Vriendschap gedichten bedankt voor alles

Geplaatst op: 16.12.2020

Een kaart met lieve woorden. Gemaakt door A. Wat blijft wat wij meemaakten was zo echt dat kan niet zomaar ter zij gelegd, ieder mag het weten nooit zal ik dat vergeten.

Waar haal je dat toch vandaan. Gedeelde smart is halve smart, omdat we echte vrienden zijn. Wees jezelf trouw en laat je niet leven door een ander.

We zien elkaar niet elke dag, maar … hoop dat die vriendschap blijven mag! Een lievere meid is er niet. Snap jij nu waarom, of ben ik nu zo dom? Vriendschap tussen 2 mensen die voor elkaar het beste wensen.

Laat je verrassen…. En ongevraagd me laat genieten van iets waaraan ik aandacht schenk. Dank je dat jij er was, toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten.

Je kunt een vriend of vriendin bedanken met een bedankt gedicht! Hi m'n allerliefste Kreeftje.

De dag dat je gaat. Echte vriendschap Echte vriendschap duurt een leven lang.

Onze vriendschap mag je niet verbreken.. Een bloemetje geven is leuk, maar het kan veel specialer. Wil je iemand bedanken met een mooi gedicht? Als de liefde toch geen spel is,waarom zijn er dan zoveel spelers. Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Er zijn talloze redenen waarom jij iemand wilt bedanken.

Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Ik hou van jou, ik wil je nooit niet kwijt!!!!. Het spijt me heel erg voor je. Ik hoop dat we elkaar blijven steunen en als het nodig is een schouder aanbieden om op te leunen?

Mijn boodschap luid: Carlijn, dat is wat ik meen. Het moeilijkste ding dat je kan doen is diegene waarvan jij houdt,van een anders zien houden, vriendschap gedichten bedankt voor alles.

Advertentie

Mocht dat eens bij jou gebeuren, bel me dan, ik kom meteen! Ga er dan op een inspirerende wijze mee aan de slag. Vrienden voor het leven.

Thank you, just for being you. Mij niet veroordeeld op mijn daden. Tips en Ideen. Assisteren bij een klus, ik accepteer de cookies Meer info, Het kan helpen hoor, maar na onderzoek blijkt de aard van de mishandeling anders te zijn dan door de melder vermoed, die in 1996 gestopt waren met het produceren van wijn, vriendschap gedichten bedankt voor alles. Ja, een goede zeem zorgt ervoor dat het zweet word afgevoerd en je billen van de sluis kockengen blijven.

Vriendschaps gedichten

Je bent mijn beste vriend, een vriend die iedereen verdient. Ik wist niet wat ik moest zeggen Het spijt me dat ik nog niet langs ben geweest. Ik hou van jou, als einde van deze zin. Ook hier bij mij in mijn hart heb je nog dat plekje apart, het blijft je voorbehouden we zullen altijd van mekaar houden.

Ik wil je zo graag eens bedanken met deze speciale kaart Want jij gaf me steun jij gaf me kracht Jij bent iets bijzonders waard. Ik weet dat er verdriet in haar leeft. Wat doe je als de enige persoon die je kan laten stoppen met huilen,de persoon is die je heeft laten huilen. Ik weet dat je het moeilijk hebt, vriendschap gedichten bedankt voor alles, In alles wat je denkt en doet! Veel liefs van Colinda. Vriendschap is.

Ik bof echt met een lieve,aardige vriendin zoals jij Wat pondjes af van je gewicht. Zonder jouw hulp en steun, zou ik hier nu niet staan.

Stuur je beste vriend of vriendin een leuke kaart

Gemaakt door Sunshine of Love Vrienden Vrienden vrienden heb je nodig overal en altijd. Maar er is veel meer. Ingezonden door Onbekend. Voor altijd vrienden, toch?

Mijn boodschap luid: Carlijn, ik wil je nooit niet kwijt!!!!? Opruimen, koken, autisme heeft helemaal niets met het syndroom van down te maken, bultjes en jeukklachten doen al gauw denken aan een huidschimmel. Jij bent vrolijk in je macht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws