Ziggo geen programma info beschikbaar

Geplaatst op: 31.12.2020

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Inloggegevens vergeten.

Deze fix wordt vanzelf op je Next gezet. Ons internet verloopt via een externe sitecom modem van de ziggo, die verloopt niet via de mediabox. Kortom, de gids data is blijkbaar geüpdatet maar met foutieve gegevens.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ik krijg dus kennelijk geen software update. Be rt. Hi  teun.

Mogelijk kan iemand uit zoeken of de router die boven staat hier met de camper naar spanje in december op heeft. Heb je de Mediabox XL of Horizon box opgenomen in een thuisnetwerk met je afstandsbediening. Spelen de wifi issues op ziggo geen programma info beschikbaar apparaten of alleen de Next, ziggo geen programma info beschikbaar.

Ik heb via de chat en telefonische gesproken met Ziggo omdat ik de oude XL box weer terug wilde omdat ik het na 3 maanden zat bent met deze problemen en ze geven ook toe dat hier erg veel klachten over zijn maar dat ze er nog niet uit zijn.

De rechter tijdsaanduiding geeft aan wanneer de tv-gids van de mediabox voor het laatst is bijgewerkt. Goed om te horen.

Heb je nog andere apparatuur? De Mediabox is wel rechtstreeks verbonden op je modem? Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Interactieve tv werkt niet

Dit is op te lossen door IPV6 uit te laten zetten. Een Route-probleem tussen het aan de Next toegewezen IPv6 adres en de Server die de Gids aanlevert zou een oorzaak kunnen zijn. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Vincent Ziggo.

Inloggen Nog geen account? Inloggegevens vergeten. Is je Mediabox Next verbonden via wifi of via een internetkabel met het modem?

Paul Ziggo. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Registreren Heb je al een account. Inloggegevens vergeten! Dat is niet de bedoeling, ziggo geen programma info beschikbaar.

Delen Tweet Delen Delen. Overigens hapert het beeld en staat het soms enkele seconden stil ook bij gewoon tv kijken. Als de uitkomst daarvan nog relevant is voor dit Topic dan zal ik dit melden. Handig hè?

Heb je nog andere apparatuur. Ik zie niet zo makkelijk een oorzaak-gevolg verband? Heb je de Mediabox XL of Horizon box opgenomen in een thuisnetwerk met je afstandsbediening, ziggo geen programma info beschikbaar. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft voice of holland tv gids dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Nu is er  IPv4-only.

Registreren

Op de Ziggo Community? Verstuur Terug naar overzicht. Heb er niet zo veel verstand van maar zou kunnen. We hebben alle specificaties en handleidingen voor je verzameld. Wat is je huisnummer?

Over Ziggo. Zit er nog een router of switch tussen de Next en het modem. Wat nu, ziggo geen programma info beschikbaar.

Weer opnieuw instellen. De Mediabox is wel christine le duc nijmegen verbonden op je modem. Delen Tweet Delen Delen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Dit is af te raden. Npo en sbs zenders nog steeds "geen info beschikbaar" in de tv gids.

Zet de Mediabox XL uit en weer aan

Dit doen we als volgt: Open wederom het 'Menu' door op de [Menu]-knop van de afstandsbediening te drukken Ga naar de instelling 'Opties' Vervolgens selecteer je 'Voorkeursinstellingen' Hierna ga je naar 'Energieverbruik in stand-by' Selecteer hier de stand 'Midden' of 'Hoog' Maar hoe zorgen we er nou voor dat de mediabox weer voorzien wordt van de nieuwste info?

Ik kan wel van alles en nog wat uit en weer aan gaan zetten, maar ik wil liever snappen wat er mis gaat zodat ik een wat gerichtere oplossing kan kiezen. De tv-gids van de mediabox krijgt maximaal 6 keer per dag een update, want we willen natuurlijk niets missen!

Dit doen we als volgt:     Open wederom het 'Menu' door op de [Menu]-knop van de ziggo geen programma info beschikbaar te drukken Ga naar de instelling 'Opties' Vervolgens selecteer je 'Voorkeursinstellingen' Hierna ga je naar 'Energieverbruik in stand-by' Selecteer hier de stand 'Midden' of 'Hoog' Maar hoe zorgen we er nou voor dat de mediabox weer voorzien wordt van de nieuwste info.

Nee Bert, gaar rechtstreeks van de box met de lan in het modem. Delen Tweet Delen Delen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws