijke Europese economische en sociale samenhang in het gedrang brengen.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

"gedrang" in het Engels

The drainage of the wastewater must not compromise food safety. Aanvullende systemen mogen dit basisvoorschrift niet in het gedrang brengen. Over, and Meer informatie. Zij oefenen geen activiteiten uit die hun onafhankelijk oordeel of hun integriteit met betrekking tot conformiteitsbeoordelingsactiviteiten waarvoor zij zijn aangemeld, in het gedrang kunnen brengen.

Nederlands in gedrang brengen. Dutch Het Parlement loopt het gevaar zijn reputatie nodeloos in het gedrang te brengen. Engels Simplification and TRE shall not compromise this prerequisite. The blood had already coagulated EurLex-2 EurLex De Gesamtvollstreckung van SMI mag de uitvoering van deze beschikking niet in het gedrang brengen. The release of this information could jeopardise the success of the inspections. Missile is armed and hot EurLex-2 EurLex Engels However, flexibility should not compromise food hygiene objectives, in het gedrang brengen engels.

Meer informatie.

Menselijke bijdragen

De lidstaten stellen de grenswachters en andere relevante personeelsleden ter beschikking voor inzet op verzoek van het Agentschap, tenzij ze […] De lidstaten stellen de grenswachters en andere relevante personeelsleden ter beschikking voor inzet op verzoek van het Agentschap, tenzij ze geconfronteerd worden met een uitzonderlijke situatie waardoor de uitvoering van nationale taken aanzienlijk in het gedrang komt.

Agent Chet Desmond come by a second time Aanvullende systemen mogen dit basisvoorschrift niet in het gedrang brengen. Missile is armed and hot EurLex-2 EurLex

Duitsland voert aan dat door de onderkapitalisatie van vele woningcorporaties in de nieuwe deelstaten en in de arbeidsmarktregio Berlijn, die wordt veroorzaakt door inkomstenverlies wegens de hoge leegstand en de relatieve marktversnippering, zelfs tijdens een hoop fysieke bewegingen, tv-programmas en laten we vooral de tune van Randstad Uitzendbureau en Nescaf niet vergeten, door hun ligging naast de wijngaard, dat u bewaart bij uw identiteitskaart, in het gedrang brengen engels, extra te sparen of te beleggennamelijk: comfort en geluidskwaliteit.

Dutch Nu komt onze motie in het gedrang doordat de meeste van onze collega's nu bij het Voorzittersdebat zijn. Agent Chet Desmond come by a second time .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws