Met de bus van brussel zuid naar charleroi airport

Geplaatst op: 08.01.2021

Als je met de Thalys via Brussel reist is de totale reistijd van Amsterdam naar station Charleroi Sud meestal 3 uur en 20 minuten. Brussel - Heysel.

Vanaf Charleroi Airport. Veelgestelde vragen raadpleeg onze FAQ. Klantenservice Klantenservice. Vanaf deze luchthaven verzorgen verschillende prijsvechters vluchten naar talrijke vakantiebestemmingen. Ongeveer tien keer per dag rijdt er een bus van Breda en Maastricht naar het vliegveld in Wallonië en vice versa.

Charleroi Airport heeft in totaal 25 boarding gates. Lees meer over de voorwaarden van Thalys Met de bus van brussel zuid naar charleroi airport op. Flixbus stopt niet op de luchthaven zelf, maar bij station Charleroi Sud.

Laat de naam je niet misleiden: Brussel Charleroi Airport ligt maar liefst vijftig kilometer ten zuiden van de Belgische hoofdstad? Diensten in de trein met de fiets op de trein reizen in 1e of 2e klas reizen met bagage en huisdieren?

Volg ons. Shuttlebus Brussel - Charleroi Elegen op ongeveer 60 km van Brussel is de luchthaven van Charleroi de eerste keuze voor de inwoners van de Europese hoofdstad die met het vliegtuig willen reizen.

Brussel naar Londen. Om er voor te zorgen dat u niet meer met uw eigen vervoer hoeft te rijden en de strijd aan te moeten gaan met de parkeerproblemen, rijden de shuttlebussen van Flibco op het traject  Charleroi - Brussel  en  Brussel - Charleroi.
  • Er bestaat een Biljet Charleroi Airport waarmee u van ieder Belgisch treinstation naar het vliegveld kunt reizen. Vergelijkt u dan op Vliegtickets.
  • U betaalt een vaste prijs per enkele reis of retour. Tickets zijn te koop op het vliegveld bij de Ticket Desk en op het treinstation van de de bestuurder.

Sinds 2 juli is het mogelijk om rechtstreeks met de bus van Nederland naar Charleroi Airport te reizen. Česká republika. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Ticket Desk op het vliegveld, de buschauffeur en online via de website.

Alleen door gebruik te maken van de boekingsmodule parkeren kunt u te weten komen wat de parkeerkosten zijn op Charleroi Airport.

Luchthavens Brussels Airport Charleroi Airport.

  • Flixbus stopt niet op de Charleroi Airport zelf.
  • Wil je de andere kant op gaan?

Ongeveer negen keer per dag rijdt er een shuttle bus van en naar Charleroi Airport. De reisdatum hebben we ook al ingevuld.

Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Bij de chauffeur ben je duurder uit. Mijn treinreis. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Reisinformatie alles over Reisinformatie.

Hulp nodig? De bus service vanuit Breda vertrekt van Station Breda Stationslaan en rijdt via Antwerpen in gemiddeld 3 uur naar de luchthaven. Dan is het fijn een flexibel treinticket te hebben.

Spring naar de content. Charleroi Airport: hotels in de buurt. Stuur een email. Her ontdek Belgi de leukste activiteiten van het moment Hello Belgium: de beste reisideen! Kom meer te weten via de officile website van Charleroi Airport en bereid uw reis voor:.

Bus Brussel Luchthaven Brüssel Charleroi: een vergelijking van alle busaanbieders

De trein vertrekt twee keer per uur van en naar Charleroi. Voor werkgevers alle info voor werkgevers derdebetalersovereenkomst oplossingen op maat mobiliteitsbudget Business Portal ons internationaal aanbod Thalys, Eurostar, TGV, InterCity. Het goedkoopste is echter online via de website, zeker als u vroegtijdig reserveert. Wij adviseren u om bij het plannen van uw reis voldoende overstap- en inchecktijd in te plannen, zodat áls u onverhoopt vertraging oploopt u uw vlucht niet mist.

Her ontdek België de leukste activiteiten van het moment Hello Belgium: de beste reisideeën.

Vul uw e-mailadres in en ontvang elke maand exclusieve informatie en leuke acties om slim te reizen. Hulp nodig. Voor werknemers alle info voor werknemers welk abonnement past het best bij mij. De bus service vanuit Limburg vertrekt vanaf het voetbalstadion van MVV Maastricht Stadionplein, Groene Loper en rijdt via Luik in gemiddeld 2 uur en 15 minuten naar de luchthaven! De halte van de luchthaven heet Gosselies Airport, met de bus van brussel zuid naar charleroi airport, ook op zaterdag en zondag rijdt bus A een keer per 30 minuten.

Brussel - Meiser. Vanuit Brussel en Stone island trui heren maat s is Charleroi Airport over het algemeen goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voordelig reizen via Brussels South Charleroi Airport

Brussel - Gare du Nord. De trein vertrekt twee keer per uur van en naar Charleroi. Charleroi Airport is een belangrijke luchthaven voor de Ierse budget vliegmaatschappij Ryanair, het was in de eerste Ryanair basis op het Europese vasteland.

Afhankelijk van het tijdstip waarop u vertrekt duurt een reis 3,5 tot 4 uur. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus! Naast de reguliere tickets zijn er de voordelige tarieven zoals Early Bird.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws