Www bibliotheek den haag

Geplaatst op: 25.11.2020

Of het nu gaat om duurzame energie, besparingsmogelijkheden, subsidies, stadstuinieren, natuur in en rond het huis of projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Vanaf dat moment kunnen kwetsbare groepen iedere zaterdagochtend, in elk stadsdeel, terecht tijdens een extra openingsuur.

Nieuws Bibliotheek Den Haag weer open U kunt weer terecht bij de bibliotheek!

Hier 14 ideeen om hulpsinterklaas een beetje te helpen! Bovendien zal de compacte en eenvoudig te bedienen apparatuur gebruikt worden voor educatieve doeleinden. Ook is er een speciale boekencollectie over de wijk en Den Haag. Bibliotheekleden hebben naast de mooie collectie in de bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek.

In de stad en in de wijk, of bij je thuis. Met het Kinderboekenmuseum, Meermanno, de bibliotheken, die leuke kinderboekwinkels

Naar het aanbod voor jeugd! Loop daarvoor het Leescaf binnen op de begane grond van de Centrale Bibliotheek. Prettige kerst bij Landal GreenParks. Duurzaam Den Haag Loket Wil je duurzaam aan de slag, www bibliotheek den haag. Bibliotheekleden hebben naast de mooie collectie in de afkorting mevrouw in het spaans ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek.

U wordt dringend geadviseerd voortaan een mondkapje te dragen

Bibliotheken

Bij de bibliotheek kun je terecht. Korting op cursussen, workshops en activiteiten. Je hebt er toegang tot meer dan Een unieke plek, met uitzicht op hartje centrum, waar dagelijks duizenden mensen langskomen. Prettige kerst bij Landal GreenParks!

Lees altijd en overal e-books en luisterboeken met de nieuwe online Bibliotheek app. Met daarin meer info over activiteiten. Met Mijn bibliotheek. Hier 14 ideeen om hulpsinterklaas een beetje te helpen. En onder meer met goede koffie, gezonde broodjes, besparingsmogelijkheden.

Kruimelpad

Volg ons. CoronaMelder is de officiële corona-app van Nederland. Op zondag zijn de begane grond waar de VVV ook gevestigd is en de eerste verdieping al om uur open.

Lees meer over de app. Bij de bibliotheek kun je terecht. Ook zijn online in verschillende vestigingen studie- en werkplekken te reserveren. Alle filialen van Bibliotheek Den Haag gesloten m, www bibliotheek den haag. Download de app. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om ook thuis het sinterklaasfeest te vieren.

Verfijnen op resultaten

Lees meer over de app. Kruimelpad Home Zien en doen. U kunt weer terecht bij de bibliotheek! Geen mooiere combinatie! Nieuwe corona-maatregelen bij bibliotheek Bibliotheek Den Haag treft extra corona-maatregelen, naar aanleiding van de nieuwe landelijke regels die op 28 september zijn afgekondigd.

Venstertijden voor kwetsbare groepen De bibliotheek heeft venstertijden voor kwetsbare groepen. Lees verder, www bibliotheek den haag. Nieuws Bibliotheek Den Haag weer open U kunt weer terecht bij de bibliotheek. Mail deze tip naar een vriend in Peroonlijk bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alln voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Extra wifi-netwerk in de bibliotheek In alle vestigingen van Www bibliotheek den haag Den Haag kunnen bezoekers niet alleen gebruik maken van het wifi-netwerk van de bibliotheek maar ook van Publicroam.

Maandag - Bookmark Verwijderen Delen? Lees altijd en overal e-books en luisterboeken met de nieuwe online Bibliotheek app.

Welkom in de webshop voor het primair onderwijs!

Kom langs bij het Duurzaam Den Haag Loket. Adresjes en uitjes in onze mooie stad Den Haag met andere ouders delen, daar worden wij blij van! Met hoge Kidsproof korting. Helaas moet ook de Sint zich aan de maatregelen houden en mag hij zijn verjaardag niet zo groots vieren als normaal.

Een afspraak maken is niet nodig. Antartica in Omniversum BBC Earth neemt je mee onder de dikke ijslaag, naar de grootste walvis bijeenkomst ooit gefilmd Lees meer. Ga direct naar de inhoudhet zoekveld of het hoofdmenu, www bibliotheek den haag.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws