Kluis met code gaat niet meer open

Geplaatst op: 12.01.2021

Een kluis met elektronisch slot wordt geopend middels een ingestelde persoonlijke gebruikerscode. Meer over ons Leveringsvoorwaarden Garantiebepalingen Veelgestelde vragen. With this, cookies contribute to a pleasant website experience.

Je hebt wel een zeldzame aarde magneet nodig. Kan ik een nieuwe krijgen? Uiteraard is dit ook de bedoeling aangezien de inhoud tegen diefstal beschermd dient te worden. Wij proberen serviceaanvragen uiteraard z. Indien u onverhoopt uw kluis toch niet of moeilijk kan openen dan is mogelijk een van de baarden van de sleutel versleten of beschadigd. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte kluizen.

Een elektronische kluis openen zonder code is alleen mogelijk door de kluis te kraken.

Uiteraard is dit ook de bedoeling aangezien de inhoud tegen diefstal beschermd dient te worden. Brandkastenfabriek Van den Hoven heeft de juiste kennis en apparatuur in huis om elke kluis te kraken. Dit betekent dat de openingsvertraging is geactiveerd. Wij beschikken over alle beschikbare handleidingen van de kluizen! In veel gevallen kunnen wij een extra sleutel bijmaken.

  • Mijn kluis gaat niet open, wat moet ik doen? Dan kan de kluis alleen geopend worden door een specialist.
  • Vaak heeft de leverancier ofwel een passende code voor je, ofwel een praktische tip om de kluis alsnog te openen.

2. De kluis laten openen door de specialist

Heeft een kluis invloed op de inboedelverzekering? En dit zorgt er dus voor dat u deze niet kan openen. Deze kluis heeft een elektronisch slot en vier vergrendelingspunten van 2. Hoe stel ik een nieuwe gebruikerscode in?

Je vraagt je misschien af waarom je de sok nodig hebt. Heb je die niet meer, dan kun je bellen naar de leverancier met de vraag of zij de bijbehorende code voor je kunnen vinden.

  • Wat nu? Contactgegevens Werkwijze.
  • Indien u niet meer over de gebruiksaanwijzing beschikt, kunt u deze bij ons opvragen.

Ik krijg mijn sleutel wel in het slot, maar ik kan de sleutel niet omdraaien. De schoten zijn nu opnieuw gekalibreerd. Alleen een expert kan een kluis openen zonder code. Probeer dus eerst de reservesleutel te vinden. Een kluis met elektronisch slot wordt geopend middels een ingestelde persoonlijke gebruikerscode.

1. Kluis code kwijt? Gebruik de noodsleutel

Hierbij kunt u de kluis openen met de noodsleutel, mits u deze beschikbaar heeft en uiteraard niet in de kluis ligt. Bent u de code van uw kluis vergeten? Hoe wijzig ik de mastercode of de gebruikerscode van mijn kluis? Het lampje op mijn slot knippert elke twee seconden.

Ook in de gebruiksaanwijzing die bij uw kluis is geleverd, staat uitgebreid omschreven hoe u de code kunt instellen?

Sieraden veilig opbergen Grote kluis kopen. Wat kan ik doen. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte kluizen? Het duurt maar een paar seconden. Een kluis met een sleutel kan geopend worden.

Kluis openmaken

Uit veiligheidsoverwegingen houden wij geen overzichten van uitgegeven kluissleutels bij. Naast het feit dat een cijferslot een van de meest voorkomende kluizen is is dit ook het geval bij een kluis met een code. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Ga naar ons blogartikel Welk type kluisslot?

Een kluis met een sleutel kan geopend worden. Ik krijg mijn sleutel niet meer in het slot. Test de nieuwe code een aantal keer met open deur alvorens uw kluis af te sluiten. De sleutel gaat moeilijk in het slot of laat zich lastig omdraaien. Ook in de gebruiksaanwijzing die bij uw kluis is geleverd, staat uitgebreid omschreven hoe u een kluis met kluis met code gaat niet meer open opent.

Maak anders gebruik van onze  Service kluis openen. Wat kost een helikopter contact met ons op.

Grote kluis kopen.

Kluis openen zonder code

Maar de kluis kan altijd geopend worden. JavaScript seems to be disabled in your browser. Het verankeren van een kluis moet op een correcte wijze worden uitgevoerd.

Should you encounter cookies on this website that fall into this category and that we have not mentioned above, please let us know. Kluizen worden wel intensief getest. Niet alleen de kluis raakt ernstig beschadigd maar ook de inhoud kan verloren gaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws