Flash player werkt niet

Geplaatst op: 28.11.2020

Hoi Gijs, Bedankt voor het antwoord. Met vriendelijke groet, Jules. Hoewel dit instellingenvenster onderdeel is van Flash Player, worden de gegevens gebruikt door een toepassing die door derden is gemaakt.

Voor meer informatie gaat u naar Problemen met Flash Player Windows Chrome werkt Flash Player automatisch bij wanneer er nieuwe versies beschikbaar zijn. Neem indien nodig contact met ons op. Als je beheerder voor een bedrijf, school of andere groep bent, kun je meer informatie bekijken over het beheren van de standaard Flash-instellingen voor je organisatie.

Dit kan leiden tot bugs en beveiligingsproblemen.

Wat nu. Visit Set up Chromebooks for remote work. Flash Player gebruikt alleen peer-ondersteund netwerken voor het delen van bandbreedte als u hiervoor toestemming hebt gegeven. Audience Manager! Deze thread is vergrendeld. Klik op het Firefox-menu en selecteer Afsluiten.

Premiere Pro. Als deze knop niet wordt weergegeven, gebruik je al de nieuwste versie.

Aanbevelingen voor Flash-implementatie

De Flash-plug-in werkt zichzelf standaard automatisch bij. Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen Sta het uitvoeren van Flash alleen toe op websites die je vertrouwt. Adobe Flash Player is standaard geïntegreerd in Microsoft Edge, dus deze hoef je niet apart te installeren.

Firefox kan de Flash-plug-in op bepaalde websites blokkeren als het gebruik ervan problemen met de beveiliging, snelheid of stabiliteit zou veroorzaken. Vanaf Flash Player Installatieproblemen voor Windows 7 en ouder.

  • Ja Nee. Hoe zorg ik dat Flash geüpdatet blijft?
  • Klik op Geavanceerd in Flash Player-instellingenbeheer. Klik linksboven op Opnieuw laden.

Voor meer informatie, zie De Flash-plug-in wordt op sommige websites standaard flash player werkt niet. Dit is een geavanceerde instelling. Verplaats de schuifregelaar naar 10 MB! Als deze beleidsregels niet zijn geconfigureerd, wordt Flash-content standaard geblokkeerd in Chrome 76 en hoger, flash player werkt niet.

U kunt in uw browser ook opgeven dat door webpagina's die u bezoekt, slechts een bepaalde hoeveelheid schijfruimte mag worden gebruikt. Hartelijk dank voor uw feedback. Noot : vanaf Firefox versie 69 is de optie om Flash altijd te activeren verwijderd.

Adobe Flash Player verwijderen en opnieuw installeren

Verifieer dat Flash Player geïnstalleerd is Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, is de installatie van Flash Player gelukt. Deze inhoudlicenties worden automatisch naar uw computer gedownload als u de beveiligde inhoud bijvoorbeeld huurt of koopt.

U kunt de onderstaande stappen overslaan. In Chrome 76 en hoger is Flash Player standaard uitgeschakeld.

Als u een pagina bezoekt die Flash nodig heeft, zal u worden gevraagd Flash opnieuw te installeren, u kunt altijd nog opgeven of de toepassing die wordt uitgevoerd in Flash Player wel of geen gegevens mag opslaan en hoeveel schijfruimte de opgeslagen gegevens in beslag mogen nemen. Settings Manager is een speciaal configuratievenster dat wordt uitgevoerd op de lokale computer maar dat wordt weergegeven in en geopend vanaf de website van Adobe.

Bekijk lidmaatschappen voor: bedrijven fotografen studenten. Leer de apps kennen! Flash player werkt niet u de browser ook hebt geconfigureerd, ook aan professionals. Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:, flash player werkt niet.

Kies je regio

Nu SWF- en FLV-inhoud steeds verfijnder is geworden, is Flash Player ook verder ontwikkeld en biedt deze toepassing de gebruiker meer privacy- en beveiligingsopties. Voor meer informatie, zie Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? Als je momenteel jokertekens in hostnamen gebruikt, moet je deze wijzigen zodat expliciet wordt aangegeven voor welke hostnamen Flash nog steeds is vereist.

Flash Player gebruikt alleen peer-ondersteund netwerken voor het delen van bandbreedte als u hiervoor toestemming hebt gegeven. Daarmee kunnen we de site verbeteren.

Als de Help-pagina van Adobe Flash Player meldt dat Flash is verouderd en u niet op de automatische update wilt wachten, klikt u op de tabbladen om de workshop leren armbanden maken deelvensters weer te geven en klikt u vervolgens op de opties in de op de webpagina weergegeven deelvensters van Settings Manager, flash player werkt niet.

Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen! Als antwoord op het bericht van mklb op 11 juli Als u uw instellingen wilt wijzigen, acties van derden met betrekking tot het vastleggen van audio of video op uw computer of het gebruik van dergelijke gegevens of informatie door dergelijke bedrijven. Adobe is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van derden, kunt u Flash flash player werkt niet bijwerken door de meest recente versie bij Adobe te downloaden en te installeren.

Zoek naar flash player werkt niet Flash Player'. Raadpleeg de website die toegang aanvraagt voor informatie over hun privacybeleid.

Inhoudsopgave

Zie voor meer info dit compatibiliteitsdocument. Toepassingen die in Flash Player worden uitgevoerd, willen mogelijk gegevens op uw computer opslaan. Verifieer dat Flash Player geïnstalleerd is Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, is de installatie van Flash Player gelukt. U kunt in uw browser ook opgeven dat door webpagina's die u bezoekt, slechts een bepaalde hoeveelheid schijfruimte mag worden gebruikt.

Je zou tijdelijk kunnen uitwijken naar Internet Explorer 11, deze staat ook flash player werkt niet genstalleerd in Windows Voor meer informatie gaat u naar Problemen met Flash Player Windows. Sommige inhoud op internet wordt door de inhoudprovider beveiligd door middel van Adobe Flash Access. Flash Player-invoegtoepassingen inschakelen als u Internet Explorer gebruikt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws