Eerste menstruatie na miskraam langer

Geplaatst op: 24.12.2020

Hoi, 30 maart miskraam opgewekt door Cytotec, na een aantal controles 'bijna' schoon verklaard. Als je een operatie hebt gehad, krijg je in sommige ziekenhuizen geen controle.

Zwanger worden.

Ik zou er naar laten kijken. Binnen 9 dagen een tweede echo, dan zou er hartslag moeten zijn De eerste drie weken ben ik naar mijn idee best ontspannen omdat je dan toch nog niets kunt voelen wat op een zwangerschap zou kunnen wijzen. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Wellicht was dit toch nog een laatste schoonmaak.

Is moeilijk om na miskraam te weten wanneer je een eisprong zal hebben. Voeg een kind toe. Eerste menstruatie na miskraam duurt al 12 dagen Discussie in ' Miskraam ' gestart door Leo783 jun Heb helaas 4 miskramen gehad. Geniet eerste menstruatie na miskraam langer het hele gezin en ga eropuit met kerst.

Het hangt er helemaal vanaf hoe je ermee omgaat.

Ditzelfde heb ik ook gehad na een miskraam, op advies van mijn tante die dit ook ooit had naar een miskraam een afspraak gemaakt bin de gynacoloog.

Eerste menstruatie na miskraam

Hoi, 30 maart miskraam opgewekt door Cytotec, na een aantal controles 'bijna' schoon verklaard. Re: Eerste menstruatie na miskraam. Ik hoop dat jij je verdriet een plekje kan geven. Geen nasleep hier en ook de miskraam ging "snel". Super vet nou ben benieuwddd!! Ook mijn cyclus heeft 40 dagen geduurd.

  • Wanneer bellen?
  • Na mijn miskraam eerst gecuretteerd, en daarna duurde het 7 weken voordat ik weer ongesteld werd. Leo78 , hoe is het nu?

Kop op meis. Ik had ook daarna nog gecurreteerd kunnen worden maar dat wilde ik echt niet dus vandaar extra cytotec. Bekijk alle artikelen. Babykalender Hoe oud is je baby. Ik heb daarvan een dubbele eisprong gehad en was zwanger van een tweeling.

In het kort

En in de volgende zwangerschap kunnen die afweerstoffen zorgen voor bloedarmoede bij de baby. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Wanneer de miskraam niet spontaan op gang komt of wanneer er sprake is van een incomplete miskraam zullen we je doorverwijzen naar de gynaecoloog.

Ook de tweede keer was ik direct zwanger.

Was je snel weer zwanger na je miskraam. Dus bij deze wil ik je een hart onder de riem steken. Wat jij nu ervaart, herken ik iig niet. Wat fijn. Het brengt een abrupt einde aan je fantasien en ideen over jullie verwachtte kindje.

Re: Eerste menstruatie na miskraam

Heel veel sterkte met je verlies. Maar je mag gewoon paracetamol innemen.. Meld je nu ook aan en klets mee!

  • Ahw meen je niet, wat naar zeg!
  • Alles over prenataal onderzoek.
  • Ook kan steun worden gezocht bij andere mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.
  • Nieuwste boven.

Ging allemaal heel snel. Als je het niet vertrouwt moet je even langs je huisarts gaan. Dit kan een teken zijn van verklevingen. Misschien moet 't allemaal weer ff op gang komen? Je krijgt hierbij een roesje zodat je niet bij kennis bent tijdens de ingreep. Ook de tweede keer was ik direct zwanger! Beide keren duurde eerste menstruatie na miskraam langer een paar dagen langer dan normaal voor het op gang kwam, maar verder was het wel vergelijkbaar met mijn normale sterkte wensen bij overlijden vader. Eerste keer duurde bij mij 80 dagen.

Soms heb ik nog wel is heftige pijn meer dan vroeger toen ik nog niet was begonnen aan mijn kinderwens.

Hoofdstukken

Ongesteld dag 4 en komt bloed uit zoals dag 1,2. Geen nasleep hier en ook de miskraam ging "snel". Beide keren duurde het een paar dagen langer dan normaal voor het op gang kwam, maar verder was het wel vergelijkbaar met mijn normale cyclus.

Wel vreemd he?

Dus mijn cyclus was meteen weer helemaal normaal! Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Een miskraam is sowieso heftig. Ik heb dit voor zover ik me kan herinneren niet gehad na mijn miskramen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws