Geld terug vragen ns boete

Geplaatst op: 19.12.2020

Wanneer je via Mijn NS een aanvraag indient, wordt het teveel betaalde bedrag binnen 2 weken automatisch teruggeboekt op jouw bankrekening. Ik heb dit dus aangevraagd en kreeg een melding dat het product geactiveerd was.

Heb je jouw aanvraag binnen 5 dagen na jouw reisdatum gedaan? Share Tweet Delen Delen. Hallo heer of mevrouw NS, voor een cliënt heb ik afgelopen vrijdag 1 februari een weekend vrij abonnement gekocht. Het had de conducteur gesierd dat hij mijn cliënt geholpen had inplaats van meteen met het bonnenboekje te gaan zwaaien.

Forum home page. Boete Terugvragen Studenten-reisproduct. Dit zou namelijk juist door de Klantenservice gecorrigeerd moeten kunnen worden.

Klantenservice Geld terug Geld terug bij vertraging Wij vinden het vervelend als je tijdens jouw binnenlandse reis met NS vertraging hebt. Verstuur Terug naar overzicht. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Heb je al een account. Beste antwoord door Thom 2 decembergeld terug vragen ns boete, Wat vervelend dat je een boete hebt gekregen in de trein?

Het waarom doet niet ter zake en hoeft ook niet door de conducteur nagegaan te worden. Dan kun je dit binnen 6 uur na jouw reis alsnog doen bij een paaltje of poortje van NS. Dit kan al vanaf een vertraging van 15 minuten. Welkom Nog geen account? Gedeeltelijk waar. Zorg wel dat je incheckt bij een paaltje of via de incheckzijde van een poortje van NS. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

  • Misschien had hij mijn cliënt even op weg kunnen helpen om hem advies te geven en hem even bij het eerst volgende station te laten uitstappen om zo het product alsnog op te kunnen halen, want tenslotte was het product gewoon netjes betaald. Het stelt mij enorm teleur dat de conducteur zich niet behulpzaam heeft opgesteld, maar als een politieagent heeft gedragen.
  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Wij kunnen dan mee kijken geld terug vragen ns boete er precies is gebeurd en het zo nodig corrigeren. Je dient inderdaad op je eindbestemming uit te checken, zodat je ritprijs berekend kan worden.

Meld je aan Heb je al een account. Forum home page. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gratis aanmelden NS Extra. Was je er zelf ook bij op de terugreis of reisden jullie alleen op de heenweg samen?

Hoofdnavigatie

In Nederland geldt voor een Nederlands rijbewijs dat dat een geldig identificatiemiddel is. Twitter Antwoord binnen 15 minuten. Wat vervelend dat je een boete hebt gekregen in de trein. Alles hier post ik op persoonlijke titel, ben geen NS medewerker.

Het waarom doet niet ter zake en hoeft ook niet door de conducteur nagegaan te worden. Dit wisten wij beiden niet. Als ik terugreizers tegenkom, maar bedroeg jouw vertraging bij NS wel minimaal 30 minuten? Share Tweet Delen Delen. Welkom Nog geen account. NS is werkelijk zeer forgiving.

Meld je aan

Voorwaarden voor teruggave Je kunt maximaal 3 keer per kalenderjaar een aanvraag voor teruggave indienen. Zij zijn dag en nacht bereikbaar via  Twitter  of  Facebook. Boete Terugvragen Studenten-reisproduct. Dan kun je dit binnen 6 uur na jouw reis alsnog doen bij een paaltje of poortje van NS.

Wachtwoord vergeten?

Een Amerikaans Rijbewijs kan niet worden gebruikt om jezelf mee te identificeren in Nederland. Dit kunnen wij telefonisch voor je regelen via onze klantenservice, maar wel pas als je de acceptgiro van de boete thuis hebt ontvangen.

Verstuur Terug naar overzicht. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik denk niet dat de conducteur onvriendelijk zou zijn geweest als uw vriendin gewoon een kaartje had gehad.

Er zijn helaas vaker onredelijke zwartrijders dan onredelijke conducteurs. Overigens was de conducteur niet echt begrijpend en ook vrij intimiderend voor haar, geld terug vragen ns boete, wat natuurlijk ook niet fijn was?

Heb je al een account. Voorwaarden voor teruggave Je kunt geld terug vragen ns boete 3 keer per kalenderjaar een aanvraag voor teruggave indienen.

De hoogte van de vergoeding die je krijgt, hangt af van  jouw situatie   vergoedingentabel. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Per telefoon wordt gezegd dat mijn factuur van die reis 'niet vindbaar is in het systeem'.

Mijn vriendin ging met mij mee in de trein van Amsterdam naar Hoorn en wilde vervolgens weer geld terug vragen ns boete gaan naar Amsterdam. Inmiddels heb ik de eigenlijke reiskosten n de boete a 50 euro betaald automatische incasso, NS flex. Je geeft echter aan dat je ook de kosten van jouw reis zelf schone handen rene appel wikipedia wilt hebben, misschien is het volgende advies dan beter van toepassing.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws