Iemand anders rijd schade met mijn auto

Geplaatst op: 29.11.2020

Hallo, Wat ik hier niet echt teruglees is hoe het zit als de schade de schuld van een derde is. Het is lastig om u hierin te adviseren, omdat wij hier niet genoeg vanaf weten.

Wellicht is het wel mogelijk als uw een verzekeraar belt en de situatie uitlegt.

De schade is namelijk met uw auto gemaakt. In de zomerperiode zal mijn auto 2 weken gebruikt worden door mensen uit het buitenland. Overtredingen die met de auto worden begaan kunnen inderdaad wel bij u terecht komen als kentekenhouder. De bestuurder kan dit zelf niet. Dan kun je een verzoek indienen bij Stichting Waarborgfonds Motorverkeer.

Als u een volledig casco verzekering heeft, kunt u contact opnemen met de verzekeraar van uw auto om te vragen of deze schade verzekerd is.

U kunt er ook voor kiezen om de schade zelf terug te betalen. Het is in de praktijk handiger als de hoofdbestuurder ook zelf het kenteken en de verzekering op eigen naam heeft staan. Zolang hij maar de hoofdbestuurder blijft. Heb uw advies genomen en contact opgenomen met de rechtsbijstandverzekering.

Finipedia - Online financiële encyclopedie

Wanneer ik mijn auto uitleen aan iemand en die rijdt schade door een paaltje omver te duwen terwijl ik met beperkt casco verzekerd ben, is de geleden schade van mijn auto dan voor mijn eigen rekening of gaat dit op de verzekering van de andere bestuurder ook al heeft deze bestuurder wél een rijbewijs, rijdt dagelijks grote afstanden in een auto van een ander en heeft zelf geen WA verzekering.

En als ik in de auto van mijn vader rijdt met mijn dochter achterin, Is het dan verstandig om een inzittende verzekering af te sluiten op zijn verzekering? De ANWB komt naar je toe en doet ter plaatse een noodreparatie als dat mogelijk is. Schade veroorzaakt door tegenpartij bij Allianz Direct Heb je schade aan je auto door een ander en heb je je verzekering ondergebracht bij Allianz Direct? Schade rijden in andermans auto — Letselschade De zorg die je nodig hebt in het geval van letselschade, valt onder je eigen zorgverzekering.

Hierdoor moesten wij ook onze auto verkopen. De verzekeraar wil meestal wel weten wie de meest regelmatige bestuurder is.

  • Maar wat is nu de oplossing?
  • Stel je rijdt in een auto waarvan jij en je partner denken, dat de auto verzekerd is. Kan zij ook weigeren de schade te betalen aangezien het niet haar auto is?

Ik heb met een bedrijfswagen gereden die op mijn naam stond en met auto van vrienden en vriendinnen en mijn vriendin! Deel deze pagina. Maar heeft dit invloed op de no-claim van mijn zus. Hypotheek oversluiten. Vaak gaat het om eenmalige of korte ritjes en daarom denk je er niet zo snel aan dat er ook dan schade kan ontstaan? Toch kan het helaas ook wel eens misgaan. Alvast bedankt.

Hij heeft tegen een motor aangereden en hij wilt de schade weten zodat hij die geld aan mij kan betalen? Hier lees je wat je kunt doen bij schade aan je auto door een ander. Ik begrijp uit de info dat alles weliswaar verzekerd is maar dat evt.

Ook kunt u afspraken maken over wie wat betaalt bij eventuele schade. Is het mogelijk om die totale schade van mijn verzekering te horen. Mijn vraag is dan ook: is dit wel wettelijk toegestaan, iemand anders rijd schade met mijn auto, dan moet de eigenaar van de auto dit aangeven bij de verzekeraar!

Onder bepaalde omstandigheden kunnen er echter problemen optreden. Of wanneer je zelfs vaker in de auto rijdt dan de eigenaar, dat je verzekering maatschappij zonder jouw op de hoogte te stellen je verzekering ontbindt en je twee weken laat rijden zonder autoverzekering.

Wat wordt er vergoed bij een ongeval met de auto van iemand anders?

Als ik met de auto van mijn zus naar Frankrijk wil en ik krijg een ongeluk. Als er schade veroorzaakt wordt, kan dit geclaimd worden op de verzekering van je zus. Die hoef je niet alleen te nemen.

Mijn vriendin heeft zonder rijbewijs een stukje in mijn auto gereden. Als u precies wilt weten wat er na iedere schade is gebeurd met de schadevrije jaren, andere inzittenden en ook andere bestuurders verstandig een extra verzekering hiervoor af te sluiten: een ongevallen inzittenden- of een schadeverzekering. Probleem is nu dat zij zichzelf niet aansprakelijk kan stellen chelsea handler net worth schade die zij gemaakt heeft.

Gelukkig wordt op de verplichte aansprakelijkheidsverzekering iedere bestuurder als verzekerde aangemerkt en zal de verzekeraar de schade in behandeling nemen. Het is dus aan te raden om de verzekering op uw eigen naam aan te vragen.

U kunt via Independer dus ook maar n setje schadevrije jaren in gebruik nemen. Daarom is het voor jezelf, iemand anders rijd schade met mijn auto, kunt u dit het best navragen bij de verzekeraar van uw moeder.

Ben ik verzekerd als iemand anders in mijn auto rijdt en schade veroorzaakt?

Wat vervelend dat u hier al een jaar mee bezig bent. Als Portugal op uw groene kaart staat, dan is uw verzekering daar geldig. U kunt de auto van uw moeder nu al overnemen op uw naam.

De bestuurder kan dit zelf niet. Valt dat dan onder de WA-verzekering van mijn vriend. Gezien zij mij bij de huidige verzekering van mijn moeder, waar de auto nu verzekerd is niet willen verzekeren gezien mijn schades en leeftijd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws