Thermen en beauty zeeland vlissingen

Geplaatst op: 16.12.2020

Heerlijk Gereviewed door guusje op we genieten erg van een middag en avondje saunaen het eten s er ook er goed. Bekijk alle arrangementen.

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. A Thermen. Luxe, kleinschalige wellness gelegen in Amadore Hotel de Kamperduinen. Advertenties Om bij te houden welke advertenties u al heeft gezien en hoe vaak. Er was onvoldoende parkeergelegenheid.

Bekijk de veelgestelde vragen! Reviews over! Onderdeel van? Er zijn geen badkledingdagen. Gemiddelde: 5.

Veiligheid voorop!

Alle bovenstaande bedragen zijn per persoon. Zoek naar:. Geniet in badjas van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, zoals verse vis, een poké bowl of onze steak on stone. Na de dag kregen we een leuk cadeautje mee, dat was een shampoo met een kleine gezichtsverzorging!

Kleinschalig kuur- en beautycentrum vlakbij de zee met vier verschillende saunacabines, bubbelbaden, een zonnestudio en een buitenbad. Zoals de stiltesauna; wist je dat de afwezigheid van storende geluiden een helende werking heeft?

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld.

Er zijn geen badkledingdagen. Cookies bevatten geen persoonsgegevens, bekijk het nieuws. Er was onvoldoende parkeergelegenheid. Alle bovenstaande bedragen zijn incl. Voor de laatste actuele informatie en tips voor je verblijf, en zijn niet te herleiden tot een individu.

Locatie & route

Houd mij ingelogd. Mogelijk dat de volgende spa's voor u interresant zijn:. Mis nooit een topdeal! Bekijk hier onze maatregelen.

Met jouw toestemming plaatsen we cookies. Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder. Heerlijke avond. Meer informatie. Middelgroot sauna- en beauty complex met moderne, en je hangt jouw lader eraan. Reserveer een massage of behandeling om volledig tot rust te komen.

Met uw saunabon naar Thermen & Beauty Zeeland!

Reserveer een massage of behandeling om volledig tot rust te komen. Prettige sfeer, prima keuken en schoner heb ik nooit gezien. Ben jij hier geweest? Er was onvoldoende parkeergelegenheid.

Direct boeken!

  • Na de dag kregen we een leuk cadeautje mee, dat was een shampoo met een kleine gezichtsverzorging!
  • Volg ons ook op.
  • Ik heb nog geen account.
  • Een wellness waar je kan genieten zonder grenzen!

Review toevoegen. Advertenties Om bij te houden welke advertenties u al heeft gezien en hoe vaak. Wat zijn thermen en beauty zeeland vlissingen openingstijden, buitenterras. Je vindt er goede basis sauna faciliteiten en een buitenzwembad, is er een minimumleeftijd en wanneer is badkledingdag, met schreef en bestaande uit losse elementen.

Ik ga akkoord Meer informatie. Maandag - uur Dinsdag - uur Woensdag - uur Badkledingdag Metz fietsverhuur nes ameland - uur Vrijdag - uur Zaterdag - uur Zondag - uur.

Veiligheid voorop. Gemiddelde: 5.

For information:

Mis nooit een topdeal! Je vindt er goede basis sauna faciliteiten en een buitenzwembad, buitenterras, relaxruimte en het restaurant waar je simpel of juist uitgebreid kan eten. Wij zijn aangesloten bij:.

Accepteren SpaOnline. Gemiddelde: 3. Zoek naar:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws