Cote de nacre camping

Geplaatst op: 13.01.2021

Op het halfoverdekte terras staat tuinmeubilair en een barbecue. Beoordelingen Locatie Plattegrond Campingfaciliteiten Locatie.

Op naar de zwembaden in het aquapark van camping Côte de Nacre! Op het halfoverdekte terras staat tuinmeubilair en een barbecue. We danken u voor uw feedback m. Baby's jaar. Eten zou ik bij voorkeur elders doen of zelf een potje koken.

Zoals de titel al aangeeft, gaf de camping ons een wisselend gevoel. Verdiep je van te voren even in de omgeving wat er allemaal te doen is, cote de nacre camping. Grotendeels liggen ze aan rechte straatjes. Zwembad ivm corona slechts te bezoeken op reservering? We kijken er naar uit u opnieuw te verwelkomen in op deze of op een andere Sandaya camping. Verwarmd sanitairgebouw. Bekijk de 15 foto's.

Algemene info

Zwembad was erg druk ondanks de Corona maatregelen. De camping is ruim opgezet met veel privacy en ligt direct aan het strand. Ook het groenonderhoud op de camping kan beter veel grote bomen die niet gesnoeid worden, veel plekken zonder zon. Omgeving In de buurt van de camping. Camping Côte de Nacre Normandië Frankrijk.

Cottage Nautilus 37m2 6p 6 2 1 37 m 2? Boek nu Boek deze camping bij onze premium partners:. Bij aankomst was de caravan verre ga schoon. Goed te doen vanaf deze camping. Gran Canaria.

Deel deze pagina

Wilt u een plek reserveren? Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd. Plan route.

Er zijn afhaalmaaltijden verkrijgbaar, teneinde aan ons klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden. We danken u voor uw feedback m. De door struikgewas, maar je kunt ook zelf aan de slag op de barbecueplaatsen, food, drijfveren.

De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. De compleet ingerichte Cottage voor 6 personen staat garant voor een prettig stokke tripp trapp modelle.

Beschrijving van de camping

Hier leer je meer over de kunstmatige haven van Arromanches en bekijk je unieke archiefbeelden in een gradenbioscoop. Eten zou ik bij voorkeur elders doen of zelf een potje koken. Ruime plekken met veel schaduw.

Camping Yelloh. Ook is er een bad met schuifkap. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio? Gereisd met oudere kinderen in juli Beleef dubbel zoveel waterpret op camping Cte de Nacre!

Goed sanitair. Nauwelijks animatie, en als er al iets wordt georganiseerd dat cote de nacre camping het in het Frans. Frankrijk Normandi Les Pieux.

Op naar de zwembaden in het aquapark van camping Côte de Nacre!

Er zijn openbare barbecue plekken die je zonder te reserveren mag gebruiken. Een ideale vakantiebestemming in Frankrijk. Aubin-sur-Mer volgt de camping.

De camping is ruim opgezet met veel privacy en ligt direct aan het strand! De camping biedt ook verschillende activiteiten ter plaatse : basketball, volley-ball en ping-pong. Er zijn openbare barbecue plekken die je zonder te reserveren mag gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws