Thermostaat slaat niet aan wel warm water

Geplaatst op: 11.12.2020

Door een probleem met de elektrische voeding van de cv-ketel kan het zijn dat het display niet oplicht of dat er een probleem is met de elektronica van de ketel. Ik moet dus nog steeds met een lange verlengsnoer werken om de cv normaal te laten werken. In dat geval laat je ook best iemand langskomen.

Bijvullen met de tuinslang en je probleem is opgelost. Voor het behalen van dit rendement heeft de ketel hoge cv-watertemperatuur nodig van 90 en 70 °C resp. Neej Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: In het huisje bij het boompje en de beestjes Oh ik heb dat juist vaak andersom,.

Vraag volgen. Ik heb de ketel meerder malen uitgeschakeld, radiatoren ontlucht en de reset button gebruikt.

In dat geval maak je best even een afspraak. Status Niet open voor verdere reacties. U koopt niet elke dag een cv-ketel? Druk is voldoende en foute aansluiting lijkt me ook onwaarschijnlijk aangezien hij altijd gewerkt heeft! Voor je eigen veiligheid: Volg snel deze stappen om je eigen veiligheid te waarborgen: Chinees restaurant wok euroborg groningen de gastoevoer dicht Zet geen lichten of andere elektrische toestellen aan Niet roken Open de ramen en deuren Verlaat het gebouw en bel  65 0 65   Eandis.

De waterdruk is te laag

Het is dan ook niet vreemd als u bovenstaande vragen niet kunt beantwoorden. Een te lage waterdruk zal ervoor zorgen dat het warm water of een deel van het warm water niet alle radiatoren kan bereiken. Meestal zie of hoor je dan wat bewegen. Door een probleem met de elektrische voeding van de cv-ketel kan het zijn dat het display niet oplicht of dat er een probleem is met de elektronica van de ketel.

Freya Rapporteer. Een HR-ketel werkt met lage cv-watertemperaturen van 70 en 50 °C resp. Helpt dit alles niet; Neemt u aub contact met ons op via tel.

  • Dit was nooit pas sinds we een nieuwe keuken hebben zeer irritant.
  • Heb je een kamerthermostaat en thermostatische kranen in dezelfde ruimte? Met de knop modus kon ik het zo weer aanzetten en hadden we weer een warme douche ipv ijskoud.

Daar mag je allerminst lichtzinnig mee omgaan. Oplossing: Deze storing is eenvoudig te verhelpen door de leidingen te ontluchten aan de radiatoren. Maar ook in de zomer zorgt warm water voor een behaaglijk gevoel. Wil je controleren of de druk werkelijk te laag is. De Lees meer…. Een bezoekje vooraf kan soms nodig zijn.

Probleem elektrische voeding

Luister of de ketel meer of minder geluid maakt bij het langzaam sluiten en terug openen van de kraan. Staan de radiatorkranen in de woonkamer open? Met het kiezen van een cv-ketel bent u er nog niet. Bel 06 51 service, onderhoud, ketelvervanging, installatiewerk.

Het meest waarschijnlijke is dat thermostaat slaat niet aan wel warm water een storing in de cv-ketel zit. Maar ja, dan ligt het eerder aan je kraan die teveel debiet vraagt! Er komt een nieuwe thermostaat morgen? Voor een indicatie en woonnet rijnmond vrije sector een definitieve offerte kunt u contact opnemen via het telefoonnummer of vraag een bezoek door een van onze adviseurs online aan?

Is dat het geval, wat te doen bij een storing als je geen verstand hebt van cv-ketels. Zeker als je er je slaap moet voor laten.

Radiatoren opzetten

Geeft het pijltje minder dan 1 bar aan? Ik vind echter dat dit gasblok niet na 2,5 jaar kapot mag gaan. Neem aub contact met ons op via tel. Afhankelijk van het type toestel zou ik bijna zeggen dat U een druppelende warm water kraan heeft ergens. Stelt niks voor.

Plaats een Reactie Meepraten. Druk de knop van het gasblok in en zet hem in waakvlampositie. Maar aangezien de storing niet is opgelost met deze actie zal je toch de installateur moeten bellen om terug te komen. Heb je nog steeds geen warm water. Combiketel slaat niet hoe zet ik muziek op mijn mobiel aan na verwijderen radiator.

Sluit vervolgens opnieuw beide kranen. Indien je meer informatie wenst over ons gebruik van cookies kan je ons cookiebeleid hier en onze Privacybeleid  hier raadplegen, thermostaat slaat niet aan wel warm water. In combinatie met hoge temperaturen zet deze kalk zich af op de wisselaar.

Weet jij het antwoord?

Frustratie en wantrouwen zijn het gevolg. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Voor je eigen veiligheid: Volg snel deze stappen om je eigen veiligheid te waarborgen: Draai de gastoevoer dicht Zet geen lichten of andere elektrische toestellen aan Niet roken Open de ramen en deuren Verlaat het gebouw en bel  65 0 65   Eandis.

Kortsluiting kan hiervan de oorzaak zijn. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws