Png afbeelding maken photoshop

Geplaatst op: 04.12.2020

Gebruik PNG als je een transparante achtergrond wil toepassen Achtergrond transparant maken tip 4: Goed opslaan Om een afbeelding ook transparant te tonen op het internet moet je dit wel op de juiste manier opslaan.

Druk waar je ook wil rond het logo, op het witte vlak dat je wil verwijderen. Stap 2: Selecteer de Magic Wand Tool.

Een schaakbord-achtige achtergrond zou op je afbeelding moeten verschijnen. Stap 1: Maak een Adjustment layer aanpassing laag aan met een vaste kleur. Om de achtergrond te verwijderen ofwel transparant te maken gaat u eerst naar het deelvenster Layers en kopieert u de afbeeldingslaag. Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Stappenplan achtergrond transparant maken in Photoshop Geen zin om te lezen?

Als je tevreden bent met je selectie is het tijd om alle pixels die we niet meer nodig hebben te verstoppen, png afbeelding maken photoshop. Laten we beginnen. Stap 2: Selecteer de Magic Wand Tool. Klik op het oogpictogram naast de laag om de achtergrond van de laag transparant te maken. Deutsch: Transparenz in Photoshop einfgen. Stap 2: klik op de laag waarvan je de achtergrond wil verwijderen en open het paneel Properties  eigenschappen!

Er verschijnen gestreepte lijnen rondom het onderwerp en de randen van de afbeelding. Stap 4: Afbeelding opslaan Nu is het tijd om je afbeelding op te slaan.
  • Nu is het tijd om je afbeelding op te slaan.
  • Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Stappenplan achtergrond transparant maken in Photoshop

Ik gebruik Photoshop CS6 in deze handleiding. Stap 1: Maak wederom een Adjustment layer aanpassing laag aan met een vaste kleur. Of plaats hier direct je order. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst weten hoe je een mens of voorwerp goed kunt selecteren. Je kan ook op W drukken  als sneltoets. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder! Creëer of selecteer een laag met meer dan 0 procent doorzichtigheid, het liefste procent ondoorzichtig.

Aanmelden Facebook. Bij ClippingMasters weten we dat het tijdrovende werkzaamheden zijn en daarom zijn wij er voor jullie? Teken met de gum. In dit artikel: Een transparante achtergrond creren. Trke: Photoshop'ta Saydamlk Nasl Eklenir. Als je de laag volledig transparant wilt hebben, verander je de doorzichtigheid naar 0 procent, png afbeelding maken photoshop. Je kan dit icoon rechts op je scherm in het verticaal tool paneel terugvinden. Selecteer je laag.

Of toch liever laten doen door de experts van ClippingMasters?

Verander de instellingen. Was dit artikel nuttig? Kies de juiste vorm en grootte van de gum met behulp van de Opties balk die verschijnt wanneer je de gum hebt geselecteerd.

Een schaakbord-achtige achtergrond zou moeten verschijnen op de plaats van het object.

Als u doorgaat met het gebruiken van png afbeelding maken photoshop website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt. Beter worden in foto bewerken. Er verschijnen gestreepte lijnen rondom het onderwerp en de randen van de afbeelding. Hulp vragen.

Een achtergrond transparant maken in Photoshop

De gestreepte lijnen verdwijnen nu ook. Lagen transparant maken. Methode 2 van

Png afbeelding maken photoshop het te veranderen gebied. Home Ermee beginnen How to handleidingen, png afbeelding maken photoshop. Stap 3: Achtergrond verwijderen. Toch eerst onze kwaliteiten testen. Ook kan je de tools 'snelle selectie' of het gummetje gebruiken om delen van je afbeelding transparant te maken. Stap 3: Achtergrond verwijderen Druk waar je ook wil op de achtergrond om deze te verwijderen. Sleep de laag naar het pictogram New Layer een wit vierkant met een gevouwen hoek onderaan het deelvenster.

Dit geeft aan dat de achtergrond transparant is.

Stap 2: Selecteer het onderwerp

Methode 4 van Een bewegende stippelijn zou nu tevoorschijn moeten komen. Stap 3: Achtergrond verwijderen Je kan nu een pad tekenen rond wat je wil verwijderen van je afbeelding. Met een felle achtergrondkleur spot je eenvoudig plekjes die je nog moet verwijderen Stap 1: Maak een Adjustment layer Maak een Adjustment layer aanpassing laag aan met een vaste kleur.

Je kan ook op W drukken  als sneltoets. In het voorbeeld maak ik gebruik van de lasso tool? Stap 3: Achtergrond verwijderen Druk waar je ook wil op de achtergrond om deze te verwijderen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws