Buddha to buddha siebel zoetermeer

Geplaatst op: 03.01.2021

Per ongeluk het verkeerde bestellingsnummer retourneerd waardoor de betaling bij Klarna open bleef staan - contact opgenomen via contact formulier - geen antwoord. Top service.

De Zoetermeerse vestiging oogst al jarenlang lof onder de Zoetermeerders. Nobelstraat 14 BC Brielle , Nederland. Dat kan toch niet voor een Juwelier? Winterakker 11 TG Spijkenisse , Nederland. Hier kunt u het probleem uitleggen en kopie van de aankoop bon bijvoegen.

Zoals op onze website staat vermeld is het dan helaas niet meer mogelijk om hier dan nog iets in te wijzigen. Als kind maakte Karin van Berkel al sieraden, die zij vervolgens buiten op een kleedje verkocht.

The Stone Dordrecht P. Ook leveren ze erg snel. Kopen bij Siebel is vragen om ellende bij klachten. Antwoord van Siebel Juweliers. Dit kreeg ik niet krijg alleen maar een cadeaubon van het aankoop bedrag.

Voelde niet goed en ik ben naar het andere filiaal gelopen , voelde mij iets serieuzer genomen maar ook deze verkoopster had er in mijn ogen geen verstand van.

Binnenban 32 CH Hoogvliet , Nederland. Zeg ik het kroonwieltje zit in het uurwerk en daar is iets mis gegaan! Na een tijdje stelde ik voor om er dan thuis nog even goed over na te denken. Helaas is het niet mogelijk om via Klarna deze kosten te verwijderen. Ik zal dan ook nooit van mijn leven iets meer kopen bij Siebel!

  • Na 2 maanden liepen we maar eens langs.
  • Donkersteeg 21 HA Leiden , Nederland.

Hoofdstraat BR SassenheimNederland. Hoe dan??. Molenstraat 7 BL MonsterNederland. Het geheim. Wij hebben het filiaal gecontacteerd en na vraag gedaan betreft dit probleem.

Siebel Juweliers Leidschendam 128

Ik kocht een gouden ring om mijn vrouw ten huwelijk te vragen. Hoogstraat 14 HH Gouda , Nederland. Afgelopen week bij Siebel in… Afgelopen week bij Siebel in Leidschendam een horloge gekocht van Guess.

Hoe dan??. Schrijf een review. Contact Tip de redactie Adverteren. Hoofdstraat BR SassenheimNederland. Een bewijs van betaalafschrift met daarop de datum en tijdstip van aankoop was voldoende om de bon te kunnen achterhalen?

Eerlijk & persoonlijk

Per ongeluk het verkeerde bestellingsnummer retourneerd waardoor de betaling bij Klarna open bleef staan - contact opgenomen via contact formulier - geen antwoord. Arkelstraat 22 KC Gorinchem , Nederland. Was de wachttijd wel 6 weken minimaal.

Kopen bij Siebel is vragen om ellende bij klachten, buddha to buddha siebel zoetermeer. Vervolgens geld teruggevraagd, krijgen we te horen dat ze dat niet doen: je krijgt een cadeaubon. Dat kan toch niet voor een Juwelier. Onze excuus dit had niet mogen gebeuren. Buikslotermeerplein EZ AmsterdamNederland.

Siebel Leidschendam. Onbegrijpelijk dat een zaak als Siebel dit allemaal maar laat gebeuren met de wetenschap dat klanten dit soort reviews plaatsen.

Centrumplattegrond

Maar weg geld! Paste niet dus wilden we ruilen voor een andere maat. Behulpzame en vriendelijke medewerksters!

Wij wensen u veel plezier met de aankoop. Zandpad 2 GX MiddelharnisNederland. Zo kan ik ook juwelier zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws