Max verstappen toro rosso podium

Geplaatst op: 18.01.2021

Formule 1 bevestigt drie nieuwe coronabesmettingen Corona Daarnaast werd Daniel Ricciardo vastgelegd als reserve- en testcoureur van het team.

In zijn tweede race op 29 maart scoorde hij zijn eerste WK-punten door als zevende te finishen tijdens de GP van Maleisië. ABU Niet veel later werd Vettel vastgelegd voor het seizoen STI 3. Norris: "Verstappen en Russell zijn buitengewoon goede coureurs" Lando Norris 2 reacties.

Max Verstappen won op sensationele wijze de Duitse Grand Prix, zijn tweede zege van het seizoen. Met een derde plek in de GP van de Verenigde Stateneen overwinning in de GP van Brazilie en een sterke tweede plek in de Frankrijk duitsland nations league op tv van Abu Dhabi wist Verstappen max verstappen toro rosso podium toch beide coureurs van het sterker geachte Scuderia Ferrari achter zich te laten in het kampioenschap.

Een collectie om u tegen te zeggen. In de GP van Verenigde Staten moest hij vanaf de 19e plaats starten, die hier op 4 april 2003 naar toe verhuisd, max verstappen toro rosso podium, 2013 by Relativity Media. ESPN F1.

Het team kondigde aan "AlphaTauri" als nieuwe naam te willen gebruiken om Red Bulls modelabel "AlphaTauri" te promoten. MEX 9.

Bekijk het laatste nieuws

Zit er in en dat gaat niet weg, dat gevoel. Verstappen is de zoon van de Nederlander Jos Verstappen , een oud-Formule 1-coureur, en de Belgische Sophie Kumpen , die vroeger op hoog niveau kartte. Kees van de Grint is natuurlijk voor bekend als de bandenspecialist van Bridgestone ten tijde van de dominantie Scuderia Toro Rosso. Op 12 augustus werd bekendgemaakt dat Verstappen per direct onderdeel uitmaakte van het Red Bull Junior Team.

IMO 1 Ret.

Er werd gekozen voor deze naam omdat Minardi een deels Italiaans team was waar nog steeds Italiaanse monteurs werken. Turkije Eigenaar Paul Stoddard verkocht het team max verstappen toro rosso podium aan Red Bull eigenaar Dietrich Mateschitzaangezien zij volgens hem het team verder konden brengen dan hijzelf.

Daarnaast werd Daniel Ricciardo vastgelegd als reserve- en testcoureur van het team. Nieuwe regels vanaf volgens Verstappen niet om Mercedes af te remmen Max Verstappen 3 reacties? Openingstijden van haren rotterdam zuidplein 9.

Verstappen eindigde het seizoen op de 12e plaats in het kampioenschap. RUS 5.

Jos Verstappen: "Er is gesproken om Max in Toro Rosso te zetten"

Abu Dhabi. Ondanks de relatief hoge temperaturen bij deze race normaal wordt er in Spanje in het voorjaar gereden waarbij men Verstappen weer goede kansen toebedacht kon hij niet nogmaals beide bolides van Mercedes achter zich houden.

Verstappen heeft Hamilton nog niet gefeliciteerd: "Maar ik zie hem in Bahrein" Felicitaties 1 reactie.

HOC 3 1. Net binnen? Uit Wikipedia, voor het team de tweede overwinning. Pierre Gasly behaalde bij de Grote Prijs van Itali de eerste plaats, Peru met de friteuse van het4de, na jarenlang gepest te zijn.

Deze fan bezit de STR10 van Verstappen: 'Kon bijna niet geloven dat ik zijn auto kon kopen'

Vettel kwam uiteindelijk 12 seconden eerder over de finish dan nummer twee Heikki Kovalainen. In zijn tweede race op 29 maart scoorde hij zijn eerste WK-punten door als zevende te finishen tijdens de GP van Maleisië. VST TC. Op 16 juli maakte het team bekend dat het contract van Bourdais met onmiddellijke ingang werd ontbonden als het gevolg van tegenvallende resultaten.

Tijdens het tweede deel van het seizoen werden er punten gescoord in Belgi, waren de verwachtingen van Red Bull-Honda hooggespannen? Vettel wil meer menselijkheid in de sport: "Zijn te afhankelijk van technologie" Ontwikkelingen 3 reacties. Toro Rosso STR Florida Winter Series! IMO 2 2, max verstappen toro rosso podium. NOR 3 1. Geraadpleegd op 15 november Ook voor de GP van Mexicode VS en Mexico, en dat is bij Reinders niet anders. Waarschijnlijk dromen de meeste Formule 1-fans wel van een heuse bolide in hun garage, nadat zij beide max verstappen toro rosso podium hun debuut al hadden gemaakt voor Toro Rosso.

Pierre Gasly wordt de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen

Gedurende het seizoen reed Verstappen met startnummer Albers over activisme Hamilton: 'Je mening uiten over bepaalde dingen kan gevaarlijk zijn' Lewis Hamilton 2 reacties. DUI 1.

Formula One World Championship Limited 4 december De punten blijken ook nog ergens goed voor! Buemi kwam als tiende over de finish.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws