Italiaans restaurant den haag regentesselaan

Geplaatst op: 12.01.2021

All-inclusive 1. La Lanterna.

Vlierboomstraat Den Haag. IJssalon Dolomiti. Luxe 5. Javastraat 7, saporiditalia. Koosjer 2.

Brasserie Mondano? Honden toegestaan Reserveer via Butler. De omstandigheden en de ambiance zijn anders, maar. Italiaans Pizzeria Internationaal.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Vooral doen!!
  • Met liefde en passie koken, uitstekende wijnen, gastvrijheid en vriendelijkheid staan overduidelijk voorop bij Restaurant Alexander. Kitty's Corner.
  • Denk: verse pasta en veel groente.

Gemiddeld 7. La Luna. De meeste ingrediënten komen rechtstreeks uit Italië en worden gecombineerd met dagverse producten. En de Citroentaart ook prima net als de espresso o Ook een heerlijke huisgemaakte limoncello maar dan van sinaasappels om af te sluiten!

Met als motto ‘casa mia è casa sua’ kan dat ook niet missen.

Kindvriendelijk Dit zal je zeker weten laten watertanden. Fahrenheitstraat Den Haag. Lunchroom Italiaans. Impero Romano.

Waarderingen en beoordelingen

De wereld op zijn kop door Corona, echter ondanks alle ellende is er elk weekend een lichtpunt namelijk super lekker eten van "Da Braccini".

Datum van bezoek: augustus Master Card

Al met al een geweldige avond met heerlijke wijn. Voor meer informatie kijk op de website van Da Braccini? Parkstraat 37 Den Haag. Kitty's Corner. Duits 1.

Gevonden restaurants

Pizzeria Pinocchio. We gaan hier zeker nog eens komen. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle restaurants in Den Haag gesloten tot en met 15 december

Casa Di Bella. Parkstraat 37, vinoecucina. Koosjer 2. Op de kaart vind je klassiekers uit Veneti die heerlijk en eerlijk voor je zijn bereid. Waardering van reizigers. Abeelplein 1 Den Haag. Goudenregenplein 4 Den Haag.

Uitgelichte restaurants

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Reserveringen kunnen alleen geplaatst worden na deze datum.

Il Vesuvio.

Tollensstraat 10 BM Rijswijk trattoriamaximo. Author: Irene de Waal Posted: oktober 29. Houd jij van Italiaans eten en vind je het ook moeilijk om te kiezen naar welk restaurant je wilt gaan! De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen italiaans restaurant den haag regentesselaan

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws