Pinnen met creditcard ing

Geplaatst op: 27.11.2020

Reactie Whippet. Reactie I van der Helden. Werk gemakkelijk, kan hem ook gebruiken om geld te pinnen.

E Erik. Met een bankpas betaalt u buiten de eurozone ook transactiekosten en een wisselkoersopslag, maar die zijn meestal lager dan bij een creditcard. Schrijf een reactie op: R Stafford. Reactie J de Jong. H Huijben. Makkelijk in gebruik.

De kosten zijn redelijk en via Mijn ING kan ik op elk moment de stand van zaken bekijken. Reactie Fokko. T Thea Den Boer, pinnen met creditcard ing.

Schrijf een reactie op: martin oesterholt. Het gaat meestal om een vast geldbedrag per pintransactie!

H Huijben. Schrijf een reactie op: B.
  • Reactie w van der Bij.
  • Reactie M.

Belangrijk

Schrijf een reactie op: dick put. Klein limiet helaas Wat lastig is Voor borg van hotels en auto huur. J JG vd Ent. De volgende factoren hebben invloed op de opnamelimiet. R RogerM.

Schrijf een reactie op: Gerio. Voorzichtig met het gebruik in het buitneland ivm valuta koers. Schrijf een reactie op: Herre van de Waerdt.

Reactie M. Het tegoed is nu echter verbruikt. Reactie miranda Pinnen met creditcard ing. Reactie Hans van Fessem.

Specificaties

M Martin. Goed geregeld en goede service bij eventuele vragen en goede overzichtelijk afschrijvingen. Eveneens een stijging van een dubbeltje per maand.

Reactie Ben van Dulken? Reactie Frank Lewis. Reactie Piet. Schrijf een reactie op: Jacob Meijer. Reactie J de Jong.

H Harry. M Martin. Schrijf een reactie op: Ton.

Dit is voor ons totaal geen probleem, omdat wij dat toch altijd al deden. Schrijf een reactie op: Rene. Schrijf een reactie op: Jacob Meijer. Dit is een fijne en makkelijke kaart. Schrijf een reactie op: w van der Bij. Wat je niet hebt kun je wat helpt goed tegen wratten uitgeven? Schrijf een reactie op: jasper, pinnen met creditcard ing.

Reactie meijboom. Reactie Xavier de Baar.

Reactie Joyce. Schrijf een reactie op: martin oesterholt. Details weergeven OK. Berekening transactiekosten: over de eerste euro binnen het tegoed betaalt u slechts 1,50 euro aan opnamekosten.

E Eric Toet. Ik heb deze kaart al vele jaren tot grote tevredenheid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws