Restaurant de buizerd astenheusden

Geplaatst op: 22.11.2020

Wij klagen echt nooit maar dit was echt fout. Zou graag het recept van de sladressing willen hebben. Werkelijk onvergetelijk.

Op een mooie zondagmiddag begin augustus hier gaan zitten om wat te eten en een kop koffie te drinken. Voor herhaling vatbaar!

Eten is heerlijk en niet duur. Prijs kwaliteit is ook helemaal in orde. Twee teleurgestelde enthousiaste fietsters die minder enthousiast zijn van "de Buizerd ". E-mail ontvanger.

Beoordelingen Vorige Volgende 1 2 3. Na anderhalf uur wachten eindelijk het eten op tafel. Datum van bezoek: juni Mythos Grieks Specialiteiten Restaurant. Erg leuk idee van de menukaarten in LP-hoezen.

Zo dat ben ik kwijt?

  • Ook dat is aan hen.
  • Voor herhaling vatbaar! Als je gaat beoordelen vergelijk De Buizerd dan niet met een 1 of 2 sterren restaurant.

Overige informatie

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Hotels in de buurt ». Was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Nee, voorlopig maar geen Buizerd meer. Buiten zit je fantastisch. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Je kent ons wellicht van:.

  • Zonder gedoe reserveren én direct gebruiken Is je oog op een leuk arrangement gevallen?
  • Waarschuwen kon ze niemand. Volgens de eigenaar van het pand, Karel van der Linden uit Haaren, liggen de zaken anders en hebben juist de huurders het gebouw slecht onderhouden: ,,We hebben het pand 'kaal' verhuurd.

Het horeca-stel gaat het pand per 1 januari verlaten. We hadden meerdere porties besteld en het eten werd snel opgediend. Sfeer is ongedwongen dus kids - mits een beetje door hun ouders in toom gehouden- zijn er ook welkom. Login Ontdek gratis? Wat een leuke plek.

Waarderingen en beoordelingen

Natuurlijk gaat er ook bij De Buizerd wel eens iets mis en soms moet je even op je eten wachten. Erg leuke sfeer, gezellig. Sluit E-mail. Wie serveert in hemelsnaam biefstuk en kipfilet met totaal andere bereidingstijden in één gerecht?

Vriendelijke en jeroen meus recepten desserts bediening. Engels 1! Begon met een koffie, en zeer taai was, lekker eten - Brioches van Varkenshaas waren hrlijk- en de eigenaar was niet te beroerd voor een praatje, inmiddels ha is verworven 71). Bediening ook goed en snel. Meer restaurant de buizerd astenheusden bekijken.

De sfeer, de bediening en het eten, niets op aan te merken. Hoe werkt het. Het personeel wilde volgens ons liever zelf op het terras zitten dan bedienen

Miranda punten. E-mail ontvanger. Toen weer verder voor de avond viel. Krijg snel antwoord van restaurant de buizerd astenheusden en voormalige gasten van Eetcafe De Buizerd. Kortom: aanrader. Toevallig reden we hier langs ligt niet in het centrum redelijk afgelegen Moet zeggen dat het erg goed bevallen is. Ted Lamee en Hans Bloos.

Rechtszaak

De kaart is goed en gevarieerd met een paar leuke verrassingen zoals huisgemaakte mayo en dressings. Sluit E-mail. Marja Aggenbach. We hebben er geen vertrouwen in dat de eigenaar het achterstallig onderhoud aanpakt", zegt Van der Waals.

Knus ingericht niet oubollig, maar een bewust ouderwetse sfeervolle inrichting zoals van vroeger Prijs-kwaliteit is prima in orde en het personeel is vriendelijk en correct Vlees koud en geen groente geserveerd.

Bij de Buizerd kun je heerlijk eten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws