Huis te koop westgaag maasland

Geplaatst op: 29.11.2020

Op basis van kadasterdata tonen wij hieronder vergelijkbare woningen zodat u beter kunt inschatten of deze woning het waard is om te kopen. Krijg alle inside info over 25 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht. Blijf niet zitten met vragen.

Maasland heeft in totaal inwoners. Het aan jou om te beslissen wat je wil bieden op Westgaag Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Alles accepteren. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. Ben je al lid?

Voorbeeld rapport Download gratis rapport. Meer weten.

  • Datagedreven woningwaarde.
  • Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen.

Voor Walter

Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport. Uittreksel kadastrale kaart. Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Basisschool 1. Kadasterdata Woonspotter maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk.

  • Walter vertelt je voor hoeveel onder de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit minder is dan de markttrends in Maasland.
  • In Gaag-Maasland zijn het afgelopen jaar 44 huizen verkocht, waarvan 6 boven de vraagprijs. Inzicht in een perceel met de omliggende percelen.

De officile koopsommen, huis te koop westgaag maasland. Wat kan Walter Living mij vertellen over Maasland. Woonspotter maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. Neem deze info mee tijdens een bezichtiging. Voorbeeld rapport. Betaal per adres Zit nergens aan vast Waarderapport.

Ontdek hoeveel huizen het afgelopen jaar zijn verkocht en hoe lang ze te koop hebben gestaan.

Prinses Margrietlaan 5

Gemiddelde leeftijd. De Colignystraat Deze woning ligt in de buurt Maasland Gaag-Maasland.

Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan. Marconilaan-Noord Kinderopvang 2. Walter vertelt je voor hoeveel onder de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit minder is dan de markttrends in Maasland?

Betaal per huis te koop westgaag maasland Zit nergens aan vast Waarderapport.

Westgaag 20

Daar bedraagt de gemiddelde woonoppervlakte voor een vrijstaande woning m 2. Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Supermarkt 1. Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel.

Bekijk de meest vergelijkbare transacties in Maasland en omgeving van het afgelopen jaar. Je kunt zelf instellen van welke cookies Tmobile shop bergen op zoom openingstijden gebruik mag maken.

Bestellen Meer info. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Voorbeeld rapport. Op basis van kadasterdata tonen wij hieronder vergelijkbare woningen zodat u beter kunt inschatten of deze woning het waard is om te kopen. Omschrijving De woning Westgaag 32 in Maasland is een vrijstaande woning met bouwjaar De waarde van een huis te koop westgaag maasland wordt sterk benvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

Alle juridische plannen die van toepassing zijn op jouw locatie in 1 pakket.

Reynbolt van Maeslantstraat 4

Onze rapporten over deze locatie. Inzicht in een perceel met de omliggende percelen. Feitelijke informatie over een gebouw zoals het volume, de oppervlakte en de hoogte. Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars.

Dit is de meest recente volkstelling van Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. De waarde van een huis ontwikkelt mee met de buurt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws