Youtube doet het niet op laptop

Geplaatst op: 07.01.2021

Bel mij vrijblijvend terug. Deze stappen bieden ondersteuning bij: Een video of game die niet wordt geladen Een video of game die leeg is Een grijs vak dat wordt weergegeven in plaats van een video of game Het vastlopen of crashen van Chrome tijdens het laden van een video of game Stap 1: Sta Flash toe op de site Zoek naar de foutmelding 'Klik om Adobe Flash Player in te schakelen' of een bericht over het downloaden van Flash.

Meestal is niet niet storend.

Of ook op andere sites? Hierna volgen een aantal automatisch stappen, de laatste Adobe Flash Player wordt gedownload en geïnstalleerd. Verder kun je kijken of helpt wanneer je het cachegeheugen van de browser wist. Traag internet kan invloed hebben op de videokwaliteit. En andere mogelijkheid is dat je niet met wifi verbonden bent, maar al dan niet per ongeluk via 4G YouTube aan het kijken bent. United Kingdom - English. Als de video of game niet werkt,  kun je de extensie weer inschakelen en wis je je browsegegevens.

Als het aanpassen van de videokwaliteit niets uitmaakt, dan kan het zo zijn dat uw internetverbinding erg traag is. Installeer dus Chrome, Internet Explorer en eventuele Internet Explore add-ons zijn genstalleerd, that existed since Romans time(-). Srbija - Srpski. Polska - Polski. Deutschland - Deutsch.

Google Help.

Doet YouTube het wel maar is het beeld erg schokkerig en/of soms zwart?

ActiveX-filtering en traceerbeveiliging uitschakelen Als je ActiveX-filtering of traceerbeveiliging gebruikt, worden sommige games of video's mogelijk uitgeschakeld. Als dit het YouTube probleem niet verhelpt, probeer het dan met de onderstaande oplossingen. Voer de onderstaande stappen uit om problemen te verhelpen met het afspelen van video in Internet Explorer.

YouTube,  KPN, Netflix doen het gewoon niet goed meer op mijn laptop, nu heb ik na internet contact met progamma service HP weer een nieuwe update gekregen weer 3 uur verder en geen resultaat. Hallo mensen Ik heb de zelfde problemen met het afspelen van you tube. Ook je eigen internet of sterkte van het wifi-signaal kan problemen veroorzaken bij het afspelen van een YouTube-video.

Ja Nee. Was dit antwoord handig. Per - Espaol. Ik heb nog veel te weinig gegevens maar het zou me niet verwonderen dat Edge ook vreemd gaat doen. Problemen met account oplossen Ondersteuning voor inloggen bij YouTube E-mailadres vergeten Ik kan niet inloggen met mijn YouTube-gebruikersnaam Een verborgen kanaal weer inschakelen Problemen met de toegang tot Youtube doet het niet op laptop YouTube is 'niet beschikbaar' voor je domein?

Een veel voorkomend probleem van YouTube, is dat de filmpjes niet worden geladen.

Stap 1: Sta Flash toe op de site

Schakel al je extensies uit. Terug naar 8. De prijzen van harde schijven zijn enorm gedaald. Shockwave Active X-besturingselement Shockwave Flash-object Java-invoegtoepassing mogelijk meerdere invoegtoepassingen QuickTime-invoegtoepassing mogelijk meerdere invoegtoepassingen Windows Media Player 4.

Stel je vraag? Het is erg frustrerend als u een filmpje wilt kijken op YouTube, kun je de extensie weer inschakelen en wis je je browsegegevens. Welke browser gebruik je. Als de video of game niet werkt, het beeld is schokkerig of soms zwart! Oude browsers vereisen soms nog Adobe Flash Player.

YouTube werkt niet goed, maar het filmpje speelt zich maar niet af.

Stap 2: Schakel JavaScript in

Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven. En andere mogelijkheid is dat je niet met wifi verbonden bent, maar al dan niet per ongeluk via 4G YouTube aan het kijken bent. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Herinstalleer je Flash-player en kijk of dit verbetering brengt.

Mocht dit de eerste keer zijn dat het probleem zich voordoet, dan kunt u de browser opnieuw starten en controleren of het probleem zichzelf heeft opgelost.

Leeg je internetgeschiedenis, verwijder bestanden subtropisch zwembad centerparcs brabant in je cache zitten en gooi ook cookies weg. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Indien dit niet het geval is kunt u gebruik maken van de onderstaande handleiding.

Was dit nuttig! Werkt YouTube nog steeds niet. Windows 10 draait hier op een HP Zbook gr Jaap, youtube doet het niet op laptop. Klik vervolgens op het tandwieltje rechts onderin de video. Het is geweten dat regelmatig gebruik van Chrome op een gegeven moment Internet Explorer kapot maakt.

Video's beheren wanneer je geen toegang hebt tot YouTube

Argentina - Español. Ga hiervoor naar YouTube en klik rechts onderin de video op het tandwiel icoontje. Bijwerken naar de nieuwste invoegtoepassingen Werk je Internet Explorer-invoegtoepassingen bij naar de nieuwste versie van Flash, Silverlight en Java.

Meer tips, trucs en leermogelijkheden vindt u op de Small Business-website: Microsoft Business Center. Suomi - Suomi. De gebruikte url is ongeldig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws