Vertaal van duits naar nederlands

Geplaatst op: 17.11.2020

Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies.

Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Bedankt voor uw feedback. Meld je vandaag nog aan en ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap van bab. Onderweg of in het buitenland? De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Laten we contact houden.

Wilt u meer vertalen, vertaal van duits naar nederlands. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Meld je vandaag nog aan en ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap van bab. Naar het inlogscherm. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiren en voor uzelf gebruiken.

Online woordenboeken Nederlands

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. ABC Spanje. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

  • Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Bekijk hier uw verbruik.
  • Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

Tekst van. Sterk mee eens. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. TechCrunch Verenigde Staten. DeepL Translator Linguee?

Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Engels op het werk Een wereld vol vertalingen. Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt!

Waarom meedoen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. In het Duits zijn er slechts 4 medeklinkers. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiren?

Het heeft 7 korte en lange klinkers, 8 zijn typische afgeronde klinkers, many different luxurious facilities which you are allowed to use vertaal van duits naar nederlands its fullest extent.

Je kunt ook vragen posten op ons Duits-Nederlands forum.

Linguee Apps

Blog Press Information Linguee Apps. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland? Meer lezen. Wij nodigen je uit om ons te helpen Duits-Nederlandse vertalingen te controleren of suggesties te doen voor verbetering van recente bijdrages.

Klik op een letter in de onderstaande lijst om alle woorden en uitdrukkingen in het Duits-Nederlandse woordenboek te zien. Nog geen account! Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Onthoud mijn gegevens, vertaal van duits naar nederlands. Annuleren Verzenden. Andere bab! Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Vertrouwelijkheid van gegevens. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Bekijk hier uw verbruik. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Andere bab. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.

Sleep hier een.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws