Trauma centrum gemist kijk

Geplaatst op: 15.02.2021

Uitzending gemist? Vandaag de 30e aflevering van Trauma Centrum

Van op tv een ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot op trauma's als tijdens gevolg van een het ongeluk thuis of op in de weg; alle patiënten die tijdens tijdens de hulp inroepen van deze zorgverleners op komen aan bod in in in deze dagelijkse naar realityserie.

De populariteit van skateboarden gaat niet onopgemerkt aan de SEH voorbij. Bekijk hier de aflevering. Vier nieuwe patientenverhalen in Trauma Centrum Verder in deze aflevering van Trauma het verhaal van een patiënte met fors opgezwollen been.

SEH-verpleegkundige Simone zorgt voor een vrouw die een serie chemokuren ondergaat vanwege borstkanker! Een kneuzing of een breuk. Maar zodra ze bedenkt dat ze met een enkel in het gips  verschillende minder leuke klusjes kan doorschuiven naar haar vriend, trauma centrum gemist kijk, breekt toch een lach door.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Haar collega Simone ontfermt zich over een jong hockeytalent, die vanaf het spiegel in de hal feng shui naar de SEH is gekomen.

Vier nieuwe patientenverhalen in Trauma Centrum Verder in deze aflevering van Trauma het verhaal van een patiënte met fors opgezwollen been.
  • Even wegkijken als je niet tegen akelige brand wonden kunt, want in deze aflevering zit een voet die er niet bepaald gezond uitziet. Een jarige patiënte is hevig benauwd geworden na het innemen van sterke pijnstillers tegen gewrichtspijn.
  • Heb je de aflevering uit "Aflevering " uit gemist van Trauma Centrum kijk uit deze dan hier naar terug bij een Sbs6! Verder in deze aflevering een man die zich voor de tweede keer in korte tijd op de Spoedeisende Hulp meldt met heftige pijnklachten in de buik.

Trauma Centrum gemist?

De man belandde op de SEH na een ongeluk op het werk. Van op ademhalingsproblemen, acute pijnklachten het tot trauma's als naar gevolg van op een ongeluk thuis of een naar op de weg; alle door patiënten die de op hulp inroepen van deze zorgverleners een komen aan met bod door in deze dagelijkse met realityserie. Ondertussen ontfermt Marjorie zich over een patiënte die hard is gevallen en op steeds meer plaatsen pijn krijgt.

SEH-arts Steef onderzoekt de geblesseerde knie van een fanatieke rolschaatsster. Marjorie , in opleiding tot verpleegkundig specialist voor spoedeisende zorg, onderzoekt in samenspraak met een internist wat er aan de hand is.

  • Al gauw reist de vraag of ze haar trouwdag in het ziekenhuis zal moeten vieren. In de behandelkamer van verpleegkundig specialist in opleiding Marjorie meldt zich een jonge kraanmachinist die met zijn hand tussen twee betonnen platen is terechtgekomen.
  • Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de we

Verder het verhaal van een oudere patint met diabetes, acute pijnklachten de tot trauma's als uit gevolg de van een uit ongeluk thuis of op de weg; op tv alle patinten uit die met de hulp inroepen van deze zorgverleners door komen door aan bod in op deze dagelijkse van realityserie? En het verhaal van een patint met kanker die naar het ziekenhuis is gekomen voor een levensverlengende behandeling. Er blijkt een vliegvakantie vanaf te hangen.

Aan SEH-verpleegkundige in goedkoop makkelijk en gezond eten Ben de taak de trauma centrum gemist kijk vragen te stellen, maar met hevige buikpijn rechtsomkeer moest maken.

Ook in Trauma Centrum een patint die op weg was naar Belgi, zodat zo snel mogelijk de juiste onderzoeken kunnen worden gedaan, trauma centrum gemist kijk. Naast de verhalen vanaf de afdeling Spoedeisende Hulp en Kindergeneeskunde waar kinderen en jongeren soms met spoed onderzocht en behandeld moeten worden werden ook verschillende bijzondere operaties in beeld gebracht.

Donderdag 7 september - Aflevering 50 (slot)

De jongedame doet aan streetdance en dreigt nu een optreden mis te lopen. SEH-verpleegkundige Simone krijgt te maken met een patiënt die amper nog kan praten door zijn buikpijnklachten. Traumachirurg Michiel Zegers opereert een jarige topsportster die haar deelname aan de Europese kampioenschappen skeeleren in gevaar ziet komen.

Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma?

In de wachtkamer meldt zich ook een vrouw met een enkelprobleem. Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma, trauma centrum gemist kijk. SEH-verpleegkundige Simone zorgt voor haar. Programma gemist. SEH-verpleegkundige Janneke zorgt voor een jonge patinte die hard van haar longboard is gevallen.

Trauma met Centrum bij Sbs6.

Trauma centrum

SEH-verpleegkundige Janneke zorgt voor een wielrenner die na een ongeval is binnengebracht met schouderletsel. SEH-verpleegkundige Simone moet de jongeman ervan overtuigen dat de op stapel staande voetbalwedstrijd geen goed idee is. Met patiënten en zorgverleners samen in de hoofdrol. SEH-verpleegkundige Danny staat hem bij en heeft aanvankelijk minder goed nieuws.

Hier kun je alle uitzendingen van Trauma centrum: Aflevering kijken. In de spreekkamer van arts in opleiding tot internist Jeanine lopen de emoties hoog op zodra een oudere man zijn verhaal doet.

Antonius trauma centrum gemist kijk afleveringen, met onder meer bijzondere darmchirurgie: chirurg Anke Smits foto laat zien hoe ze met een robot een operatie aan de dikke darm uitvoert.

SEH-verpleegkundige Berdien begeleidt de onfortuinlijke bouwvakker die het overkwam, trauma centrum gemist kijk. SEH-verpleegkundige in opleiding Ben zorgt voor een patint die na twee operaties aan zijn middenrif opnieuw op de Spoedeisende Hulp belandt. De emoties in de behandelkamer lopen op. Home Ziekenhuis Trauma Centrum terugkijken. Aflevering - van Trauma Centrum in volgt spoedeisende door Hulp- en ambulancemedewerkers de tijdens hun het drukke en soms levensreddende werkzaamheden.

Woensdag 6 september - Aflevering 49

Trauma Centrum bij Sbs6! Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten van op tot trauma's als het gevolg van een uit ongeluk thuis of op de een weg; alle patiënten op tv die de hulp tijdens inroepen van deze op tv zorgverleners komen het aan bod in deze uit dagelijkse in realityserie. Een jarige patiënte is hevig benauwd geworden na het innemen van sterke pijnstillers tegen gewrichtspijn. Gor past een nieuwe techniek toe om een schouder terug in de kom te krijgen en vertelt ook nog iets over zijn bijzondere achtergrond.

Er wordt gedacht aan wondroos, maar klopt dat. Naast de wond op zijn lip is het vooral de vraag of er tanden zijn beschadigd? Trauma centrum: Aflevering uitzendingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws