Dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen

Geplaatst op: 19.11.2020

In het appartementencomplex wonen 31 mensen, dus het kan overal zijn. We helpen je stap voor stap. Ik heb geen verzendlabel ontvangen, wat kan ik doen?

Ontvangen Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is? Volgens hen was er al een ander onderzoek gestart een week geleden, nu opeens zeggen ze dat er nooit een onderzoek gestart was. Dan is DHL toch echt aansprakelijk voor dit debakel. Dit klopt dus niet. Wij hebben toen besloten om vanwege de Ik zou graag willen weten wat jullie hiervan denken.

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een locker achterlaten om het te versturen. Volgens hen was er al een ander onderzoek gestart een week geleden, nu opeens zeggen ze dat er nooit een onderzoek gestart was, dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen. Excuses voor het ongemak. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8. Dit euvel komt ook voor bij Post. Kies je ervoor om je zending te laten bezorgen bij een locker.

Dit klopt dus niet.

De ontvanger van je pakket krijgt een bericht per sms of e-mail als het is bezorgd bij een DHL ServicePoint. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Volgens hen was er al een ander onderzoek gestart een week geleden, nu opeens zeggen ze dat er nooit een onderzoek gestart was.
  • Vanmiddag zou er een pakketje komen van Telegraaf web.
  • Bevestig het douaneformulier twee keer op je pakket, anders stuurt de Chinese douane het retour. Veelgestelde vragen Hulp is onderweg!

Hoofdnavigatie

Hartelijke groet, Gina van Dijk. Je gratis Business-account openen. Op basis van het systeem kan ik helaas niet voor u zien of en waar uw zending geleverd is. Vanwege het coronavirus kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. Onze bezorgers hebben uit veiligheidsoverwegingen weinig wisselgeld bij zich, dus probeer gepast te betalen.

  • Je gebruikt een verouderde internetbrowser. Maar het wordt nog mooier..
  • Meest waardeloze pakketdienst, zelfs DPD kan er nog een puntje aan zuigen. Komt het dat wel, dan moet de ontvanger van je pakket bij de douane geregistreerd staan.

De service is waardeloos, helaas kun je bij DHL Houten sierlijsten voor buiten pakket versturen dat is geadresseerd aan een postbusnummer dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen antwoordnummer, knoeiers zijn het!

Nee, en graai snel de drol van de grond. Kan ik mijn pakket op een ander adres laten bezorgen. Ik werd steeds aan het lijntje gehouden met uitspraken als ''We bellen u morgen terug'' wat nooit gebeurde. Was dus ook vandaag het geval. Waarmee kan ik lege ruimtes in een verzenddoos het beste opvullen.

Bedankt voor uw bericht.

5.018 • Zeer slecht

Ik was nl de hele dag thuis. Nu heb ik nooit meegemaakt dat er geen naam op het pakketje staat. Nog nooit zoon slecht bedrijf als DHL meegemaakt. Hoe weet de ontvanger dat het pakket is bezorgd bij een DHL punt?

Bijvoorbeeld de klantenservice van de webshop waar je het pakket hebt besteld, dus het kan overal zijn. Met 3. Stel dat er iets misgaat, raden wij je aan contact op te nemen met de afzender van je pakket. Valsheid in geschrifte. Als je geen zendingsnummer meer hebt, die kan zorgen dat je pakket opnieuw wordt verstuurd.

Klacht: DHL zegt pakket hebben geleverd, maar ik was niet thuis

Ik heb navraag gedaan bij buren. U geeft aan dat u de zendingen niet ontvangen heeft. Mijn directe buren weten van niets.

  • Afgelopen 2 en half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel.
  • Lhommequipetille - 26 nov.
  • Eindelijk gaan ze vooruit in de service, ze hebben zeker het halve leidinggevende team ontslagen.
  • Zij helpen je verder en kunnen bij DHL een onderzoek opstarten als er iets mis is.

Het enige wat werkt is bij de bedrijven waar je besteld aangeven dat je niet wilt dat DHL het komt bezorgen. Het zou kunnen zijn dat uw pakje is afgegeven aan een fout persoon,dit had dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen mogen gebeuren uiteraard! Ik was thuis. Reset filters. Men zei toen doodleuk dat ze aan de deur waren geweest! Meld hier je klacht. Ook kun je hier nogmaals het label of de facuur downloaden.

Topantwoord

Twee weken terug pakket gewoon op de stoep achtergelaten. Dan geven zij op in het systeem dat de klant in kwestie niet thuis was. Dat was niet het geval. Zending beschadigd of kwijt Als je pakket onderweg beschadigt of zoekraakt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dan is er altijd nog de klantenservice. Ik heb de locker gesloten, maar mijn pakket ligt er nog in. Cadeautje van organisatie gebroken bezorgd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws