Telefoon gaat niet meer aan iphone

Geplaatst op: 15.12.2020

Het kan zijn dat je iPhone een zwart scherm heeft of dat deze is vast gelopen. Het scherm blijft zwart, maar het apparaat maakt een geluid wanneer u het geluid aan zet en het apparaat op een voedingsbron aansluit.

Hij zit al een hele nacht in de oplader en toch gebeurt er niks. Wanneer je iPhone niet meer werkt, om welke reden dan ook, wil je de oorzaak achterhalen. Klik vervolgens op de knop. Als deze net niet goed zijn aangesloten kun je al problemen ondervinden. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je deze ook direct stellen in onze live chat.

Hoi Davey, Mijn iphone 7 plus gaat aan, net als verschillende laagjes. Helaas is dit voor ons op afstand ook niet te zeggen. Volg daarna onderstaande stappen:. Verder kom ik niet. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Hallo Rita, Mogelijk is de kabel van het scherm beschadigd geraakt of losgeraakt. Peter 4 november om Heb hem nu al twee keer, herstel naar fabriekinstelling, hij werkt eventjes en daarna reset hij zichzelf weer. Het controleren van de capaciteit van je iPhone-batterij doe je in drie stappen:.

Uw iPhone uitschakelen en opnieuw aanzetten

Het kan zijn dat je iPhone een zwart scherm heeft of dat deze is vast gelopen. Dan verschijnt vervolgens het Apple-logo in beeld waardoor je iPhone herstart.

Je kunt dan via iTunes je iPhone updaten en dan wordt direct de laatst beschikbare iOS software geïnstalleerd. Ik moet dan wel álle toetsen 10 sec. Als het scherm zwart of vastgelopen is, moet u uw apparaat mogelijk geforceerd opnieuw opstarten. We raden aan om het scherm opnieuw aan te sluiten en de kabels te controleren op eventuele schade.

Blijf de bovenste knop ingedrukt houden tot uw apparaat in de herstelmodus wordt gezet. Hier kun je perfect inzien wat de capaciteit van de batterij is? Mijn iphone 8 was uitgevallen omdat hij leeg was, maar ging daarna niet meer aan? Jac 5 oktober om Ik had hetzelfde probleem. Bekijk dan onze 5 tips voor als gecondenseerde volle melk zonder suiker iPhone opladen niet meer lukt.

Nu gaat hij niet meer aan en reageert hij op niks, telefoon gaat niet meer aan iphone.

Je iPhone gaat niet meer aan: wat nu?

Wanneer ook een harde reset geen soelaas biedt, dan rest u nog een mogelijkheid om u iPhone weer aan de gang te krijgen. Met andere woorden: je iPhone gaat niet meer aan. Wanneer je iPhone niet meer werkt, om welke reden dan ook, wil je de oorzaak achterhalen.

Verbind je iPhone met een pc of Mac en klik je toestel aan in iTunes. Dan telefoon gaat niet meer aan iphone de kans groot dat een defecte iPhone batterij de boosdoener is? Dit zijn de meest voorkomende problemen die het niet willen opstarten van je iPhone kunnen veroorzaken: Vastgelopen iPhone Foutieve software Vervuilde of defecte dock connector oplaadpoort Lege iPhone batterij Defecte iPhone batterij Defect iPhone scherm iPhone moederbord defect Waterschade.

Wat zou het probleem kunnen zijn. Een van de specialisten zal deze reparatie dan vakkundig uitvoeren no cure, no pay. Het zou namelijk huisarts informatie systeem medicom zijn dat de batterij zo leeg is geraakt dat de iPhone niets meer doet.

Mijn iPhone start nog steeds niet op

Het komt wel eens voor dat een iPhone vastloopt bij het installeren of updaten naar de nieuwste software. Zoek het apparaat op uw computer. Tekenlimiet:

Het scherm blijft zwart. Hoe kan ik weten wat het probleem is. Enig idee wat ik nu kan doen. Ik ben op dit moment in thailand en heb mijn iphone 8 in het water laten vallen.

We raden zeker aan om de volledige reparatie nogmaals goed na te zien. Een iPhone email account gehackt check bestaat helaas niet. Nog vragen over het niet meer aan gaan van je iPhone, telefoon gaat niet meer aan iphone.

Uw iPhone hard resetten

Ik miet er nog wel bij vertellen dat de thuisknop niet werkt. Wat ik toen heb gedaan is mijn iPad pro en de iPad derde generatie ter gelijkertijd koppelen en vervolgens de geforceerde procedure op iPad derde generatie uit gevoerd en Bingo!!! Annemiek, Wesley. Dan kun je naar de Genius Bar in een Apple Store.

Het scherm blijft zwart. Wanneer er zeer recent een reservekopie is gemaakt, dan is dat uiteraard niet nodig. In dit overzicht vindt u de knop 'iPhone herstellen'.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws