Katie bold and the beautiful

Geplaatst op: 25.12.2020

Wyatt komt erachter dat Quinn degene is die Hope de video heeft gestuurd. Xander vertelt Emma over zijn ex-vriendin.

Source Authors Original. Brooke onthult aan Katie hoe Ridge had bedacht wraak te nemen op Bill. Quinn is dankbaar dat Wyatt weer thuis is gekomen. Ze ontwikkelde vervolgens een oogje op haar klasgenoot, Kurt. Oorspronkelijk gespeeld door actrice Nancy Sloan voor een groot deel van haar tijd op de reeks, is ze momenteel gespeeld door Daytime Emmy Award winnende actrice, Heather Tom.

Conny Blankenstein, katie bold and the beautiful. Zij reageert met een onverwachte move. Katie weigert Bill een bezoek aan Will voordat hij met Brooke op reis gaat naar Aspen. Terwijl Zoe herinneringen ophaalt aan haar relatie met Xander, verrast hij Emma met een romantisch huisje aan het strand. Ridge ziet in Thorne een echt vaderfiguur, een goede vervanger van Bill! Quin en Eric private lease renault talisman een verhitte discussie over de promotie van hun samenwerkende bedrijven.

Berichten van bezoekers. Bold and Beautiful Spoilers - Holland 5 juni ·. Kort na het huwelijk ontdekte Katie dat ze zwanger was van Nick.

Navigatiemenu

Brooke en Bill zijn het met elkaar eens over wat ze moeten doen om de breuk in de familierelaties te herstellen. Katie lucht haar hart bij Thorne. Katie hervat nogmaals haar gelukkig leven met Bill en Will. Thorne en De wereld van Ridge staat op zijn kop als Steffy een harde bewering doet over Brooke.

Bill realiseert zich dat hij zelf actie moet ondernemen en brengt een onverwacht bezoek aan Katie. Maya is overrompeld als Carter vertelt hoeveel hij van haar houdt en haar een huwelijksaanzoek doet.

Bill is heel open in een gesprek met Justin, katie bold and the beautiful. Eric is nog steeds boos op Quinn! Katie kon Stephanie ervan overtuigen om geen klacht in te dienen tegen Storm?

The Bold and the Beautiful - Seizoen 2018

Quin en Eric voeren een verhitte discussie over de promotie van hun samenwerkende bedrijven. Onlangs, Katie en Jake Maclaine had gefilmd bewijs dat zou kunnen blijken dat haar vader, Stephen, Stephanie in het Forrester modeshow kunnen hebben geschoten ontdekt. Ze gaan terug naar LA, maar zijn hersenschudding verhindert hem trekken zo goed als hij gewend was. In is de rol van Katie werd herschikt, Heather Tom , die haar debuut maakte op 30 augustus

Emma is op bezoek bij haar oom, terwijl babysit kindje Jack. Echter, katie bold and the beautiful, die haar aanraadt niks over hun familieband te vertellen tegen de Forresters, n o.

Bill geeft zijn fouten toe katie bold and the beautiful Kate hoopt dat hij weer wat meer tijd wil doorbrengen met Will. Liam en Steffy hebben een serieus gesprek over de toekomst. Hope leert van Liam die zag Katie bijna zoenen Ridge en moedigde haar aan om hem vervolgen dat Ridge en Katie hebben gevoelens voor elkaar. Maar het was niet Stephen die Stephanie had neergeschoten maar Katies broer Storm.

Xander heeft een geheim op te biechten aan Emma.

Nadat Brooke had ontdekt dat ze de biologische moeder van Jack was, de zoon van Taylor en Nick, leek de verloving met Ridge afgeblazen te worden. Om de kans Katie's veilig te stellen, Thorne en Katie trouwen. Hope vraagt Brooke om raad over het contract met Wyatts bedrijf. Quinn vertelt Wyatt het goede nieuws over de ruzie tussen Hope en Liam.

Heather Tom en Katie Logan.

Hij maakte Katie de nieuwe CEO van het bedrijf. Brooke doet een poging om de band tussen Katie en haar te herstellen, maar door de ongemakkelijke situatie mislukt dit, katie bold and the beautiful. Liam vraagt Wyatt om zijn getuige te zijn. Categorie : Personage uit The Bold and the Beautiful. Hij vraagt haar om een gunst. Bill's zus Karen, Katie's vader en moeder Beth en Stephen, hoe water in wijn veranderen anderen gevaarlijk plaatje wordt pas duidelijk wanneer men langere tijd in de nabijheid van een narcist vertoeft.

Als tiener had Katie erg veel last van acne. Brooke wantrouwt Liams mot Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft.

Ze vraagt Liam om toch weer met haar samen te werken. Storm begon door te draaien en had een pistool, Katie probeerde dit af te pakken en tijdens het gevecht ging het pistool af.

Haar vader Stephen Logan had zijn gezin jaren geleden in de steek gelaten.

Bold and Beautiful Spoilers - Holland 1 februari. Ze hebben cadeautjes voor haar meegebracht. Zij en Nick hebben besloten om hun baby te houden. Ze zegt dat iemand haar erin wil luizen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws